1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i VärmdöI Värmdö skall du som söker bostad vända dig till det kommunala bostadsbolaget VärmdöBostäder. I kommunen finns få privata hyresvärdar och du som vill hyra lägenhet är därför hänvisad till kommunens bostadsbolag VärmdöBostäder. Din chans att bli erbjuden hyreslägenhet styrs av hur lång tid du varit registrerad som bostadssökande hos VärmdöBostäder. Vi rekommenderar därför alla om söker bostad att registrera sig så tidigt som möjligt för att börja samla köpoäng.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par sok en lagenhet med bättre forbindelser med Stockholm
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar


Värmdö Bostäder
VärmdöBostäder är den största hyresvärden i Värmdö och ägs till 100 % av kommunen. Lägenheterna ligger i orterna Gustavsberg, Hemmesta, Ingarö, Djurö och Stavsnäs.

Totalt har VärmdöBostäder 2 000 lägenheter för uthyrning. Gustavsberg är huvudort i Värmdö kommun och här ligger också de flesta av lägenheterna.

När du ansöker om lediga lägenheter hos VärmdöBostäder styrs din chans att bli tilldelad bostad helt av hur lång tid du varit registrerad hos VärmdöBostäder. För att börja samla köpoäng är det viktigt med god framförhållning och att du redan idag börjar planera för hur ditt bostadsbehov kan komma att se ut långt framöver.