1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vadstena

Sök lediga lägenheter i Vadstena

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vadstena. Du kan fritt söka bland de 8 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Vadstena.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons gratis

Pensionerad lärare söker en trevlig bostad, ett litet radhus eller en trea, i Vadstena. Behöver även en plats för bilen.
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 7000 kr

Mor och dotter önskar lägenhet I centrala Vadstena
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum

Äldre par söker marklägenhet
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vadstena Fastigheter
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar 730 lägenheter i kommunen. Erbjuder boenden för alla skeenden i livet, från barnsben, studenten, nyblivna familjen och pensionären. Vadstena Fastigheter har lägenheter i Vadstena samt Borghamn.Privata hyresvärdar i Vadstena


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Förvaltar fyra fastigheter med bostäder i Vadstena. Lägenheterna är belägna på Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan. Fastigheterna har upp till tre våningar men även radhus finns att hyra. Ett formulär för bostadssökande finns på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Viken Park
Har 16 lägenheter till uthyrning i Vadstena. Bostäderna varierar i storlek fån 1 till 4 rum och kök. De två fastigheterna är belägna på Skänningegatan och Margaretavägen. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger dina bostadsönskemål.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


HSB Östergötland
Totala hyresbeståndet uppgår till 63 lägenheter, belägna på Stora Torget, Motalagatan och Johan III:s väg. Vättern och Vadstena slott ligger på promenadavstånd från Stora Torget. Lägenheterna har 1-3 RoK och den friska luften kan njutas av på balkong alternativt fastighetens uteplats.

Telefon: 013 - 24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/


Herobi Fastighet
Herobi Fastighet är en mindre hyresvärd i Vadstena som främst har lokaler för industri och kontor i sitt bestånd. Man förvaltar dock enstaka lägenheter i villor på orten, omtyckta av familjer som drömmer om villaliv men vill ha kvar fördelarna med hyresrätt.

Telefon: 070-734 64 50
E-post: fastighet@herobi.se
Hemsida: www.herobi.se