1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Värnamo


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Värnamo. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Värnamo som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Finnvedsbostäder
Kommunala hyresvärden Finnvedsbostäder äger och förvaltar runt 2 700 lägenheter i Värnamo. En variation av bostäder erbjuds både vad gäller boendeform och område i kommunen. Bostäder kan sökas direkt på hyresvärdens hemsida.

Bo Bra i Värnamo
Privat hyresvärd med ett utbud av lägenheter i centrala Värnamo. Lägenheterna återfinns i flera storlekar och är belägna i flerbostadshus, de majoriteten omgivna av gräsmattor. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan för lediga lägenheter.

Adress: Hattmakaregatan 1, Värnamo
Telefon: 0370-50 19 20
E-post: info@bobraivarnamo.se
Hemsida: www.bobraivarnamo.se


Värnabo Fastigheter
Det unga fastighetsbolaget Värnabo Fastigheter förvaltar lägenheter som uthyres till privatpersoner i Värnamo. Hyresgäster behöver ha en stabil inkomst, vara fri från betalningsanmärkningar och ha skött tidigare boende. Intresseanmälan tas emot på hyresvärdens hemsida.

Adress: Skolgatan 1A, Vetlanda
Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@varnabo.se
Hemsida: www.varnabo.se


NiVika Fastigheter
Förvaltar 37 fastigheter i Värnamo. I beståndet finns bostäder, kommersiella lokaler, industrier och kontor. Lägenheterna är belägna centralt i orten med gångavstånd till all service och kommunikation. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida.

Adress: Ringvägen 38, Värnamo
Telefon: 0770-22 01 50
E-post: info@nivika.se
Hemsida: www.nivika.se


HSB Göta
I Värnamo förvaltar HSB Göta 286 hyreslägenheter fördelade på två adresser. På Ringvägen/Blåbärsvägen är 192 lägenheter belägna i trevåningshus. Resterande 94 bostäder ligger på centrala gatan Brännerigatan. Lägenheterna är i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/varnamo


SBF
SBF äger och förvaltar 111 lägenheter för uthyrning i Värnamo. Fastigheterna är belägna på Brogatan, Finngatan, Flintgatan, Storgatsbacken och Jönköpingsvägen. För att söka en bostad hos SBF behöver du först skapa en profil på deras hemsida.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Länbo Fastigheter
Har 44 hyreslägenheter i centrala Värnamo som stod klara 2012. Lägenheterna är byggda för att ge hög standard med exempelvis ekgolv och klinker. Samtliga lägenheter har dessutom en balkong på 15 kvm som är inglasad vilket innebär att den kan nyttjas året om.

Telefon: 0370-69 99 90
E-post: info@lanbo.se
Hemsida: www.lanbo.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Värnamo utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Värnamo att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Värnamo. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Värnamo?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Värnamo. Hos oss kan du se listor med alla Värnamos hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.