1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Västervik

Bevaka lediga lägenheter i Västervik

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Västervik samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Västervik. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Vårdbiträde/ Student
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Veckopendlande arbetare söker litet boende i Västervik
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 2000 kr

Söker 3:a/ alt. gårdshus, med gångavstånd till Västerviks sjukhus
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Västerviks hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bostadsbolaget Västervik
Bostadsbolaget, ägt av Västervik kommun, är stadens största hyresvärd med 3 000 lägenheter. Här bor merparten av alla i Västervik som hyr sin lägenhet. Du kan registrera dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Västervik


Fogelvik Estate
Privat hyresvärd med bestånd i centrala Västervik på fem olika adresser. Intresseanmälan behöver fyllas i på hyresvärdens hemsida för att kunna söka vakanta lägenheter. För dig om hyresgäst har Fogelvik Estate utvecklat en app för att smidigare ta del av nyheter.

Adress: Albert Tengers väg 55, Västervik
Telefon: 0490-314 95
Hemsida: www.fogelvikfastigheter.se


Rosén Fastigheter
Rosén Fastigheter har ett lägenhetsbestånd som uppgår till 130 stycken i Västervik. Lägenheterna ligger i områdena Gäddan, Aborren, Krämaren och Brukspatronen. Flera av lägenheterna har havsutsikt. Du kan här finna boenden från 1-4 rum och kök.

Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Sandbergs Fastigheter
Sandbergs Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag med bestånd i flera områden i Västervik. Du kan skicka in en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida. Notera att din anmälan behöver förnyas efter 3 månader. Inget kösystem används.

Telefon: 0490 - 188 00
E-post: info@sandbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sandbergsfastigheter.se


ET-Byggen
40 lägenheter med bästa läge i centrala Västervik. Söker du lägenhet kan du ringa och efterfråga om det finns några lediga.

Adress: Holländaregatan 1, Västervik
Telefon: 0490-301 60
E-post: info@etbyggen.com
Hemsida: www.etbyggen.com


Hörntornet Fastigheter
Hörntornet är en av flera privata fastighetsvärdar i Västervik. Beståndet består av lägenheter från ettor till fyror. Medan några fastigheter ligger mer centralt är andra belägna närmare naturområden.

Telefon: 0490-20076
E-post: marcus@horntornet.se
Hemsida: www.hörntornet.se


Huskronan
2 fastigheter med tillsammans 42 lägenheter i centrala Västervik. Om du är intresserad kan du ringa till bolaget och höra om de kan erbjuda en lägenhet för uthyrning.

Telefon: 08-746 94 84
Hemsida: www.huskronan.se


CG Förvaltning
Liten privat fastighetsägare i Västervik med centralt belägna ettor till femmor på Ängalundsgatan och Albert Tengers väg. Lägenheterna är välskötta och håller god standard.

Telefon: 0760-248 620
E-post: info@cgforvaltning.se
Hemsida: www.cgforvaltning.se


Tjustbygdens Bostäder
Hyresvärd med attraktiva lägenheter i centrala Västervik. Flera av bostäderna har havsutsikt. Utöver välskötta vindslägenheter och moderna 3-rumslägenheter förvaltar hyresvärden även studentrum.

Adress: Barnhemsgatan 3, Västervik
Telefon: 0733-80 40 10
E-post: info@tjustbygdensbostader.se
Hemsida: www.tjustbygdensbostader.se


SBB
I Västervik har den privata hyresvärden SBB ett fastighetsbestånd på flertalet adressen. Vanligtvis ligger SBBs lägenheter nära stadens centrum och har nära till bra kommunikationer. På hyresvärdens hemsida kan du se lediga lägenheter men intresseanmälan görs på HomeQ.se.

Telefon: 0491-135 00
E-post: info.oskarshamn@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se