Lediga lägenheter Stena FastigheterI Uppsala har Stena cirka 1 200 hyreslägenheter att hyra ut. Nästintill hela beståndet återfinns i stadsdelen Kvarngärdet men man erbjuder även bostäder i Luthagen där man bland annat hittar lägenheter i markplan och egen uteplats.

Bland beståndet hittas lägenheter med plus-standard vilket innebär att kök och badrum renoverats till högsta standard. Bostaden har parkettgolv i hela lägenheten förutom badrum och hall som har klinker. Samtliga väggar är ljusa och nymålade. Köket är utrustat med en diskmaskin, alternativt att det är förberedd för en att installeras.

Stena använder sig av Uppsala Bostadsförmedling för att förmedla lediga lägenheter. Som bostadssökande betyder det att du behöver registrera dig på bostadsförmedlingen för att kunna söka en bostad.

Kontakta Stena Fastigheter
Adress: Karlfeldtsgatan 32, Uppsala
Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Stena Fastigheter men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.stenafastigheter.se

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala