1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vaggeryd


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vaggeryd. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vaggeryd som du kan söka förstahandskontrakt hos.

VSBo
VSBo ägs av Vaggeryds kommun och förvaltar strax över 1 000 hyreslägenheter i Vaggeryd. Majoriteten av beståndet är koncentrerat till Vaggeryd och Skillingaryd men ett mindre utbud hittas även i Hok och Klevshult. Nu finns 7 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

PHL Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd av lägenheter och lokaler i Vaggeryd. PHL Fastigheter förvaltar totalt 42 lägenheter, tvåor och treor. Hyresrätterna återfinns på Storgatan, Järnvägsgatan, Östergatan och Linnégatan i centrala orten.

Adress: Ödestuguvägen 42, Vaggeryd
Telefon: 0393-162 00
E-post: info@phlfastigheter.se
Hemsida: www.phlfastigheter.se


VGD Fastigheter
Äger och förvaltar hyresrätter i centrala Vaggeryd. Har totalt 28 lägenheter och några lokaler i sitt bestånd. 2 av lägenheterna ligger på Östergatan, 4 stycken på Järnvägsgatan och resterande 22 på Korpgatan.

Adress: Östergatan 7, Vaggeryd
Telefon: 070-533 19 57
E-post: info@vgd.se
Hemsida: www.vgd.se


Bofast
Privat fastighetsägare som i Vaggeryd äger och förvaltar 28 lägenheter. Bostäderna har upp till tre rum och kök och ligger i tvåvåningshus. Beståndet återfinns på Järnvägsgatan, Linnarvägen och Skogsvägen. Ansökan om bostad görs direkt på Bofasts hemsida.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vaggeryd utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vaggeryd att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vaggeryd. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vaggeryd?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vaggeryd. Hos oss kan du se listor med alla Vaggeryds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.