1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Värnamo

Sök lediga lägenheter i Värnamo

I Värnamo hittar du via oss 19 lediga lägenheter. I vårt register finns hos 5 hyresvärdar i Värnamo. Söker du bostad hos samtliga dessa hyresvärdar är det sällan svårt att snabbt bli erbjuden förstahandskontrakt på en egen lägenhet. Ofta går det att ordna en hyresrätt omgående om så önskas.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Finnvedsbostäder
Största hyresvärd i Värnamo med 2 400 lägenheter i beståndet. Finnvedsbostäder ägs av Värnamo kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag som värnar om sina hyresgäster. Hos Finnvedsbostäder finns idag 16 lediga lägenheter i Värnamo.Privata hyresvärdar i Värnamo


Bo Bra i Värnamo
Med 150 lägenheter är hyresvärden Bo Bra i Värnamo en av stadens största privata fastighetsägare. Samtliga lägenheter ligger inom bekvämt promenadavstånd till centrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Lämna en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra.

Adress: Storgatsbacken 10, Värnamo
Telefon: 0370-50 19 20
E-post: info@bobraivarnamo.se
Hemsida: www.bobraivarnamo.se


Värnabo Fastigheter
Privata hyresvärden Värnabo Fastigheter har flera hundra lägenheter i Värnamo för uthyrning och är ett snabbväxande fastighetsbolag som strävar efter att bli en av de största hyresvärdarna på orten. Lämna en intresseanmälan och beskriv vad du letar efter om du vill hyra bostad.

Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@varnabo.se
Hemsida: www.varnabo.se


Corallen
Hyresvärd som idag främst är inriktad mot uthyrning av kontor, butik och lager. Endast en mindre del av beståndet utgörs av hyreslägenheter. Corellen har dock en ambition att framöver öka antalet lägenheter för uthyrning genom nyproduktion och förvärv.

Adress: Jönköpingsvägen 41A, Värnamo
Telefon: 0370-69 49 00
E-post: info@corallen.se
Hemsida: www.corallen.se


NiVika Fastigheter
Bostadsbolaget NiVika Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter i centrala Värnamo och kan erbjuda lägenheter från 1 till 5 RoK. Om du lämnar en intresseanmälan kan du beskriva vilken lägenhetsstorlek du söker och inom tidsperiod som du vill kunna flytta in.

Adress: Storgatsbacken 10, Värnamo
Telefon: 0370-190 21
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se