1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vårgårda

Alla lediga lägenheter i Vårgårda

Hos oss kan du se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Vårgårda. Vi håller vår lista över lediga bostäder uppdaterad och du kan varje dag se om det kommit in en ledig lägenhet. Utöver att söka bland lediga lägenheter kan du via oss även ställa dig i bostadskö hos Vårgårdas privata hyresvärdar.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Vårgårda Bostäder
Registrera dig som bostadssökande hos Vårgårda Bostäder för att lämna intresseanmälningar på lediga lägenheter. Vårgårda Bostäder kan erbjuda ett stort utbud av en- till femrumslägenheter i centrala Vårgårda. Från den dag du registrerar dig som bostadssökande börjar du samla köpoäng.Privata hyresvärdar i Vårgårda


Trollängen
I Vårgårda har fastighetsbolaget Trollängen 40 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är i storlek från 2 till 3 rum och kök och ligger på Kämpegatan och Telegatan. Om du vill hyra bostad behöver du först lämna en intresseanmälan där du presenterar dig själv.

Telefon: 031-78 77 520
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Paxon
Familjeägt bostadsbolag som hyr ut lägenheter samt även butiks- och kontorslokaler i Vårgårda. Paxon kan erbjuda lägenheter för uthyrning på Parkgatan, Kungsgatan, Marknadsgatan och på Murartorget i Vårgårda.

Adress: Parkgatan 2, Vårgårda
Telefon: 0322-62 29 90
E-post: info@paxon.se
Hemsida: www.paxon.se


Bergeke Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter på Parkgatan och Västergatan i Vårgårda. Du kan ansöka om att få hyra lägenhet genom att ringa till hyresvärden (telefontid måndag till torsdag kl 10:00-13:00) eller genom att skicka ett e-mail och berätta vad du söker.

Telefon: 010-101 01 52
E-post: fastighet@bergeke.se
Hemsida: www.bergeke.se