1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Västerås

Bevaka lediga lägenheter i Västerås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Västerås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Västerås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Kock och sjuksköterskestudent söker 2a eller 3a i Västerås
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum

Masterstudent i Mode Design söker lägenhet i Västerås.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Ung och skötsam kille med fast jobb söker lägenhet i Västerås.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Uska söker 2:a / 3:a malmaberg, haga, gideonsberg,skallberget,stentorpet,skiljebo, hemdal
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 7000 kr

Ny tjänsteman på Västmanlands region - söker bostad centralt eller ganska centralt
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Västerås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mimer
Kommunala hyresvärden Mimer söker just nu 11 nya hyresgäster till lediga lägenheter i Västerås. Mimer är med 11 300 hyresbostäder största hyresvärden på orten. Lediga lägenheter kan du enbart ansöka om på hyresvärdens hemsida Mimer.nu

Ikano Bostad
Ikano Bostad är grundat av familjen Kamprad och är en långsiktig hyresvärd som byggt upp ett stort lägenhetsbestånd i Västerås. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida Ikanobostad.se

Rikshem
Rikshem förvaltar hyreslägenheter och studentbostäder i flera stadsdelar runt om i Västerås. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 RoK och från bostadsområdena är det gångavstånd in till centrum. Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida Rikshem.seFler privata hyresvärdar i Västerås


Aroseken
Bostadsstiftelsen Aroseken förvaltar 800 bostäder i Västerås. I hyresbeståndet finns såväl lägenheter som ett fåtal villor. Du kan se utbudet av lediga lägenheter på Arosekens hemsida: hyra.aroseken.se

Adress: Badhusgatan 5, Västerås
Telefon: 021-17 91 10
E-post: annika.lindstrom@aroseken.se
Hemsida: www.aroseken.se


Bostjärnan
Familjeägd hyresvärd med 1 500 hyresbostäder i Västerås fördelade mellan stadsdelarna Aroslund, Gideonsberg och Stohagen. Bostjärnan tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad på den egna hemsidan.

Adress: Domkyrkoesplanaden 2, Västerås
Telefon: 021–10 33 50
E-post: vasteras@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Harry Berglund Förvaltning
Privat hyresvärd med lägenheter i stadsdelarna Aroslund, Klockartorpet och Malmaberg. Totalt har hyresvärden 390 hyresrätter i Västerås med storlek från 1 - 5 RoK. Du och eventuell medsökande är välkomna att inlämna er intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Retortgatan 6, Västerås
Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
På Åsgatan 6-8 i Västerås hyr Hermansson Fastighetsförvaltning ut 49 lägenheter i ett fyravåningshus. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV/fiber. För att ansöka om bostad behöver du skicka in ett personligt brev (ej e-post).

Telefon: 019-16 65 60
E-post: cathrine@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Jorunds Fastighetsförvaltning
På Domkyrkoesplanaden i Västerås har fastighetsförvaltaren Jorunds ett stort utbud av hyresrätter i storlek från 20 till 152 kvm. Hyresnivåerna startar från 2 540 kr och uppåt. Du anmäler ditt intresse för att hyra bostad på Jorunds hemsida.

Telefon: 021-207 10
E-post: vv@jorund.se
Hemsida: www.jorund.se


Kvarnvreten
Kvarnvreten är en stor privat hyresvärd i Västerås med 750 lägenheter fördelade på 25 bostadsfastigheter. 200 av lägenheterna ligger i Västerås stadskärna, resterande i stadsdelarna Malmaberg och Pettersberg. Om hyresgästen så önskar genomför Kvarnvreten renovering av lägenheten.

Adress: Vagnbodsvägen 3, 724 80 Västerås
Telefon: 021-470 87 40
E-post: info@kvarnvreten.se
Hemsida: www.kvarnvreten.se


K2A
K2A bygger hyresbostäder i Öster Mälarstrand i östra Västerås. Totalt kommer K2A att uppföra 116 hyreslägenheter i det attraktiva området. Lägenheterna är klara för inflytt i första kvartalet 2019. Sökande kan anmäla sitt intresse redan idag.

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Kungsporten
Familjeägd hyresvärd med lägenheter på centrala adresser som Sturegatan och Vasagatan i Västerås. I centrum har man cirka 60 st lägenheter. Fyll i en intresseansökan och ange önskad lägenhetsstorlek så tar Kungsporten kontakt med dig när ett ledigt objekt kommer in.

Adress: Vasagatan 16, 72215 Västerås
Telefon: 021-186076
E-post: info@kungsporten.se
Hemsida: www.kungsporten.se


LH Fastigheter
Bostadsbolag med samtliga lägenheter lokaliserade i Västerås. Har hyresrätter på centrala adresser som Slottsgatan och Skepparbacken samt i stadsdelen Västermalm och Kristiansborg. Skicka ett e-mail om du vill ansöka om att hyra bostad.

Adress: Urhagsgatan 12, Västerås
Telefon: 021 – 13 08 50
E-post: info@lh-fastigheter.com
Hemsida: www.lh-fastigheter.com


Ludvigssons Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i fjärde generation som byggt upp ett bestånd om 770 hyresrätter i Västerås. Önskar du hyra bostad fyller du i en intresseanmälan så tar Ludvigssons Fastigheter kontakt med dig om en lämplig hyreslägenhet blir ledig.

Adress: Vasagatan 65, 722 18 Västerås
Telefon: 021-33 80 290
E-post: info@ludvigssons.se
Hemsida: www.ludvigssons.se


Masmästaren
Masmästaren förvaltar som enda hyresvärd i Västerås så kallade stadsradhus, bostäder med radhuskänsla, mitt i centrala Västerås. Beståndet hos Masmästaren omfattar 104 hyresrätter i centrum. Som sökande kan du prenumerera på lediga lägenheter och få e-mail när nya kommer in.

Adress: Mileniigatan 1, Västerås
Telefon: 021-12 28 36
E-post: info@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se


Provinsfastigheter
Fastighetsbolag med ett mindre utbud av hyresrätter på Slottsgatan i Västerås. Lägenheterna ligger med utsikt över den å som rinner genom Västerås. Du kan skicka en intresseanmälan för att hyra lägenhet till bostad@provinsfastigheter.se

Telefon: 08-522 172 00
E-post: bostad@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Sofienäs Fastighet
Privatägd hyresvärd med 54 lägenheter på Regementsgatan i Västerås. Lägenheterna är från 3 till 4 rum och kök. I anslutning till fastigheten ligger en stor trädgård och lekplats. Fyll i en ansökan på Sofienäs hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Backgatan 7, Västerås
Telefon: 073-633 36 00
E-post: info@sofienas.se
Hemsida: www.sofienas.se


Svea Fastigheter
Bygger just nu 121 hyresrätter invid Öster Mälarstrand med inflyttning under slutet av sommaren 2018. Det finns fortfarande outhyrda lägenheter att anmäla intresse för. Bostäderna kommer ha utsikt över vattnet. Under fastigheten byggs parkeringsgarage för hyresgästerna.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


Sybro Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 250 lägenheter fördelade mellan Västerås och Eskilstuna. Flera av lägenheterna ligger på centrala adresser som Drottninggatan, Föreningsgatan och Karlsgatan i Västerås. Du lämnar din intresseanmälan direkt på Sybros hemsida.

Adress: Elektrodgatan 2A, Västerås
Hemsida: www.sybro.se


Tornet Fastigheter
I Tegnérlunden nära centrala Västerås har Tornet Fastigheter 2014 byggt 33 moderna hyreslägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. Tornets lägenheter är välutrustade. Man tar emot bostadsansökningar direkt på den egna hemsidan.

Telefon: 021-17 19 50
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


VS-Hus
Privat fastighetsägare med 1 200 lägenheter i Västerås med omnejd. Hyresvärdens mål är att fortsätta förvärva, rusta upp och utveckla hyresrättsbeståndet i Västerås. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hamngränd 10, Västerås
Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Willhem
Fastighetsbolag med fokus på hyresrätter i Sveriges tillväxtkommuner. Söker regelbundet nya hyresgäster till sina lägenheter i Västerås. Du kan se eventuellt lediga lägenheter på Willhems hemsida.

Adress: Liegatan 7, Västerås
Telefon: 021-83 82 50
E-post: info@willhem.se
Hemsida: www.willhem.se


Wilson Fastigheter
Hyresvärd med stort utbud av hyresrätter i flera fastigheter i centrala Västerås. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV. Lämna en intresseanmälan och ange dina önskemål på din nästa bostad så tar Wilson Fastigheter kontakt med dig.

Adress: Ånghammargatan 16, 721 33 Västerås
Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se