1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vänersborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vänersborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vänersborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vänersborgsbostäder
Vänersborgsbostäder är kommunens fastighetsbolag som i Vänersborg förvaltar 3 250 lägenheter vilket gör de till största aktören på hyresmarknaden i kommunen. Utöver lägenheter i Vänersborg finns även ett bestånd i Vargön, Brålanda och Frändefors.

Hammarnordic
Privat företag som bland annat förvaltar fastigheter åt andra fastighetsägare. Man ansvarar delvis för uthyrning av lägenheter i Vänersborg. Vakanser publiceras på Hammarnordics hemsida där du även är välkommen att göra intresseanmälningar.

B.A Fastighetsförvaltning
Bestånd på 200 lägenheter som är centralt belägna i Vänersborg. Hög standard hålls i alla fastigheter och lägenheterna som erbjuds är upp till fyra rum och kök. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar via ett formulär på sin hemsida.

Adress: Residensgatan 7 C, Vänersborg
Telefon: 0521-185 64
E-post: info@bafastigheter.nu
Hemsida: www.bafastigheter.nu


Lidén Group
Har 201 lägenheter till uthyrning i Vänersborg. Bostäderna hittas längs Sundsgatan, Torpavägen, Sandmarksgatan, Bokgatan och Ollenicklas väg. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsplatser och ett mindre antal garageplatser.

Telefon: 0762-46 41 34
E-post: info.vanersborg@lidengroup.se
Hemsida: www.lidengroup.se


Rubanken
Rubanken är ett privat fastighetsbolag som förvaltar bostadsfastigheter bland annat i Vänersborg. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Majoriteten av bostäderna är belägna på Norra Gatan nära Vänern och parken Skräcklan.

Telefon: 0520-479 008
E-post: info@rubanken.se
Hemsida: www.rubanken.se


Odelius Fastigheter
Äger lägenheter i Vänersborg Centrum och Nordstan. Lägenheter från 1-6 rum och kök finns i beståndet och många av lägenheterna i Nordstan är belägna i flerbostadshus vilket ger en villakänsla med trädgård utanför huset. Intresseanmälan kan göras på Odelius hemsida.

Adress: Edsgatan 20A , Vänersborg
Telefon: 0521-656 15
E-post: info@odeliusfastighet.se
Hemsida: www.odeliusfastigheter.se


Steiner Fastigheter
I Vänersborg förvaltar Steiner Fastigheter 61 hyreslägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. För hyresgäster med egen bil finns det möjlighet att hyra garage- eller parkeringsplats. Förmedling av lediga lägenheter sker via Bostadsregistret (www.bostadsregistret.se).

Telefon: 0522 – 205 50
E-post: josefin@steinerfastigheter.se
Hemsida: www.steinerfastigheter.se


Dagus Fastighets
Dagus är en privat fastighetsägare med bestånd fördelat mellan 8 fastigheter i Vänersborg. Lägenhetsantalet uppgår till 51 stycken. Du som önskar hyra bostad hos Dagus är välkommen att fylla i ett formulär på deras hemsida.

Telefon: 0708-65 63 63
E-post: info@dagus.se
Hemsida: www.dagus.se


Wallexia Fastigheter
Förvaltar fastigheter i Vänersborg och Trollhättan. I Vänersborg har hyresvärden 43 hyreslägenheter som återfinns i populära stadsdelen Skräcklan på Kyrkogatan och Nygatan / Hamngatan.

Telefon: 0520 160 33
E-post: info@wallexia.se
Hemsida: www.wallexia.se


Frida Fastigheter
I Vänersborg har du hos Frida Fastigheter möjlighet att hyra bostad i de flesta storlekar och typer. Beståndet består av lägenheter, villor och radhus. Bostäderna är upp till femrummare och du kan även välja om du vill bo i centrala staden eller i utkanten.

Adress: Dr Sellbergs väg 5, Vänersborg
Telefon: 0521-740 500
E-post: info@fridafastigheter.se
Hemsida: www.fridafastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
Förvaltar 135 hyresrätter på Petersbergsvägen i Vänersborg. Lägenheterna är 1-4 rum och kök. Fastigheten har tre våningar och boende över markplan har egen balkong. Bosparande medlemmar i HSB har förtur till lediga lägenheter.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


Munkevik fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag i tredje generation som hyr ut lägenheter i centrala Vänersborg. Storlek på lägenheterna varierar från 1-6 rum och kök. Vakanser publiceras på Munkeviks hemsida där även intresseanmälan kan göras av dig som söker bostad.

Adress: Södergatan 5, Vänersborg
Telefon: 073-326 16 04
E-post: carl.andersson@munkevikfastigheter.se
Hemsida: www.munkevikfastigheter.se


Vänersborgshem
Har som mål att förvärva äldre fastigheter med bra läge och kunna erbjuda bra boenden till rimliga hyror. I Vänersborg förvaltar man centrala fastigheter. När du fyller i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida får du möjlighet att välja om du söker 1-5 rum och kök.

Adress: Hantverkaregatan 6, Vänersborg
Telefon: 0521-66 123
E-post: info@vanersborgshem.se
Hemsida: www.vanersborgshem.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vänersborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vänersborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vänersborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vänersborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vänersborg. Hos oss kan du se listor med alla Vänersborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.