1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vänersborg

Bevaka lediga lägenheter i Vänersborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vänersborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vänersborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker 1-2 rok centralt
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 11000 kr

Chaufför söker lägenhet nära centrum med hiss
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vänersborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vänersborgsbostäder
Kommunala hyresvärden Vänersborgsbostäder är den största hyresvärden i Vänersborg och en bra startpunkt för dig som söker bostad. På Vänersborgsbostäders hemsida hittar du 6 lediga lägenheter.

Hammarnordic
HammarNordic är ett privatägt fastighetsbolag med lägenheter bland annat i Vänersborg. Du kan se hyresvärdens utbud av lägenhetsvakanser på Hammarnordic.se/hyresledigtFler privata hyresvärdar i Vänersborg


ALAB Fastigheter
Hyresvärden ALAB Fastigheter förvaltar lägenheter i storlek om 1 till 5 rum och kök på följande adresser i Vänersborg: Edsvägen, Gyllenheimsgatan och Korsgatan. Söker du bostad att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du kan ange vilken lägenhetsstorlek du behöver och på vilken adress du vill bo.

Adress: Stampgatan 8, Vänersborg
Telefon: 0521 - 25 56 00
Hemsida: www.alabfastigheter.se


Bergmann Svensson Fastigheter
Privata hyresvärden BS Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Kyrkogatan, Kungsgatan, Köpmansgränd och Södergatan i Vänersborg. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail och presentera dig.

Adress: Kungsgatan 3, Vänersborg
Telefon: 0521-26 26 96
E-post: info@bsfastigheter.se
Hemsida: www.bsfastigheter.se


B.A Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd som byggt upp ett bestånd om 200 hyreslägenheter i Vänersborg. B.A Fastighetsförvaltning förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök i Vänersborg. Om du är intresserad av att hyra lägenhet kan du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Residensgatan 7 C, Vänersborg
Telefon: 0521-185 64
E-post: info@bafastigheter.nu
Hemsida: www.bafastigheter.nu


Grafiten Förvaltning
Fördelat mellan Trollhättan och Vänersborg har hyresbolaget Grafiten Förvaltning totalt 430 bostäder för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till ett par lägenheter i Vänersborg. Om du vill veta mer om lägenheterna kan du ringa till bolaget.

Telefon: 0520-42 05 05
E-post: ulf@grafiten.se
Hemsida: www.grafiten.se


Lidén Group
Privata hyresvärden Lidén Group förvaltar 162 hyreslägenheter i Vänersborg. Samtliga lägenheter ovan markplan har balkong. Flera av fastigheterna har p-platser i nära anslutning till lägenheterna.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Rubanken
På Vallgatan i stadsdelen Nordstan och på Norra gatan i stadsdelen Skräcklan förvaltar fastighetsbolaget Rubanken sammanlagt 51 hyreslägenheter i Vänersborg. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Odelius Fastigheter
Hos Odelius Fastigheter kan du som söker bostad i Vänersborg välja bland såväl lägenheter i stadskärnan som lägenheter i parknära ytterområden. Odelius har merparten av sitt bostadsbestånd i centrum och stadsdelen Nordstan. Söker du boende att hyra kan du ringa till bolaget eller fylla i en intresseanmälan.

Adress: Sundsgatan 13B, Vänersborg
Telefon: 0521-656 15
E-post: info@odeliusfastighet.se
Hemsida: www.odeliusfastigheter.se


Saxviken Fastigheter
Förvaltar hyresrätter inom kort gångavstånd till Vänersborgs stadskärna. Lägenheterna håller mycket hög standard och samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster med bil kan för en låg kostnad hyra garage eller parkeringsplats.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Steiner Fastigheter
På Poppelvägen i Vänersborg förvaltar den privata hyresvärden Steiner Fastigheter 47 lägenheter från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten ligger 2.5 km från stadskärnan. Som hyresgäst har du möjlighet att få din egen parkeringsplats. Din bostadsansökan lämnas per e-post.

Telefon: 0303–920 00
E-post: josefin@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
I stadsdelen Skräcklan i Vänersborg har hyresvärden Wallexia Fastigheter flera bostadsfastigheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Hamngatan, Kyrkogatan och Nygatan. Totalt omfattar bostadsbeståndet 43 hyresrätter i Vänersborg.

Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Vänersborgshem
Privat hyresvärd med 80 lägenheter i centrala Vänersborg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. För att anmäla intresse för att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan. Du kan också ringa direkt till Vänersborgshem och anmäla ditt intresse för att hyra.

Adress: Hantverkaregatan 6, Vänersborg
Telefon: 0521-66 123
E-post: info@vanersborgshem.se
Hemsida: www.vanersborgshem.se