1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vännäs

Bevaka lediga lägenheter i Vännäs

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vännäs samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vännäs. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vännäs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vännäs Fastigheter
Kommunalt bostadsbolag med ungefär 400 lägenheter i Vännäs, Vännäsby och Tväråbäck. Majoriteten av hyresrätterna är belägna i Vännäs tätort. Lägenheter upp till 5 rum och kök finns i beståndet. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga bostäder.Privata hyresvärdar i Vännäs


Franklin Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Vännäs. Lägenheterna är belägna på Konstnärsgatan, Skymmningsvägen, Storgatan och Vegagatan i centrala orten. Specifik och allmän intresseanmälan kan göras på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Palmsunda Fastighets
Palmsunda Fastighets har ett lägenehtsbestånd i Vännäs tätort. Totalt har Palmsunda 18 lägenheter på orten, de är belägna på Storgatan och Umevägen i centrum. Majoriteten av lägenheterna ligger i markplan och några har egen uteplats.

Telefon: 0950-69 97 10
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Franssons Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar med lägenheter i Vännäs. Franssons Fastigheter äger 8 fastighet som totalt inrymmer 75 lägenheter och lokaler. Bostäder från ettor till femmor finns i beståndet.

Adress: Göransvägen 36, Vännäs
Telefon: 0935-100 52
E-post: info@franssonsfastigheter.se
Hemsida: www.franssonsfastigheter.se