1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vänersborg

Bevaka lediga lägenheter i Vänersborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vänersborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vänersborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vänersborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vänersborgsbostäder
Vänersborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag som i Vänersborg förvaltar 3 250 lägenheter vilket gör de till största aktören på hyresmarknaden i kommunen. Utöver lägenheter i Vänersborg finns även ett bestånd i Vargön, Brålanda och Frändefors.

Hammarnordic
Privat företag som bland annat förvaltar fastigheter åt andra fastighetsägare. Man ansvarar delvis för uthyrning av lägenheter i Vänersborg. Vakanser publiceras på Hammarnordics hemsida där du även är välkommen att göra intresseanmälningar.Fler privata hyresvärdar i Vänersborg


B.A Fastighetsförvaltning
Bestånd på 200 lägenheter som är centralt belägna i Vänersborg. Hög standard hålls i alla fastigheter och lägenheterna som erbjuds är upp till fyra rum och kök. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar via ett formulär på sin hemsida.

Adress: Residensgatan 7 C, Vänersborg
Telefon: 0521-185 64
E-post: info@bafastigheter.nu
Hemsida: www.bafastigheter.nu


Lidén Group
Privata hyresvärden Lidén Group förvaltar 162 hyreslägenheter i Vänersborg. Samtliga lägenheter ovan markplan har balkong. Flera av fastigheterna har p-platser i nära anslutning till lägenheterna.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info.vanersborg@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Rubanken
Rubanken är ett privat fastighetsbolag som förvaltar bostadsfastigheter bland annat i Vänersborg. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Majoriteten av bostäderna är belägna på Norra Gatan nära Vänern och parken Skräcklan.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Odelius Fastigheter
Äger lägenheter i Vänersborg Centrum och Nordstan. Lägenheter från 1-6 rum och kök finns i beståndet och många av lägenheterna i Nordstan är belägna i flerbostadshus vilket ger en villakänsla med trädgård utanför huset. Intresseanmälan kan göras på Odelius hemsida.

Adress: Edsgatan 20A , Vänersborg
Telefon: 0521-656 15
E-post: info@odeliusfastighet.se
Hemsida: www.odeliusfastigheter.se


Saxviken Fastigheter
Förvaltar hyresrätter inom kort gångavstånd till Vänersborgs stadskärna. Lägenheterna håller mycket hög standard och samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster med bil kan för en låg kostnad hyra garage eller parkeringsplats.

Telefon: 0520 - 330 14
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Steiner Fastigheter
På Poppelvägen i Vänersborg förvaltar den privata hyresvärden Steiner Fastigheter 47 lägenheter från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten ligger 2.5 km från stadskärnan. Som hyresgäst har du möjlighet att få din egen parkeringsplats. Din bostadsansökan lämnas per e-post.

Telefon: 0522 – 205 50
E-post: josefin@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Dagus Fastighets
Dagus är en privat fastighetsägare med bestånd fördelat mellan 8 fastigheter i Vänersborg. Lägenhetsantalet uppgår till 51 stycken. Du som önskar hyra bostad hos Dagus är välkommen att fylla i ett formulär på deras hemsida.

Telefon: 0708-65 63 63
E-post: info@dagus.se
Hemsida: www.dagus.se


Wallexia Fastigheter
I stadsdelen Skräcklan i Vänersborg har hyresvärden Wallexia Fastigheter flera bostadsfastigheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Hamngatan, Kyrkogatan och Nygatan. Totalt omfattar bostadsbeståndet 43 hyresrätter i Vänersborg.

Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Frida Fastigheter
I Vänersborg har du hos Frida Fastigheter möjlighet att hyra bostad i de flesta storlekar och typer. Beståndet består av lägenheter, villor och radhus. Bostäderna är upp till femrummare och du kan även välja om du vill bo i centrala staden eller i utkanten.

Adress: Dr Sellbergs väg 5, Vänersborg
Telefon: 0521-740 500
E-post: info@fridafastigheter.se
Hemsida: www.fridafastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
Förvaltar 135 hyresrätter på Petersbergsvägen i Vänersborg. Lägenheterna är 1-4 rum och kök. Fastigheten har tre våningar och boende över markplan har egen balkong. Bosparande medlemmar i HSB har förtur till lediga lägenheter.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


Munkevik fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag i tredje generation som hyr ut lägenheter i centrala Vänersborg. Storlek på lägenheterna varierar från 1-6 rum och kök. Vakanser publiceras på Munkeviks hemsida där även intresseanmälan kan göras av dig som söker bostad.

Adress: Södergatan 5, Vänersborg
Telefon: 073-326 16 04
E-post: carl.andersson@munkevikfastigheter.se
Hemsida: www.munkevikfastigheter.se


Vänersborgshem
Privat hyresvärd med 80 lägenheter i centrala Vänersborg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. För att anmäla intresse för att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan. Du kan också ringa direkt till Vänersborgshem och anmäla ditt intresse för att hyra.

Adress: Hantverkaregatan 6, Vänersborg
Telefon: 0521-66 123
E-post: info@vanersborgshem.se
Hemsida: www.vanersborgshem.se