1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Sök lediga lägenheter i Vaggeryd

Söker du lägenhet i Vaggeryd? Då behöver du inte oroa dig för att stå bostadslös. I Vaggeryd finns alltid ett stort utbud av lediga lägenheter. Via vårt register med privata och kommunala hyresvärdar hittar du 7 lediga lägenheter i Vaggeryd. Via oss når du alla större hyresvärdar i Vaggeryd.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


VSBo
Det kommunala bostadsbolaget i Vaggeryd heter VSBo och äger över 1 000 hyresrätter. VSBo dominerar fullständigt på hyresmarknaden i Vaggeryd och är den hyresvärd som förmedlar flest förstahandskontrakt på lägenheter i Vaggeryd. Som bostadssökande hittar du hos VSBo ett stort utbud av lediga och inflyttningsklara lägenheter.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Utöver kontor och industrilokaler har den privat hyresvärden PHL Fastigheter även 24 lägenheter för uthyrning till privatpersoner i Vaggeryd. Lägenheterna ligger på centrala adresser i Vaggeryd nära butiker och skolor.

Besöksadress Ödestuguvägen 42, 567 32 Vaggeryd
E-post maria.ygemar@phlarsson.com
Telefon 0393-162 00
Hemsida www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
I centrala Vaggeryd äger det familjeägda bostadsbolaget VGD Fastigheter 28 lägenheter för uthyrning. För att kontrollera om det finns några lediga lägenheter för uthyrning ringer du till VGD Fastigheter och anmäler ditt intresse för att hyra lägenhet.

E-post info@vgd.se
Telefon 070-533 19 57
Hemsida www.vgd.se