1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Värnamo

Sök lediga lägenheter i Värnamo

I Värnamo hittar du via oss 41 lediga lägenheter. I vårt register finns hos 5 hyresvärdar i Värnamo. Söker du bostad hos samtliga dessa hyresvärdar är det sällan svårt att snabbt bli erbjuden förstahandskontrakt på en egen lägenhet. Ofta går det att ordna en hyresrätt omgående om så önskas.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Finnvedsbostäder
Största hyresvärd i Värnamo med 2 400 lägenheter i beståndet. Finnvedsbostäder ägs av Värnamo kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag som värnar om sina hyresgäster. Hos Finnvedsbostäder finns idag 34 lediga lägenheter i Värnamo.Privata hyresvärdar i Värnamo


Bo Bra i Värnamo
Med 150 lägenheter är hyresvärden Bo Bra i Värnamo en av stadens största privata fastighetsägare. Samtliga lägenheter ligger inom bekvämt promenadavstånd till centrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Lämna en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra.

Adress: Ringvägen 40, Värnamo
Telefon: 0370-50 19 20
E-post: info@bobraivarnamo.se
Hemsida: www.bobraivarnamo.se


Värnabo Fastigheter
Privata hyresvärden Värnabo Fastigheter har flera hundra lägenheter i Värnamo för uthyrning och är ett snabbväxande fastighetsbolag som strävar efter att bli en av de största hyresvärdarna på orten. Lämna en intresseanmälan och beskriv vad du letar efter om du vill hyra bostad.

Adress: Skolgatan 1A, Vetlanda
Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@varnabo.se
Hemsida: www.varnabo.se


NiVika Fastigheter
Bostadsbolaget NiVika Fastigheter har ett stort utbud av lägenheter i centrala Värnamo och kan erbjuda lägenheter från 1 till 5 RoK. Om du lämnar en intresseanmälan kan du beskriva vilken lägenhetsstorlek du söker och inom tidsperiod som du vill kunna flytta in.

Adress: Ringvägen 38, Värnamo
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


Länbo Fastigheter
I centrala Värnamo äger Länbo Fastigheter ett 7-våningshus med totalt 44 hyreslägenheter. Fastigheten stod klar 2012, lägenheterna håller hög bostadsstandard och har alla inglasad balkong. För att bli aktuell som hyresgäst krävs goda referenser samt fast inkomst.

Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@lanbo.se
Hemsida: www.lanbo.se