1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vadstena

Bevaka lediga lägenheter i Vadstena

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vadstena samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vadstena. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vadstenas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vadstena Fastigheter
Vadstena Fastigheter ägs till fullo av Vadstena Kommun med målsättning att erbjuda invånarna på orten ett prisvärt och tryggt boende. Vadstena Fastigheter kan erbjuda lägenheter för såväl seniorer, barnfamiljer som för singelhushållet. Man har totalt 729 lägenheter och söker just nu nya hyresgäster till lediga bostäder i Vadstena.Privata hyresvärdar i Vadstena


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Privat hyresvärd med 56 lägenheter på 4 olika adresser i Vadstena (Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan). Listar lediga lägenheter på sin hemsida där du fyller i en ansökan för de bostäder du är intresserad av.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Viken Park
Förvaltar totalt 16 hyreslägenheter i Vadstena i storlek från 1-4 rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till Digital-TV. Är du intresserad av att hyra tar du kontakt med bolaget på telefon 040-669 02 00. Du kan även fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


HSB Östergötland
Förvaltar 63 hyreslägenheter i Vadstena. Har lägenheter i vackra fastigheter centralt vid Stora Torget. Inom promenadavstånd från hyreshuset hittar du Vadstena Slott samt Vättern. HSB kan erbjuda lägenheter i storlek från ettor till treor.

Telefon: 013 - 24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/


Herobi Fastighet
Liten hyresvärd som i Vadstena kan erbjuda villor för uthyrning. Herobi Fastighet är en av få hyresvärdar som kan erbjuda villor. Bostäderna är populära bland barnfamiljer som vill ha villaliv utan att för den delen behöva köpa sin bostad.

Telefon: 070-734 64 50
E-post: fastighet@herobi.se
Hemsida: www.herobi.se