1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Sök lediga lägenheter i Vaggeryd

Söker du lägenhet i Vaggeryd? Då behöver du inte oroa dig för att stå bostadslös. I Vaggeryd finns alltid ett stort utbud av lediga lägenheter. Via vårt register med privata och kommunala hyresvärdar hittar du 18 lediga lägenheter i Vaggeryd. Via oss når du alla större hyresvärdar i Vaggeryd.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


VSBo
Det kommunala bostadsbolaget i Vaggeryd heter VSBo och äger över 1 000 hyresrätter. VSBo dominerar fullständigt på hyresmarknaden i Vaggeryd och är den hyresvärd som förmedlar flest förstahandskontrakt på lägenheter i Vaggeryd. Som bostadssökande hittar du hos VSBo ett stort utbud av lediga och inflyttningsklara lägenheter.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Utöver kontor och industrilokaler har den privat hyresvärden PHL Fastigheter även 24 lägenheter för uthyrning till privatpersoner i Vaggeryd. Lägenheterna ligger på centrala adresser i Vaggeryd nära butiker och skolor.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: katarina.s.svensson@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
I centrala Vaggeryd äger det familjeägda bostadsbolaget VGD Fastigheter 28 lägenheter för uthyrning. För att kontrollera om det finns några lediga lägenheter för uthyrning ringer du till VGD Fastigheter och anmäler ditt intresse för att hyra lägenhet.

Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Mindre hyresvärd med totalt 28 lägenheter i Vaggeryd fördelade mellan ett till tre rum och kök. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se