Kantorsgatan -

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan -, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-05-11
HyraHyra:

6640 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

61 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Studentlägenhet på Kantorsgatan 50.
Kantorsgatan, Rikshems största studentområde i Uppsala. Kantorsgatan ligger i det trevliga området Kvarngärdet som ligger ca två kilometer från Uppsala centrum.

Här bor du i en studentlägenhet på 2 rum och kök. Bostaden har balkong samt ett tillhörande förråd. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr.
Värme och varmvatten ingår i hyran


OBS! Tillträde till lägenheten ges tidigast måndag den 2 maj kl. 14:00. Då den 1:a infaller på en helgdag så gäller nästkommande vardag enligt hyreslagen.

(Hyran är angiven i 2021 års nivå och kommer att justeras när 2022 års hyresförhandlingar är klara)

OBS! sanering av myror har gjorts, stickkontroller utförts fortlöpande.

Korttidskontrakt
I bostadsområdet pågår omfattande ombyggnationer, lediga bostäder i detta område hyrs därför ut på KORTTIDSKONTRAKT. OBS! Boendet hyrs ut tillfälligt och du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar tills dess att Rikshem har behov av bostaden. Avtalet löper en månad i taget med en kalendermånads uppsägningstid och ett avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivande. Boendet hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs, finns möjlighet att utföra tillval.
OBS! Ingen visning kommer att erbjudas.

OBS! Bostaden ska inte renoveras. Däremot kan den komma att användas som evakueringsbostad under pågående renoveringar på Kantorsgatan. Det finns därför i dagsläget ingen beräknad boendetid för denna bostad.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel