Kantorsgatan -

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantorsgatan -, Uppsala
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

6534 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

61 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Fin studentlägenhet med korttidskontrakt på Kantorsgatan 44.
Välkommen till Kantorsgatan och Kvarngärdet, ett populärt bostadsområde för studenter. Centralt läge, nära till kollektivtrafik och bra cykelvägar gör det enkelt att ta sig runt överallt i Uppsala.

En ljus studentlägenhet om två rum och kök belägen på våning tre av fyra i huset med hiss.
Genomgående ljusa väggar och brun plastmatta i hela lägenheten. Hall med klädkammare, bra förvaringsutrymmen och garderober.
Stort kök med ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönster, vit skåpsinredning och gott om plats för matsalsmöbler.
Rymligt vardagsrum samt ett sovrum med garderober och plats för dubbelsäng Badrum med halvkaklade och målade väggar, plastmatta på golv, badkar, WC, handfat och badrumsskåp.

Lägenheten har ingen tillgång till balkong men det ingår ett tillhörande förråd.
Även värme och varmvatten ingår i månadshyran.
Tvättstuga finns i källaren på Kantorsgatan 34.

Denna bostad hyrs ut på korttidskontrakt
Eftersom det i området just nu pågår omfattande ombyggnationer och renoveringar så hyrs denna lägenhet ut på korttidskontrakt. Det innebär att lägenheten hyrs ut tillfälligt och att du som hyresgäst har möjlighet att bo kvar tills dess att Rikshem har behov av bostaden.
Det finns ingen beräknad boendetid för denna bostad, däremot kan den komma att användas som evakueringsbostad under pågående ombyggnation och renoveringar på Kantorsgatan.
Avtalet löper en månad i taget med en kalendermånads uppsägningstid och även ett avtal gällande avstående från besittningsskydd måste undertecknas vid avtalsskrivning.
Detta boende hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs. Dock finns möjlighet att göra tillval och det görs via Mina sidor på rikshem.se(Hyran är angiven i 2021 års nivå och kommer att justeras när 2022 års hyresförhandlingar är klara)


OBS! Tillträde till lägenheten ges tidigast måndag den 2 maj kl. 12:00. Då den 1:a infaller på en Röd dag/helgdag så gäller nästkommande vardag enligt hyreslagen.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel