1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Värmdö

Bevaka lediga lägenheter i Värmdö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Värmdö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Värmdö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Värmdös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Värmdö Bostäder
VärmdöBostäder är den största hyresvärden i Värmdö och helägs av kommunen. Hyresvärden förvaltar lägenheter i Gustavsberg, Hemmesta, Ingarö, Djurö och Stavsnäs.

Totalt äger VärmdöBostäder 2000 lägenheter. Gustavsberg är huvudort i Värmdö kommun och här ligger också merparten av lägenheterna.

När du ansöker om lediga lägenheter hos VärmdöBostäder styrs din chans att bli tilldelad bostad helt av hur lång tid du varit registrerad hos VärmdöBostäder (du kan registrera dig på varmdobo.se). För att börja samla köpoäng är det viktigt med god framförhållning.Privata hyresvärdar i Värmdö


Stena Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med 140 hyresrätter i ett nybyggt område i Gustavsberg. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum och kök med bostadsyta från 25 kvm till 71 kvm. Hyresgäster med bil kan mot en extra avgift på hyran få tillgång till garageplats i anslutning till fastigheten.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Riksbyggen
Erbjuder nyproducerade hyreslägenheter i Porslingskvarteret, beläget i Gustavsbergs hamn. De 119 lägenheterna stod klara under 2018 och har varit mycket attraktiva hos bostadssökande på orten. Lägenheterna är på 1-3 rum och kök.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Bostadsförening vars bestånd är utspridd i Stockholms län. I Gustavsbergs hamn, i Värmdö, planerar SKB att bygga 80 nya hyreslägenheter i det nya Porslinskvarteret. De 80 lägenheterna beräknas få en byggstart under 2020.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org