1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vänersborg

Sök lediga lägenheter i Vänersborg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vänersborg. Du kan fritt söka bland de 42 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Vänersborg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Vänersborgsbostäder
Vänersborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag som i Vänersborg förvaltar 3 250 lägenheter vilket gör de till största aktören på hyresmarknaden i kommunen. Utöver lägenheter i Vänersborg finns även ett bestånd i Vargön, Brålanda och Frändefors.

Hammarnordic
Privat företag som bland annat förvaltar fastigheter åt andra fastighetsägare. Man ansvarar delvis för uthyrning av lägenheter i Vänersborg. Vakanser publiceras på Hammarnordics hemsida där du även är välkommen att göra intresseanmälningar.Fler privata hyresvärdar i Vänersborg


B.A Fastighetsförvaltning
Bestånd på 200 lägenheter som är centralt belägna i Vänersborg. Hög standard hålls i alla fastigheter och lägenheterna som erbjuds är upp till fyra rum och kök. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar via ett formulär på sin hemsida.

Adress: Residensgatan 7 C, Vänersborg
Telefon: 0521-185 64
E-post: info@bafastigheter.nu
Hemsida: www.bafastigheter.nu


Lidén Group
Har 201 lägenheter till uthyrning i Vänersborg. Bostäderna hittas längs Sundsgatan, Torpavägen, Sandmarksgatan, Bokgatan och Ollenicklas väg. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsplatser och ett mindre antal garageplatser.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info.vanersborg@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Rubanken
Rubanken är ett privat fastighetsbolag som förvaltar bostadsfastigheter bland annat i Vänersborg. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Majoriteten av bostäderna är belägna på Norra Gatan nära Vänern och parken Skräcklan.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Odelius Fastigheter
Äger lägenheter i Vänersborg Centrum och Nordstan. Lägenheter från 1-6 rum och kök finns i beståndet och många av lägenheterna i Nordstan är belägna i flerbostadshus vilket ger en villakänsla med trädgård utanför huset. Intresseanmälan kan göras på Odelius hemsida.

Adress: Edsgatan 20A , Vänersborg
Telefon: 0521-656 15
E-post: info@odeliusfastighet.se
Hemsida: www.odeliusfastigheter.se


Steiner Fastigheter
I Vänersborg förvaltar Steiner Fastigheter 61 hyreslägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. För hyresgäster med egen bil finns det möjlighet att hyra garage- eller parkeringsplats. Förmedling av lediga lägenheter sker via Bostadsregistret (www.bostadsregistret.se).

Telefon: 0522 – 205 50
E-post: josefin@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Dagus Fastighets
Dagus är en privat fastighetsägare med bestånd fördelat mellan 8 fastigheter i Vänersborg. Lägenhetsantalet uppgår till 51 stycken. Du som önskar hyra bostad hos Dagus är välkommen att fylla i ett formulär på deras hemsida.

Telefon: 0708-65 63 63
E-post: info@dagus.se
Hemsida: www.dagus.se


Wallexia Fastigheter
Förvaltar fastigheter i Vänersborg och Trollhättan. I Vänersborg har hyresvärden 43 hyreslägenheter som återfinns i populära stadsdelen Skräcklan på Kyrkogatan och Nygatan / Hamngatan.

Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Frida Fastigheter
I Vänersborg har du hos Frida Fastigheter möjlighet att hyra bostad i de flesta storlekar och typer. Beståndet består av lägenheter, villor och radhus. Bostäderna är upp till femrummare och du kan även välja om du vill bo i centrala staden eller i utkanten.

Adress: Dr Sellbergs väg 5, Vänersborg
Telefon: 0521-740 500
E-post: info@fridafastigheter.se
Hemsida: www.fridafastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
Förvaltar 135 hyresrätter på Petersbergsvägen i Vänersborg. Lägenheterna är 1-4 rum och kök. Fastigheten har tre våningar och boende över markplan har egen balkong. Bosparande medlemmar i HSB har förtur till lediga lägenheter.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


Munkevik fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag i tredje generation som hyr ut lägenheter i centrala Vänersborg. Storlek på lägenheterna varierar från 1-6 rum och kök. Vakanser publiceras på Munkeviks hemsida där även intresseanmälan kan göras av dig som söker bostad.

Adress: Södergatan 5, Vänersborg
Telefon: 073-326 16 04
E-post: carl.andersson@munkevikfastigheter.se
Hemsida: www.munkevikfastigheter.se


Vänersborgshem
Har som mål att förvärva äldre fastigheter med bra läge och kunna erbjuda bra boenden till rimliga hyror. I Vänersborg förvaltar man centrala fastigheter. När du fyller i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida får du möjlighet att välja om du söker 1-5 rum och kök.

Adress: Hantverkaregatan 6, Vänersborg
Telefon: 0521-66 123
E-post: info@vanersborgshem.se
Hemsida: www.vanersborgshem.se