Lediga lägenheter MimerSom bostadssökande i Västerås är den kommunala hyresvärden Mimer en bra startpunkt för att hitta din blivande bostad. Med ett bestånd som överstiger 11 000 lägenheter i kommunen är man den största hyresvärden i Västerås.

Tack vare det stora utbudet av bostäder kan man erbjuda dig som bostadssökande boenden i olika områden, storlekar och standard. Man har även olika koncept att erbjuda så som kooperativ hyreslägenhet, ungdomslägenheter, studentlägenheter och Lätt att Leva 55+.

Som bostadssökande behöver du registrera dig på Mimers hemsida för att börja samla köpoäng och ha möjlighet att ansöka om en bostad. Desto fler poäng du har när du söker en lägenhet desto större är dina chanser att få kontraktet. Minst en gång om året behöver du uppdatera din ansökan för att inte förlora dina köpoäng. Nu söker Mimer nya hyresgäster till 192 lediga lägenheter.

Kontakta Mimer
Adress: Torggatan 4, Västerås
Telefon: 021-39 70 00
E-post: post@mimer.nu
Hemsida: www.mimer.nu

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Mimer. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.mimer.nu

Visa alla lediga lägenheter i Västerås