1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vårgårda


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vårgårda. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vårgårda som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vårgårda Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Vårgårda Bostäder äger och förvaltar cirka 700 hyresrätter i kommun. Beståndet är fördelat mellan 24 olika områden. Man önskar erbjuda boenden för alla, bland annat genom att förvalta olika storlekar på lägenheterna.

Trollängen
Förvaltar lägenheter i radhusliknande område. De 40 lägenheterna är på 2-3 rum och kök. Med sitt centrala läge har du härifrån nära till stadens tågstation och butiker. Göteborg ligger på pendlingsavstånd, 50 min enkel väg med tåg.

Telefon: 0513-25070
E-post: info@trollangenbostad.se
Hemsida: www.trollangenbostad.se


Paxon
Privat fastighetsägare med lokaler och hyreslägenheter i Vårgårda. Äger fyra fastigheter i staden. Lägenheterna är belägna på Kungsgatan och Marknadsgatan. Generell intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0735-03 41 60
E-post: info@paxon.se
Hemsida: www.paxon.se


Skräddaren
Förvaltar ett bestånd av lägenheter i Vårgårda. Bostäderna är centralt belägna på Djupedalsgatan, Kungsgatan, Allégatan och Centrumgatan. Här kan du välja mellan lägenheter i storlek om 1-5 rum och kök. Genom att göra en intresseanmälan placerar du dig i hyresvärdens kölista.

Adress: Centrumgatan 19, Vårgårda
Telefon: 0703-30 39 28
E-post: frost@skraddarenab.se
Hemsida: www.skraddarenab.se


FHW Kungsberg Fastigheter
52 lägenheter i flerbostadshus. Lägenheterna som är på 1-4 rum och kök har alla öppen planlösning och egen uteplats eller balkong. Lekplats för de små finns i området som även ligger nära skola och barnomsorg. Tillämpar bostadskö som du är välkommen att anmäla dig till.

Telefon: 0725-106070
E-post: info@fhw.se
Hemsida: www.fhw.se


Bergeke Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar hyreslägenheter i Vårgårda. På Kungsgatan, Parkgatan, Trädgårdsgatan och Västergatan hittas hyresvärdens fastigheter bestående av bostäder. Via ett formulär på Bergeke Fastigheters hemsida kan du söka bostad.

Telefon: 010-101 01 52
E-post: fastighet@bergeke.se
Hemsida: www.bergeke.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vårgårda utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vårgårda att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vårgårda. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vårgårda?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vårgårda. Hos oss kan du se listor med alla Vårgårdas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.