Lediga lägenheter Stena Fastigheter

Via oss hittar du nästa alla lediga lägenheter i Uppsala. Just nu listar vi 634 lediga lägenheter. Alla lediga lägenheter i Uppsala
Med vår bevakningstjänst maxar du chanserna att hitta nya lägenheter som kommer ut. Bevaka lediga lägenheter i Uppsala

I Uppsala har Stena cirka 1 200 hyreslägenheter att hyra ut. Nästintill hela beståndet återfinns i stadsdelen Kvarngärdet men man erbjuder även bostäder i Luthagen där man bland annat hittar lägenheter i markplan och egen uteplats.

Bland beståndet hittas lägenheter med plus-standard vilket innebär att kök och badrum renoverats till högsta standard. Bostaden har parkettgolv i hela lägenheten förutom badrum och hall som har klinker. Samtliga väggar är ljusa och nymålade. Köket är utrustat med en diskmaskin, alternativt att det är förberedd för en att installeras.

Stena använder sig av Uppsala Bostadsförmedling för att förmedla lediga lägenheter. Som bostadssökande betyder det att du behöver registrera dig på bostadsförmedlingen för att kunna söka en bostad.

Kontakta Stena Fastigheter
Adress: Råbyvägen 37C, Uppsala
Telefon: 010-167 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Stena Fastigheter. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.stenafastigheter.se