1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Värnamo

Bevaka lediga lägenheter i Värnamo

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Värnamo samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Värnamo. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Värnamos hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Finnvedsbostäder
Största hyresvärd i Värnamo med 2 400 lägenheter i beståndet. Finnvedsbostäder ägs av Värnamo kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag som värnar om sina hyresgäster. Du kan se utbudet av lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida Finnvedsbostader.sePrivata hyresvärdar i Värnamo


Bo Bra i Värnamo
Privat hyresvärd med ett utbud av lägenheter i centrala Värnamo. Lägenheterna återfinns i flera storlekar och är belägna i flerbostadshus, de majoriteten omgivna av gräsmattor. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan för lediga lägenheter.

Adress: Hattmakaregatan 1, Värnamo
Telefon: 0370-50 19 20
E-post: info@bobraivarnamo.se
Hemsida: www.bobraivarnamo.se


Värnabo Fastigheter
Privata hyresvärden Värnabo Fastigheter har flera hundra lägenheter i Värnamo för uthyrning och är ett snabbväxande fastighetsbolag som strävar efter att bli en av de största hyresvärdarna på orten. Lämna en intresseanmälan och beskriv vad du letar efter om du vill hyra bostad.

Adress: Skolgatan 1A, Vetlanda
Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@varnabo.se
Hemsida: www.varnabo.se


NiVika Fastigheter
Förvaltar 37 fastigheter i Värnamo. I beståndet finns bostäder, kommersiella lokaler, industrier och kontor. Lägenheterna är belägna centralt i orten med gångavstånd till all service och kommunikation. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida.

Adress: Ringvägen 38, Värnamo
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


HSB Göta
I Värnamo förvaltar HSB Göta 286 hyreslägenheter fördelade på två adresser. På Ringvägen/Blåbärsvägen är 192 lägenheter belägna i trevåningshus. Resterande 94 bostäder ligger på centrala gatan Brännerigatan. Lägenheterna är i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/varnamo


SBF
SBF äger och förvaltar 111 lägenheter för uthyrning i Värnamo. Fastigheterna är belägna på Brogatan, Finngatan, Flintgatan, Storgatsbacken och Jönköpingsvägen. För att söka en bostad hos SBF behöver du först skapa en profil på deras hemsida.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Länbo Fastigheter
I centrala Värnamo äger Länbo Fastigheter ett 7-våningshus med totalt 44 hyreslägenheter. Fastigheten stod klar 2012, lägenheterna håller hög bostadsstandard och har alla inglasad balkong. För att bli aktuell som hyresgäst krävs goda referenser samt fast inkomst.

Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@lanbo.se
Hemsida: www.lanbo.se