1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Värmdö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Värmdö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Värmdö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Värmdö Bostäder
VärmdöBostäder ägs till störst del av kommunen och erbjuder flest bostäder i Värmdö av alla hyresvärdar. Det egna beståndet omfattar cirka 2 000 hyreslägenheter som är belägna i Gustavsberg, Hemmesta, Stavsnäs/Djurö och Ingarö. Lediga lägenheter hanteras av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Stena Fastigheter
Gustavsberg är centralorten i Värmdö och där Stena har ett bestånd av hyresfastigheter. Hyreslägenheterna är belägna centralt med närhet till kommunikationer vilka snabbt tar dig till Stockholm. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Riksbyggen
Erbjuder nyproducerade hyreslägenheter i Porslingskvarteret, beläget i Gustavsbergs hamn. De 119 lägenheterna stod klara under 2018 och har varit mycket attraktiva hos bostadssökande på orten. Lägenheterna är på 1-3 rum och kök.

Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Bostadsförening vars bestånd är utspridd i Stockholms län. I Gustavsbergs hamn, i Värmdö, planerar SKB att bygga 80 nya hyreslägenheter i det nya Porslinskvarteret. De 80 lägenheterna beräknas få en byggstart under 2020.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.orgHur hittar jag privata hyresvärdar i Värmdö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Värmdö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Värmdö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Värmdö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Värmdö. Hos oss kan du se listor med alla Värmdös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.