1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Bevaka lediga lägenheter i Vaggeryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vaggeryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vaggeryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vaggeryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
VSBo
Det kommunala bostadsbolaget i Vaggeryd heter VSBo och förvaltar över 1000 hyresrätter. VSBo dominerar hyresmarknaden i Vaggeryd och är den hyresvärd som förmedlar flest förstahandskontrakt på lägenheter i Vaggeryd. På hyresvärdens hemsida hittar du 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Utöver kontor och industrilokaler har den privat hyresvärden PHL Fastigheter även 24 lägenheter för uthyrning till privatpersoner i Vaggeryd. Lägenheterna ligger på centrala adresser i Vaggeryd nära butiker och skolor.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: katarina.s.svensson@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
I centrala Vaggeryd äger det familjeägda bostadsbolaget VGD Fastigheter 28 lägenheter för uthyrning. För att kontrollera om det finns några lediga lägenheter för uthyrning ringer du till VGD Fastigheter och anmäler ditt intresse för att hyra lägenhet.

Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Mindre hyresvärd med totalt 28 lägenheter i Vaggeryd fördelade mellan ett till tre rum och kök. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se