1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Värmdö

Bevaka lediga lägenheter i Värmdö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Värmdö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Värmdö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Värmdös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Värmdö Bostäder
VärmdöBostäder är den största hyresvärden i Värmdö och helägs kommunen. Hyresvärden förvaltar lägenheter i Gustavsberg, Hemmesta, Ingarö, Djurö och Stavsnäs.

Totalt äger VärmdöBostäder 2000 lägenheter. Gustavsberg är huvudort i Värmdö kommun och här ligger också merparten av lägenheterna.

När du ansöker om lediga lägenheter hos VärmdöBostäder styrs din chans att bli tilldelad bostad helt av hur lång tid du varit registrerad hos VärmdöBostäder (du kan registrera dig på varmdobo.se). För att börja samla köpoäng är det viktigt med god framförhållning.Privata hyresvärdar i Värmdö


Stena Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med 140 hyresrätter i ett nybyggt område i Gustavsberg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum och kök med bostadsyta från 25 kvm till 71 kvm. Hyresgäster med bil kan mot en extra avgift på hyran få tillgång till garageplats i anslutning till fastigheten.

Telefon: 075-241 55 76
E-post: kristina.lagerstrom@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Riksbyggen
I bostadsområdet Porslinskvarteret, i Gustavsbergs hamn, uppförde Riksbyggen 119 hyreslägenheter under sommaren 2018. I fastigheten finns främst 1:or och 2:or om 35 till 56 kvm.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, är en av flera hyresvärdar som bygger lägenheter i Porslinskvarteret i centrala Gustavsberg. Inom kort tar SKB in 80 nya hyresgäster till de nybyggda lägenheterna.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org