1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vaggeryd

Bevaka lediga lägenheter i Vaggeryd

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vaggeryd samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vaggeryd. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vaggeryds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
VSBo
VSBo ägs av Vaggeryds kommun och förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Vaggeryd. Majoriteten av beståndet är koncentrerat till Vaggeryd och Skillingaryd men ett mindre utbud hittas även i Hok och Klevshult. Nu finns 2 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Vaggeryd


PHL Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Vaggeryd. PHL Fastigheter förvaltar totalt 42 lägenheter, tvåor och treor. Hyresrätterna återfinns på Storgatan, Järnvägsgatan, Östergatan och Linnégatan i centrala orten.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: info@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
Äger och förvaltar hyresrätter i centrala Vaggeryd. Har totalt 28 lägenheter och några lokaler i sitt bestånd. 2 av lägenheterna ligger på Östergatan, 4 stycken på Järnvägsgatan och resterande 22 på Korpgatan.

Adress: Östergatan 7, Vaggeryd
Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Privat fastighetsägare som i Vaggeryd äger och förvaltar 28 lägenheter. Bostäderna har upp till tre rum och kök och ligger i tvåvåningshus. Beståndet återfinns på Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen. Ansökan om bostad görs direkt på Bofasts hemsida.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se