1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Västerås

Bevaka lediga lägenheter i Västerås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Västerås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Västerås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Söker 1:aeller2
Sökes: Förstahand

äldrebonde vill 3
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 6000 kr

Lugnt par söker förstahandskontrakt
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Skolkurator med fast jobb söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Skötsam uska söker 2:a / 3:a i hela Västerås även områden utanför.
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Västerås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mimer
Kommunala hyresvärden Mimer söker just nu 19 nya hyresgäster till lediga lägenheter i Västerås. Mimer är med 11 300 hyresbostäder största hyresvärden på orten. Lediga lägenheter kan du enbart ansöka om på hyresvärdens hemsida Mimer.nu

Ikano Bostad
Privat bostadsbolag som ägs av familjen Kamprad och har som målsättning att erbjuda användbara och prisvärda bostäder. När en lägenhet sägs upp publiceras den på marknadsplatsen HomeQ där den även kan ansökas av dig som söker boende i Västerås.

Rikshem
I sex olika stadsdelar i Västerås har Rikshem hyreslägenheter för privatpersoner. De förvaltar förutom vanliga hyresrätter även studentlägenheter. Rikshem visar lediga lägenheter och tar emot intresseanmälningar för bostäder på deras hemsida.Fler privata hyresvärdar i Västerås


Aroseken
Aroseken har cirka 700 lägenheter för uthyrning till privatpersoner på flera områden i Västerås. Flera av fastigheterna är flerfamiljshus med gräsmattor och liten trädgård eller balkong utanför dörren. Dessa bostäder är omtyckta av barnfamiljer.

Adress: Badhusgatan 5, Västerås
Telefon: 021-17 91 00
E-post: hyra@aroseken.se
Hemsida: www.aroseken.se


Avorum Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget Avorum Fastigheter förvaltar runt 400 hyreslägenheter i Västerås. Lägenheterna ligger i eller på gångavstånd från centrala Västerås. På Avorums hemsida kan skicka in en bostadsansökan som bevakas under tre månader.

Adress: Stansargränd 6, Västerås
Telefon: 021-448 48 80
E-post: info@avorum.se
Hemsida: www.avorum.se


Bostjärnan
Nära både centrum och naturområden i stadsdelarna Aroslund, Gideonsberg och Stohagen förvaltar privata hyresvärden Bostjärnan ett bestånd av hyreslägenheter. När du registrerat dig som bostadssökande på Bostjärnans webbplats är du välkommen att ansöka om lägenhet.

Adress: Domkyrkoesplanaden 2, Västerås
Telefon: 021–10 33 50
E-post: vasteras@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Harry Berglund Förvaltning
Privat hyresvärd med lägenheter i stadsdelarna Aroslund, Klockartorpet och Malmaberg. Totalt har hyresvärden 390 hyresrätter i Västerås med storlek från 1 - 5 RoK. Du och eventuell medsökande är välkomna att inlämna er intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Retortgatan 6, Västerås
Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se


HSB
Några hundra meter från Mälaren ligger fastigheten som ingår i HSBs bestånd med hyreslägenheter. Utanför dörren finns busshållplats så att du smidigt kan ta dig in till centrum. Dina chanser att få en lägenhet hos HSB ökar om du är medlem och bosparar hos HSB.

Adress: Tallmätargatan 9, Västerås
Telefon: 010-303 27 00
E-post: 07info@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna


Hermansson Fastighetsförvaltning
På Åsgatan 6-8 i Västerås hyr Hermansson Fastighetsförvaltning ut 49 lägenheter i ett fyravåningshus. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV/fiber. För att ansöka om bostad behöver du skicka in ett personligt brev (ej e-post).

Telefon: 019-16 65 60
E-post: info@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Jorunds Fastighetsförvaltning
På Domkyrkoesplanaden i Västerås har fastighetsförvaltaren Jorunds ett stort utbud av hyresrätter i storlek från 20 till 152 kvm. Hyresnivåerna startar från 2 540 kr och uppåt. Du anmäler ditt intresse för att hyra bostad på Jorunds hemsida.

Telefon: 070 378 33 00
E-post: mica@derbo.se
Hemsida: www.jorund.se


Kvarnvreten
Har runt 750 hyreslägenheter uppdelade mellan 25 fastigheter i Västerås. Beståndet återfinns i Centrum, Malmaberg, Pettersberg och Tillberga. På Kvarnvretens hemsida kan du som bostadssökande skicka in en allmän intresseanmälan.

Adress: Vagnbodsvägen 3, Västerås
Telefon: 021-470 87 40
E-post: info@kvarnvreten.se
Hemsida: www.kvarnvreten.se


Imperia Fastigheter
Förvaltar ett bestånd av lokaler och bostäder i Västerås. Byggde 2017 klimatsmarta bostäder med fokus på miljö, teknik samtidigt som kvalitet var ett av ledorden. Bostadsfastigheterna som förvaltas ligger centralt eller någon kilometer från stadskärnan.

Adress: Stora gatan 42, Västerås
Telefon: 021-448 49 00
E-post: info@imperiafastigheter.se
Hemsida: www.imperiafastigheter.se


K2A
2019 färdigställde K2A ett fastighetsbygge på Öster Mälarstrand i Västerås. De erbjuder 116 lägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. Lägenheterna är ljusa och håller en hög boendestandard. I området finns en lokal för hyresgästerna att använda vid bjudningar.

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Kungsporten
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på centrala adresser som Sturegatan och Vasagatan i Västerås. I centrum har man cirka 60 st lägenheter. Fyll i en intresseansökan och ange önskad lägenhetsstorlek så tar Kungsporten kontakt med dig när ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Vasagatan 16, Västerås
Telefon: 021-18 60 76
E-post: info@kungsporten.se
Hemsida: www.kungsporten.se


LH Fastigheter
Bostadsbolag med samtliga lägenheter lokaliserade i Västerås. Har hyresrätter på centrala adresser som Slottsgatan och Skepparbacken samt i stadsdelen Västermalm och Kristiansborg. Skicka ett e-mail om du vill ansöka om att hyra bostad.

Adress: Urhagsgatan 12, Västerås
Telefon: 021 – 13 08 50
E-post: info@lh-fastigheter.com
Hemsida: www.lh-fastigheter.com


Ludvigssons Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i fjärde generation som byggt upp ett bestånd om 770 hyresrätter i Västerås. Önskar du hyra bostad fyller du i en intresseanmälan så tar Ludvigssons Fastigheter kontakt med dig om en lämplig hyreslägenhet blir ledig.

Adress: Vasagatan 65, Västerås
Telefon: 021-33 80 290
E-post: info@ludvigssons.se
Hemsida: www.ludvigssons.se


Masmästaren
I de centrala delarna av Västerås förvaltar privata hyresvärden Masmätaren hyreslägenheter. Bostäder erbjuds i två fastigheter i Centrum och i ett äldreboende med 100 lägenheter i Jakobsberg. Om du önskar har du möjlighet att bo i ett stadsradhus mitt i stan.

Adress: Mileniigatan 1, Västerås
Telefon: 021-12 28 36
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Provinsfastigheter
Fastighetsbolag med ett mindre utbud av hyresrätter på Slottsgatan i Västerås. Lägenheterna ligger med utsikt över den å som rinner genom Västerås. Du kan skicka en intresseanmälan för att hyra lägenhet till bostad@provinsfastigheter.se

Telefon: 08-522 172 00
E-post: info@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Sofienäs Fastighet
Privatägd hyresvärd med 54 lägenheter på Regementsgatan i Västerås. Lägenheterna är från 3 till 4 rum och kök. I anslutning till fastigheten ligger en stor trädgård och lekplats. Fyll i en ansökan på Sofienäs hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Backgatan 7, Västerås
Telefon: 073-633 36 00
E-post: info@sofienas.se
Hemsida: www.sofienas.se


Svea Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar två fastigheter med hyresrätter i Västerås. Beståndet utökas nu med 96 stycken trygghetslägenheter som väntas ta emot hyresgäster från slutet av 2020. Samtliga fastigheter är nybyggda och erbjuder en hög standard.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


Sybro Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 250 lägenheter fördelade mellan Västerås och Eskilstuna. Flera av lägenheterna ligger på centrala adresser som Drottninggatan, Föreningsgatan och Karlsgatan i Västerås. Du lämnar din intresseanmälan direkt på Sybros hemsida.

Adress: Elektrodgatan 2A, Västerås
Hemsida: www.sybro.se


Tornet Fastigheter
I Tegnérlunden nära centrala Västerås har Tornet Fastigheter 2014 byggt 33 moderna hyreslägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. Tornets lägenheter är välutrustade. Man tar emot bostadsansökningar direkt på den egna hemsidan.

Telefon: 021-17 19 50
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


VS-Hus
Familjeägda bostadsbolaget VS-Hus förvaltar cirka 1 300 hyreslägenheter, varav 750 hittas i Västerås. Bostäderna hittas i Centrum, Väst och Öst. Lägenheterna i Västerås har upp till sex rum och kök vilka passar den större familjen.

Adress: Hamngränd 10, Västerås
Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Willhem
Fastighetsbolag med fokus på hyresrätter i Sveriges tillväxtkommuner. Söker regelbundet nya hyresgäster till sina lägenheter i Västerås. Du kan se eventuellt lediga lägenheter på Willhems hemsida.

Adress: Liegatan 7, Västerås
Telefon: 021-83 82 50
E-post: info@willhem.se
Hemsida: www.willhem.se


Wallin Bygg
Mindre privat fastighetsägare som erbjuder ett fåtal hyreslägenheter i Västerås. Lägenheterna i beståndet är belägna i centrala staden vilket ger ett bra utgångsläge till stadens utbud av service och butiker. Bostäderna har god boendestandard.

Adress: Slalomgatan 16, Västerås
Telefon: 021-81 71 00
E-post: info@wallinbygg.se
Hemsida: www.wallinbygg.se


Wilson Fastigheter
Hyresvärd med stort utbud av hyresrätter i flera fastigheter i centrala Västerås. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV. Lämna en intresseanmälan och ange dina önskemål på din nästa bostad så tar Wilson Fastigheter kontakt med dig.

Adress: Ånghammargatan 16, Västerås
Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se