1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Bevaka lediga lägenheter i Vaggeryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vaggeryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vaggeryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vaggeryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
VSBo
Det kommunala bostadsbolaget i Vaggeryd heter VSBo och förvaltar över 1000 hyresrätter. VSBo dominerar hyresmarknaden i Vaggeryd och är den hyresvärd som förmedlar flest förstahandskontrakt på lägenheter i Vaggeryd. På hyresvärdens hemsida hittar du 5 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Vaggeryd. PHL Fastigheter förvaltar totalt 42 lägenheter, tvåor och treor. Hyresrätterna återfinns på Storgatan, Järnvägsgatan, Östergatan och Linnégatan i centrala orten.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: maria.ygemar@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
Äger och förvaltar hyresrätter i centrala Vaggeryd. Har totalt 28 lägenheter och några lokaler i sitt bestånd. 2 av lägenheterna ligger på Östergatan, 4 stycken på Järnvägsgatan och resterande 22 på Korpgatan.

Adress: Östergatan 7, Vaggeryd
Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Mindre hyresvärd med totalt 28 lägenheter i Vaggeryd fördelade mellan ett till tre rum och kök. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se