1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vadstena


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vadstena. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vadstena som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vadstena Fastigheter
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar 730 lägenheter i kommunen. Erbjuder boenden för alla skeenden i livet, från barnsben, studenten, nyblivna familjen och pensionären. Vadstena Fastigheter har lägenheter i Vadstena samt Borghamn.

Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Förvaltar fyra fastigheter med bostäder i Vadstena. Lägenheterna är belägna på Motalagatan, Nådendalsvägen och Riddargatan. Fastigheterna har upp till tre våningar men även radhus finns att hyra. Ett formulär för bostadssökande finns på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Viken Park
Har 16 lägenheter till uthyrning i Vadstena. Bostäderna varierar i storlek fån 1 till 4 rum och kök. De två fastigheterna är belägna på Skänningegatan och Margaretavägen. En intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger dina bostadsönskemål.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


HSB Östergötland
Totala hyresbeståndet uppgår till 63 lägenheter, belägna på Stora Torget, Motalagatan och Johan III:s väg. Vättern och Vadstena slott ligger på promenadavstånd från Stora Torget. Lägenheterna har 1-3 RoK och den friska luften kan njutas av på balkong alternativt fastighetens uteplats.

Telefon: 013 - 24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/


Herobi Fastighet
Herobi Fastighet är en mindre hyresvärd i Vadstena som främst har lokaler för industri och kontor i sitt bestånd. Man förvaltar dock enstaka lägenheter i villor på orten, omtyckta av familjer som drömmer om villaliv men vill ha kvar fördelarna med hyresrätt.

Telefon: 070-734 64 50
E-post: fastighet@herobi.se
Hemsida: www.herobi.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vadstena utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vadstena att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vadstena. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vadstena?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vadstena. Hos oss kan du se listor med alla Vadstenas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.