1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vännäs

Sök lediga lägenheter i Vännäs

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vännäs. Du kan fritt söka bland de 7 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Vännäs.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Vännäs Fastigheter
Kommunalt bostadsbolag med ungefär 400 lägenheter i Vännäs, Vännäsby och Tväråbäck. Majoriteten av hyresrätterna är belägna i Vännäs tätort. Lägenheter upp till 5 rum och kök finns i beståndet. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga bostäder.Privata hyresvärdar i Vännäs


Franklin Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Vännäs. Lägenheterna är belägna på Konstnärsgatan, Skymmningsvägen, Storgatan och Vegagatan i centrala orten. Specifik och allmän intresseanmälan kan göras på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Palmsunda Fastighets
Palmsunda Fastighets har ett lägenehtsbestånd i Vännäs tätort. Totalt har Palmsunda 18 lägenheter på orten, de är belägna på Storgatan och Umevägen i centrum. Majoriteten av lägenheterna ligger i markplan och några har egen uteplats.

Telefon: 0950-69 97 10
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Franssons Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar med lägenheter i Vännäs. Franssons Fastigheter äger 8 fastighet som totalt inrymmer 75 lägenheter och lokaler. Bostäder från ettor till femmor finns i beståndet.

Adress: Göransvägen 36, Vännäs
Telefon: 0935-100 52
E-post: info@franssonsfastigheter.se
Hemsida: www.franssonsfastigheter.se