1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vårgårda

Bevaka lediga lägenheter i Vårgårda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vårgårda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vårgårda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vårgårdas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vårgårda Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Vårgårda Bostäder äger och förvaltar cirka 700 hyresrätter i kommun. Beståndet är fördelat mellan 24 olika områden. Man önskar erbjuda boenden för alla, bland annat genom att förvalta olika storlekar på lägenheterna.Privata hyresvärdar i Vårgårda


Trollängen
Förvaltar lägenheter i radhusliknande område. De 40 lägenheterna är på 2-3 rum och kök. Med sitt centrala läge har du härifrån nära till stadens tågstation och butiker. Göteborg ligger på pendlingsavstånd, 50 min enkel väg med tåg.

Telefon: 0513-25070
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Paxon
Privat fastighetsägare med lokaler och hyreslägenheter i Vårgårda. Äger fyra fastigheter i staden. Lägenheterna är belägna på Kungsgatan och Marknadsgatan. Generell intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0735-03 41 60
E-post: info@paxon.se
Hemsida: www.paxon.se


Skräddaren
Förvaltar ett bestånd av lägenheter i Vårgårda. Bostäderna är centralt belägna på Djupedalsgatan, Kungsgatan, Allégatan och Centrumgatan. Här kan du välja mellan lägenheter i storlek om 1-5 rum och kök. Genom att göra en intresseanmälan placerar du dig i hyresvärdens kölista.

Adress: Centrumgatan 19, Vårgårda
Telefon: 0703-30 39 28
E-post: frost@skraddarenab.se
Hemsida: www.skraddarenab.se


FHW Kungsberg Fastigheter
52 lägenheter i flerbostadshus. Lägenheterna som är på 1-4 rum och kök har alla öppen planlösning och egen uteplats eller balkong. Lekplats för de små finns i området som även ligger nära skola och barnomsorg. Tillämpar bostadskö som du är välkommen att anmäla dig till.

Telefon: 0725-106070
E-post: info@fhw.se
Hemsida: www.fhw.se


Bergeke Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar hyreslägenheter i Vårgårda. På Kungsgatan, Parkgatan, Trädgårdsgatan och Västergatan hittas hyresvärdens fastigheter bestående av bostäder. Via ett formulär på Bergeke Fastigheters hemsida kan du söka bostad.

Telefon: 010-101 01 52
E-post: fastighet@bergeke.se
Hemsida: www.bergeke.se