1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Västervik


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Västervik. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Västervik som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Bostadsbolaget Västervik
Västerviks kommun äger detta fastighetsbolag som erbjuder kommunens största utbud av lägenheter. Det egna beståndet omfattar över 3 000 hyresbostäder vilket gör att det finns något för alla. Du kan anmäla ditt intresse på vakanser direkt på hyresvärdens hemsida.

Fogelvik Estate
Privat hyresvärd med bestånd i centrala Västervik på fem olika adresser. Intresseanmälan behöver fyllas i på hyresvärdens hemsida för att kunna söka vakanta lägenheter. För dig om hyresgäst har Fogelvik Estate utvecklat en app för att smidigare ta del av nyheter.

Adress: Albert Tengers väg 55, Västervik
Telefon: 0490-314 95
Hemsida: www.fogelvikfastigheter.se


Rosén Fastigheter
Rosén Fastigheter har ett lägenhetsbestånd som uppgår till 130 stycken i Västervik. Lägenheterna ligger i områdena Gäddan, Aborren, Krämaren och Brukspatronen. Flera av lägenheterna har havsutsikt. Du kan här finna boenden från 1-4 rum och kök.

Telefon: 0120-358 50
E-post: info@rosenfastigheter.se
Hemsida: www.rosenfastigheter.se


Sandbergs Fastigheter
Sandbergs Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag med bestånd i flera områden i Västervik. Du kan skicka in en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida. Notera att din anmälan behöver förnyas efter 3 månader. Inget kösystem används.

Telefon: 0490 - 188 00
E-post: johan@sandbergsfastigheter.se
Hemsida: www.sandbergsfastigheter.se


Huskronan
I Västervik äger hyresvärden Huskronan två fastigheter. Båda är centralt belägna på Siversgatan/Hallströmsgatan och Stationsgatan där några av bostäderna har utsikt över stadens hamn. Totalt förvaltas 42 lägenheter. Kontakta Huskronan om du är intresserad av att hyra en bostad.

Telefon: 08-746 94 84
Hemsida: www.huskronan.se


Hörntornet Fastigheter
Hörntornet är en av flera privata fastighetsvärdar i Västervik. Beståndet består av lägenheter från ettor till fyror. Medan några fastigheter ligger mer centralt är andra belägna närmare naturområden.

Telefon: 0490-20076
E-post: marcus@horntornet.se
Hemsida: www.hörntornet.se


CG Förvaltning
Privat hyresvärd med ett mindre utbud av lägenheter. I beståndet finns bostäder från 1-5 rum och kök. Alla lägenheter är belägna i centrala staden. Om du söker bostad uppmanas du maila hyresvärden, du kontaktas då när en lediga bostad enligt dina önskemål blir tillgänglig.

Telefon: 0760-248 620
E-post: info@cgforvaltning.se
Hemsida: www.cgforvaltning.se


Tjustbygdens Bostäder
Erbjuder boenden i renoverade lägenheter med hög standard. Fördelat på två fastigheter har hyresvärden 10 lägenheter och i källarplan två studentrum. Parkering och/eller garage finns i anslutning till bostadsfastigheterna.

Adress: Barnhemsgatan 3, Västervik
Telefon: 0733-80 40 10
E-post: info@tjustbygdensbostader.se
Hemsida: www.tjustbygdensbostader.se


SBB
I Västervik har den privata hyresvärden SBB ett fastighetsbestånd på flertalet adressen. Vanligtvis ligger SBBs lägenheter nära stadens centrum och har nära till bra kommunikationer. På hyresvärdens hemsida kan du se lediga lägenheter men intresseanmälan görs på HomeQ.se.

Telefon: 0491-135 00
E-post: info.oskarshamn@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Västervik utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Västervik att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Västervik. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Västervik?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Västervik. Hos oss kan du se listor med alla Västerviks hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.