1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vårgårda

Bevaka lediga lägenheter i Vårgårda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vårgårda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vårgårda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vårgårdas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vårgårda Bostäder
Registrera dig som bostadssökande hos Vårgårda Bostäder (bostad.vargarda.se) för att ställa dig i kö hos hyresvärden. På hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Vårgårda


Trollängen
I Vårgårda har fastighetsbolaget Trollängen 40 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är i storlek från 2 till 3 rum och kök och ligger på Kämpegatan och Telegatan. Om du vill hyra bostad behöver du först lämna en intresseanmälan där du presenterar dig själv.

Telefon: 031-78 77 520
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Paxon
Familjeägt bostadsbolag som hyr ut lägenheter samt även butiks- och kontorslokaler i Vårgårda. Paxon förvaltar lägenheter på Parkgatan, Kungsgatan, Marknadsgatan och på Murartorget i Vårgårda.

Adress: Parkgatan 2, Vårgårda
Telefon: 0322-62 29 90
E-post: info@paxon.se
Hemsida: www.paxon.se


Bergeke Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter på Parkgatan och Västergatan i Vårgårda. Du kan ansöka om att få hyra lägenhet genom att ringa till hyresvärden (telefontid måndag till torsdag kl 10:00-13:00) eller genom att skicka ett e-mail och berätta vad du söker.

Telefon: 010-101 01 52
E-post: fastighet@bergeke.se
Hemsida: www.bergeke.se