gatubild

Flisavägen 63A

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Förstahandskontrakt.
Adress: Flisavägen 63A, Västerås
Tillträde: 2022-11-01
HyraHyra:

9949 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

68 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Kontakta hyresvärdenMedlemskapet kostar endast 10 kr för den första månaden, därefter 249 kr varje månad i ett fortlöpande abonnemang utan bindningstid. Som medlem kan du:
  • Se kontaktuppgifter till alla uthyrare av lediga lägenheter
  • Läsa hela vårt hyresvärdsregister

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten har stora fönster med bra ljusinsläpp, ekparkett, vitmålade väggar och grått instegsklinker i hallen. I badrummet är det grått klinker, vitt kakel, kommod med förvaring samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är ljusgrått med svarta knoppar och vitt kakel, kombinerad kyl/frys, Inbyggnadsugn, Inbyggnadshäll samt diskmaskin (ingen mikro).
Värme, kallvatten, varmvatten och förråd ingår i hyran. En obligatorisk parkering tillkommer med en kostnad på 400 kr/mån. Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, tv och internet. Lägenheterna är anslutna till stadsnätet. Lägenheterna markplan (våning 0) har uteplats och lägenheterna på våning 1 och 2 har entrébalkong. Rökfria bostäder. Vi gör inga prioriteringar och ger ingen förtur.
Uthyrningspolicy: Du ska ha fyllt 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Du har ett fast arbete med en stadigvarande inkomst och goda referenser från tidigare hyresvärd. Vi tar alltid en kreditupplysning på dig.
Information

  • Diskmaskin finns i lägenheten
  • Förråd
  • Internet via Fibra (stadsnätet)
  • Internetabonnemang öppnas av boende
  • Kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  • P-plats mot avgift
  • Värme och vatten ingår i hyranHyrabostad.se är en webbtjänst som låter dig bevaka lediga lägenheter från kommunala och privata hyresvärdar, bostadsförmedlingar och privata uthyrare. Webbtjänsten visar dig kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter, men du kan inte ansöka via tjänsten. För att lämna din bostadsansökan behöver du även registrera dig hos respektive hyresvärd eller den bostadsförmedling som hyresvärden använder. Enskilda hyresvärdar och de flesta bostadsförmedlingar tar ut en avgift för att du skall kunna ställa dig i kö hos dem.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås