1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vänersborg

Alla lediga lägenheter i Vänersborg

Hos är det enkelt att hitta en bostad att hyra i Vänersborg. Vi listar alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Vänersborg. Totalt når du via oss 13 hyresvärdar i Vänersborg. I vår lista över lediga lägenheter har du ett brett utbud av bostäder att välja mellan.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

IT tekniker och pedagog söker 2:a
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 8000 kr

Pensionspar söker lägenhet i lugnt område.
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Vänersborgsbostäder
Kommunala hyresvärden Vänersborgsbostäder är den största hyresvärden i Vänersborg och en bra startpunkt för dig som söker bostad. Just nu kan man erbjuda 12 lägenheter för uthyrning.

Hammarnordic
HammarNordic är ett privatägt fastighetsbolag med lägenheter bland annat i Vänersborg. Just nu söker man ett par nya hyresgäster. I vår lista över lediga lägenheter i Vänersborg hittar du också HammarNordics lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Vänersborg


ALAB Fastigheter
Hyresvärden ALAB Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning om 1 till 5 rum och kök på följande adresser i Vänersborg: Edsvägen, Gyllenheimsgatan och Korsgatan. Söker du bostad att hyra kan du fylla i en intresseanmälan där du kan ange vilken lägenhetsstorlek du behöver och på vilken adress du vill bo.

Adress: Stampgatan 8, Vänersborg
Telefon: 0521 - 25 56 00
Hemsida: www.alabfastigheter.se


Bergmann Svensson Fastigheter
Privata hyresvärden BS Fastigheter har lägenheter för uthyrning på Kyrkogatan, Kungsgatan, Köpmansgränd och Södergatan i Vänersborg. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail och presentera dig.

Adress: Kungsgatan 3, Vänersborg
Telefon: 0521-26 26 96
E-post: info@bsfastigheter.se
Hemsida: www.bsfastigheter.se


B.A Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd som byggt upp ett bestånd om 200 hyreslägenheter i Vänersborg. B.A Fastighetsförvaltning kan erbjuda lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök i Vänersborg. Om du är intresserad av att hyra lägenhet kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Residensgatan 7 C, Vänersborg
Telefon: 0521-185 64
E-post: info@bafastigheter.nu
Hemsida: www.bafastigheter.nu


Grafiten Förvaltning
Fördelat mellan Trollhättan och Vänersborg har hyresbolaget Grafiten Förvaltning totalt 430 bostäder för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till ett par lägenheter i Vänersborg. Om du vill veta mer om lägenheterna kan du ringa till bolaget.

Telefon: 0520-42 05 05
E-post: ulf@grafiten.se
Hemsida: www.grafiten.se


Lidén Group
Privata hyresvärden Lidén Group förvaltar 162 hyreslägenheter i Vänersborg. Samtliga lägenheter ovan markplan har balkong. Flera av fastigheterna har p-platser i nära anslutning till lägenheterna.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Rubanken
På Vallgatan i stadsdelen Nordstan och på Norra gatan i stadsdelen Skräcklan kan fastighetsbolaget Rubanken erbjuda sammanlagt 51 hyreslägenheter i Vänersborg. Lägenheterna är från 1 till 5 rum och kök. Rubanken söker just nu nya hyresgäster.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Odelius Fastigheter
Hos Odelius Fastigheter kan du som söker bostad i Vänersborg välja bland såväl lägenheter i stadskärnan som lägenheter i parknära ytterområden. Odelius har merparten av sitt bostadsbestånd i centrum och stadsdelen Nordstan. Söker du boende att hyra kan du ringa till bolaget eller fylla i en intresseanmälan.

Adress: Sundsgatan 13B, Vänersborg
Telefon: 0521-656 15
E-post: info@odeliusfastighet.se
Hemsida: www.odeliusfastigheter.se


Saxviken Fastigheter
Förvaltar hyresrätter inom kort gångavstånd till Vänersborgs stadskärna. Lägenheterna håller mycket hög standard och samtliga lägenheter har balkong. Hyresgäster med bil kan för en låg kostnad hyra garage eller parkeringsplats.

Telefon: 010-330 06 88
E-post: info@saxvikenfastigheter.se
Hemsida: www.saxvikenfastigheter.se


Steiner Fastigheter
På Poppelvägen i Vänersborg förvaltar den privata hyresvärden Steiner Fastigheter 47 lägenheter från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten ligger 2.5 km från stadskärnan. Som hyresgäst har du möjlighet att få din egen parkeringsplats. Din bostadsansökan lämnas per e-post.

Telefon: 0303–920 00
E-post: josefin@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Wallexia Fastigheter
I stadsdelen Skräcklan i Vänersborg har hyresvärden Wallexia Fastigheter flera bostadsfastigheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Hamngatan, Kyrkogatan och Nygatan. Totalt omfattar bostadsbeståndet 43 hyresrätter i Vänersborg.

Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Vänersborgshem
Privat hyresvärd med 80 lägenheter i centrala Vänersborg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. För att anmäla intresse för att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan. Du kan också ringa direkt till Vänersborgshem och anmäla ditt intresse för att hyra.

Adress: Hantverkaregatan 6, Vänersborg
Telefon: 0521-66 123
E-post: info@vanersborgshem.se
Hemsida: www.vanersborgshem.se