1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i VärmdöI Värmdö byggs det just nu för fullt och flera privata hyresvärdar är på gång att slutföra nyproducerade hyreslägenheter. Som bostadssökande har du ett brett utbud av hyresrätter att välja mellan från allmännyttan och de privata fastighetsägarna.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Värmdö Bostäder
VärmdöBostäder är den största hyresvärden i Värmdö och helägs kommunen. Lägenheterna ligger i orterna Gustavsberg, Hemmesta, Ingarö, Djurö och Stavsnäs.

Totalt har VärmdöBostäder 2 000 lägenheter för uthyrning. Gustavsberg är huvudort i Värmdö kommun och här ligger också de flesta av lägenheterna.

När du ansöker om lediga lägenheter hos VärmdöBostäder styrs din chans att bli tilldelad bostad helt av hur lång tid du varit registrerad hos VärmdöBostäder. För att börja samla köpoäng är det viktigt med god framförhållning och att du redan idag börjar planera för hur ditt bostadsbehov kan komma att se ut framöver.Privata hyresvärdar i Värmdö


Stena Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med 140 hyresrätter i ett nybyggt område i Gustavsberg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum och kök med bostadsyta från 25 kvm till 71 kvm. Hyresgäster med bil kan mot en extra avgift på hyran få tillgång till garageplats i anslutning till fastigheten.

Telefon: 075-241 55 76
E-post: kristina.lagerstrom@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Riksbyggen
I bostadsområdet Porslinskvarteret, i Gustavsbergs hamn, uppför Riksbyggen 119 hyreslägenheter med inflyttning under sommaren 2018. I fastigheten finns främst 1:or och 2:or om 35 till 56 kvm.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, är en av flera hyresvärdar som bygger lägenheter i Porslinskvarteret i centrala Gustavsberg. Inom kort tar SKB in 80 nya hyresgäster till de nybyggda lägenheterna.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org