1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Västerås

Alla lediga lägenheter i Västerås

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Västerås. Du kan fritt söka bland de 31 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss kan du söka bostad hos alla privata hyresvärdar i Västerås.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Söker en 1a/2a ganska centralt i Västerås!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Söker en lägenhet första eller andrahandskontrakt
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Studier 2a område i västerås
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 7000 kr

Mogen man vid 52 års ålder söker lägenhet omkring Västerås.
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Flytter til Sverige for å slippe pendling I jobb. God inntekt, sikker betaler.
Sökes: Första- & andrahand | 95 m2 | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar


Visar 13 av 22 | Visa alla

Rikshem
Rikshem är ett av Sveriges största privata bostadsbolag. Man söker just nu nya hyresgäster till lediga lägenheter i Västerås. Bostadsbeståndet omfattar cirka 1 500 hyreslägenheter på orten. Samtliga lägenheter ligger inom gångavstånd till Västerås stadskärna.

Ikano Bostad
Ikano Bostads ägs av familjen Kamprad och är ett snabbt växande bostadsbolag. Just nu har man lediga lägenheter i Västerås som man söker nya hyresgäster till. Lägenheter för uthyrning finns i stadsdelarna Gideonsberg, Hammarby, Råby och Vallby.

Mimer
Mimer är Västerås största hyresvärd och förvaltar 11 200 lägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till 5 lediga lägenheter. Inget annat bostadsbolag på orten kan erbjuda ett lika stort lägenhetsutbud. Registrera dig som bostadssökande för att börja samla köpoäng.

Bovista
I stadsdelarna Gideonsberg och Viksäng i Västerås förvaltar Bovista 800 lägenheter för uthyrning med förstahandskontrakt till privatpersoner. Från båda bostadsområdena har du 1 km promenadavstånd in till centrala Västerås. Du kan anmäla ditt intresse för kommande lediga lägenheter.

Byggvesta
Byggbolag som valt att behålla en stor del av sina nyproducerade bostadsfastigheter i egen regi för uthyrning till allmänheten. Lägenheterna håller hög bostadsstandard. För att kunna ansöka om lediga hyresrätter hos Byggvesta behöver du först registrera dig i deras bostadskö.Fler privata hyresvärdar i Västerås


Bostjärnan
I stadsdelarna Aroslunden, Gideonsberg och Stohagen förvaltar hyresvärden Bostjärnan cirka 1 000 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Kan du uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärdar väger detta till din fördel när du ansöker om att få hyra bostad hos Bostjärnan.

Adress: Domkyrkoesplanaden 2, 722 13 Västerås
Telefon: 021–10 33 50
E-post: vasteras@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Aroseken
Aroseken är en bostadsstiftelse som förvaltar 800 lägenheter för uthyrning i Västerås. Som blivande hyresgäst kan du välja mellan lägenheter nära stadskärnan och lägenheter med villakänsla på landet utanför staden. I stadsdelen Öster Mälarstrand har man moderna lägenheter med sjöutsikt.

Adress: Badhusgatan 5, 722 15 Västerås
Telefon: 021-17 91 10
E-post: annika.lindstrom@aroseken.se
Hemsida: www.aroseken.se


VS-Hus
Privatägt fastighetsbolag med 1 100 hyreslägenheter i det egna beståndet, merparten av dessa lägenheter ligger i Västerås stad och resten i närliggande orter i Västmanlands län. Du kan skicka in en ansökan om att få hyra bostad via e-post till info@vs-hus.se

Adress: Biskopsgatan 7, 722 11 Västerås
Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Masmästaren
I de centrala delarna av Västerås äger fastighetsbolaget Masmästaren 200 lägenheter som uthyres till privatpersoner på förstahandskontrakt. Har du frågor om att hyra bostad hos Masmästaren kan du ta kontakt med bolaget via e-post på boservice@masmastaren.se och ställa dina frågor.

Adress: Mileniigatan 1, 724 61 Västerås
Telefon: 021-12 28 36
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Ludvigssons Fastigheter
Ludvigsson är en av de stora privata hyresvärdarna i Västerås. Utöver bostäder i stadskärnan har man hyreslägenheter i stadsdelarna Klockaretorpet, Norrmalm och Oxbacken. Fyll i en intresseanmälan och ange i vilket bostadsområde du vill bo och hur stor lägenhet du söker.

Adress: Vasagatan 65, 722 18 Västerås
Telefon: 021-101 240
E-post: info@ludvigssons.se
Hemsida: www.ludvigssons.se


Kvarnvreten
Centralt i Västerås förvaltar den privata hyresvärden Kvarnvreten 25 bostadsfastigheter med 750 hyreslägenheter. För att bli hyresgäst krävs att du har ett fast arbete. Kvarnvreten samarbetar med hyresgästföreningen. Man värnar om trivseln för de boende och prioriterar underhåll av sina fastigheter.

Adress: Vagnbodsvägen 3, 724 80 Västerås
Telefon: 021-470 87 40
E-post: info@kvarnvreten.se
Hemsida: www.kvarnvreten.se


Kungsporten
Kungsporten är ett familjeägt fastighetsbolag som kan erbjuda bostäder och lokaler i bästa läge i Västerås. Fastigheterna ligger längsmed Vasagatan och Sturegatan. Totalt har man 60 lägenheter för uthyrning. Skicka in en intresseanmälan om du vill ställa dig i Kungsportens bostadskö.

Adress: Vasagatan 16, 72215 Västerås
Telefon: 021-186076
E-post: info@kungsporten.se
Hemsida: www.kungsporten.se


Harry Berglund Förvaltning
Privatägda fastighetsbolaget Harry Berglund Förvaltning äger ett stort utbud av bostadsfastigheter och kommersiella lokaler i Västerås. I stadsdelarna Aroslund och Malmaberg har man hyreslägenheter från 1 till 5 rum och kök. Lämna en lägenhetsansökan om du vill hyra bostad.

Adress: Retortgatan 6, 721 30 Västerås
Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se