1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vadstena

Bevaka lediga lägenheter i Vadstena

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vadstena samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vadstena. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vadstenas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vadstena Fastigheter
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar 730 lägenheter i kommunen. Erbjuder boenden för alla skeenden i livet, från barnsben, studenten, nyblivna familjen och pensionären. Vadstena Fastigheter har lägenheter i Vadstena samt Borghamn.Privata hyresvärdar i Vadstena


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Förvaltar fyra fastigheter med bostäder i Vadstena. Lägenheterna är belägna på Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan. Fastigheterna har upp till tre våningar men även radhus finns att hyra. Ett formulär för bostadssökande finns på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Viken Park
Har 16 lägenheter till uthyrning i Vadstena. Bostäderna varierar i storlek fån 1 till 4 rum och kök. De två fastigheterna är belägna på Skänningegatan och Margaretavägen. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger dina bostadsönskemål.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


HSB Östergötland
Totala hyresbeståndet uppgår till 63 lägenheter, belägna på Stora Torget, Motalagatan och Johan III:s väg. Vättern och Vadstena slott ligger på promenadavstånd från Stora Torget. Lägenheterna har 1-3 RoK och den friska luften kan njutas av på balkong alternativt fastighetens uteplats.

Telefon: 013 - 24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/


Herobi Fastighet
Herobi Fastighet är en mindre hyresvärd i Vadstena som främst har lokaler för industri och kontor i sitt bestånd. Man förvaltar dock enstaka lägenheter i villor på orten, omtyckta av familjer som drömmer om villaliv men vill ha kvar fördelarna med hyresrätt.

Telefon: 070-734 64 50
E-post: fastighet@herobi.se
Hemsida: www.herobi.se