1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vadstena

Alla lediga lägenheter i Vadstena

I Vadstena söker 3 privata hyresvärdar och det kommunala fastighetsbolaget nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter. Via oss når du alla hyresvärdar i Vadstena som kan erbjuda dig bostad. När du använder dig av vårt lägenhetsregister är det aldrig svårt att hitta en bostad att hyra i Vadstena.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Vadstena Fastigheter
Vadstena Fastigheter ägs till fullo av Vadstena Kommun med målsättning att erbjuda invånarna på orten ett prisvärt och tryggt boende. Vadstena Fastigheter kan erbjuda lägenheter för såväl seniorer, barnfamiljer som för singelhushållet. Man har totalt 729 lägenheter och söker just nu nya hyresgäster till lediga bostäder i Vadstena.Privata hyresvärdar i Vadstena


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Privat hyresvärd med 56 lägenheter på 4 olika adresser i Vadstena (Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan). Listar lediga lägenheter på sin hemsida där du fyller i en ansökan för de bostäder du är intresserad av.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@bygg-gg.se
Hemsida: www.bygg-gg.se


Ekologibyggarna
Ett stenkast från Vätterns vackra strand kan Ekologibyggarna erbjuda 12 miljövänliga lägenheter från 2 till 5 rum och kök för uthyrning.

Adress: Backegatan 20, 592 30 Vadstena
Telefon: 0143-314 50
E-post: mail@ekologibyggarna.se
Hemsida: www.ekologibyggarna.se


Wadstena Hus
Hos hyresvärden Wadstena Hus kan du hyra lägenheter men även butiks- och kontorslokaler om du har sådant behov. Ring till bolaget och anmäl ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Motalagatan 18, 592 32 Vadstena
Telefon: 0143-124 00
E-post: fredrik@vadstenahus.se
Hemsida: www.vadstenahus.se