Information om Finnvedsbostäder

Med sina 2 700 hyresbostäder är det allmännyttiga bostadsbolaget Finnvedsbostäder största hyresvärden i kommunen. Man erbjuder bostäder i Bredaryd, Forsheda, Bor och Rydaholm. Majoriteten av lägenheterna är koncentrerade till Värnamo.

Hos hyresvärden kan du söka boenden i hyreshus eller radhusliknande bostäder. Radhusen återfinns både i centrala Värnamo och närliggande orter. För kommunens studenter finns även ett antal nybyggda studentbostäder med närhet till alla måsten. I studentlägenheterna ingår bredband i hyran för att underlätta studierna.

Finnvedsbostäder arbetar kontinuerligt med nybyggnationer. Just nu byggs två nya fastigheter, en med hyreslägenheter och en för gruppboenden.

För att kunna söka en bostad som blir ledig behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida, eftersom man använder sig av ett kösystem vilket innebär att sökande med längst kötid erhåller bostaden. Både registrering och intresseanmälan görs direkt på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Finnvedsbostäder
Adress: Sveavägen 1E, Värnamo
Telefon: 0370- 484 00
E-post: info@finnvedsbostader.se
Hemsida: www.finnvedsbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Finnvedsbostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.finnvedsbostader.seVisa fler lediga lägenheter i Värnamo