1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vännäs


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vännäs. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vännäs som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vännäs Fastigheter
Kommunalt bostadsbolag med ungefär 400 lägenheter i Vännäs, Vännäsby och Tväråbäck. Majoriteten av hyresrätterna är belägna i Vännäs tätort. Lägenheter upp till 5 rum och kök finns i beståndet. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga bostäder.

Franklin Fastigheter
Privat fastighetsägare med hyresrätter i Vännäs. Lägenheterna är belägna på Konstnärsgatan, Skymmningsvägen, Storgatan och Vegagatan i centrala orten. Specifik och allmän intresseanmälan kan göras på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Palmsunda Fastighets
Palmsunda Fastighets har ett lägenehtsbestånd i Vännäs tätort. Totalt har Palmsunda 18 lägenheter på orten, de är belägna på Storgatan och Umevägen i centrum. Majoriteten av lägenheterna ligger i markplan och några har egen uteplats.

Telefon: 0950-69 97 10
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Franssons Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar med lägenheter i Vännäs. Franssons Fastigheter äger 8 fastighet som totalt inrymmer 75 lägenheter och lokaler. Bostäder från ettor till femmor finns i beståndet.

Adress: Göransvägen 36, Vännäs
Telefon: 0935-100 52
E-post: info@franssonsfastigheter.se
Hemsida: www.franssonsfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vännäs utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vännäs att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vännäs. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vännäs?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vännäs. Hos oss kan du se listor med alla Vännäss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.