Kansliskrivargatan

Uppsala
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kansliskrivargatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5866 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

25 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

I vårt bostadskvarter på Rosendalsfältet får konsten en framträdande roll både på huset och på gården. Utsmyckningar och målningar samspelar med byggnadernas form och gårdarnas utformning och grönskan har ett konstnärligt uttryck med ett starkt fokus på barn och lek. Husen får levande bottenvåningar med förgårdar mot gatan och innergården planerar vi fylla med ytor att leka, vila och umgås för både barn och vuxna.

Lägenheterna är ljusa och välplanerade med vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv utom i hall och badrum där det är klinkergolv. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats och till varje lägenhet hör även ett förråd i källaren eller på vinden.

Köken har vit skåpinredning från Vedum, köksbänk i mörk laminat, spis med ugn och glaskeramikhäll, kyl och frys i fullhöjd alternativt kombinerad kyl/frys, beroende på lägenhetsstorlek. I de större lägenheterna är det förberett för diskmaskin.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv, spegelskåp ovan handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad tvätt/tork beroende på lägenhetstorlek.

I källarplan finns garage för 25 bilar, och ett P-hus (Uppsala kommuns) bredvid oss har 19 reserverade platser för ByggVestas hyresgäster. Markplan på P-huset kommer att bli en stor livsmedelsbutik (Hemköp) I vår fastighet finns även plats för cyklar och barnvagnar.

Precis bredvid vår fastighet ligger Grindstugans förskola och i området byggs ytterligare förkolor samt grundskola. (I dagsläget finns redan en gymnasieskola)

Här bor du helt nära naturreservatet Kronparken. Lummiga parker kantar bostadskvarter och små torg, och till busshållplatsen som trafikeras av flera linjer tar det inte många minuter att gå.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel