1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Sök lediga lägenheter i Vaggeryd

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vaggeryd. Du kan fritt söka bland de 13 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Vaggeryd.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

VSBo
VSBo ägs av Vaggeryds kommun och förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Vaggeryd. Majoriteten av beståndet är koncentrerat till Vaggeryd och Skillingaryd men ett mindre utbud hittas även i Hok och Klevshult. Nu finns 12 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Vaggeryd. PHL Fastigheter förvaltar totalt 42 lägenheter, tvåor och treor. Hyresrätterna återfinns på Storgatan, Järnvägsgatan, Östergatan och Linnégatan i centrala orten.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: info@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
Äger och förvaltar hyresrätter i centrala Vaggeryd. Har totalt 28 lägenheter och några lokaler i sitt bestånd. 2 av lägenheterna ligger på Östergatan, 4 stycken på Järnvägsgatan och resterande 22 på Korpgatan.

Adress: Östergatan 7, Vaggeryd
Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Privat fastighetsägare som i Vaggeryd äger och förvaltar 28 lägenheter. Bostäderna har upp till tre rum och kök och ligger i tvåvåningshus. Beståndet återfinns på Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen. Ansökan om bostad görs direkt på Bofasts hemsida.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se