1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vadstena

Bevaka lediga lägenheter i Vadstena

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vadstena samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vadstena. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vadstenas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vadstena Fastigheter
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar 730 lägenheter i kommunen. Erbjuder boenden för alla skeenden i livet, från barnsben, studenten, nyblivna familjen och pensionären. Vadstena Fastigheter har lägenheter i Vadstena samt Borghamn.Privata hyresvärdar i Vadstena


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Förvaltar fyra fastigheter med bostäder i Vadstena. Lägenheterna är belägna på Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan. Fastigheterna har upp till tre våningar men även radhus finns att hyra. Ett formulär för bostadssökande finns på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Viken Park
Förvaltar totalt 16 hyreslägenheter i Vadstena i storlek från 1-4 rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till Digital-TV. Är du intresserad av att hyra tar du kontakt med bolaget på telefon 040-669 02 00. Du kan även fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


HSB Östergötland
Förvaltar 63 hyreslägenheter i Vadstena. Har lägenheter i vackra fastigheter centralt vid Stora Torget. Inom promenadavstånd från hyreshuset hittar du Vadstena Slott samt Vättern. I HSBs bestånd finns lägenheter i storlek från ettor till treor.

Telefon: 013 - 24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/


Herobi Fastighet
Liten hyresvärd som i Vadstena förvaltar villor för uthyrning. Bostäderna är populära bland barnfamiljer som vill ha villaliv utan att för den delen behöva köpa sin bostad.

Telefon: 070-734 64 50
E-post: fastighet@herobi.se
Hemsida: www.herobi.se