1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Sök lediga lägenheter i Växjö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Växjö. Du kan fritt söka bland de 291 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Växjö.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons gratis

Nyligen singel söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 8000 kr

Handbollsspelare söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Visar 18 av 21 | Visa alla

Växjöbostäder
Kommunägt bostadsbolag med Växjös största utbud av hyreslägenheter. Egna beståndet uppgår till cirka 9 000 lägenheter. Av dem är över 2 000 studentlägenheter. På hyresvärdens hemsida hittas nu 88 lediga lägenheter som du kan söka.

Vidingehem
En kommunal hyresvärd som förvaltar över 2 000 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan fyra stadsdelar i staden och 18 mindre orter i kommunen. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Växjö, www.boplats.vaxjo.se, där du behöver registrera dig.Fler privata hyresvärdar i Växjö


Stubor Studentbostäder
Hyresvärd som erbjuder både studentbostäder och vanliga hyreslägenheter i Växjö. Hyresrätterna ligger på Högstorp med grönområden och lekplatser utanför dörren. Studentlägenheterna är på 1-2,5 rum och kök. 10-månaders hyra tillämpas på de lägenheterna.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: uthyrning@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Förvaltar 19 fastigheter i staden, innehållandes bostäder och lokaler för företag. Bostäderna är belägna i centrum, Araby och Skogslyckan. För att söka bostad hos CA Fastigheter behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

Privat fastighetsbolag som erbjuder hyreslägenheter i tre av sina fastigheter. De är belägna på attraktiva adresser i Växjö stadskärna. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan så återkopplar hyresvärden till dig om de har ett matchande objekt.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: info@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Edberg fastigheter har ett bestånd bestående av kontors- och butikslokaler samt hyreslägenheter i Växjö. Bostadsfastigheterna är byggda i början av 1900-talet och belägna max några minuter från Stortorget.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: peder@edbergfastigheter.se
Hemsida: www.edbergfastigheter.se


Famera Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 72 hyreslägenheter i Växjö. Bostäderna är belägna i stadsdelen Teleborg i södra delen av staden. Man erbjuder lägenheter med 2, 3 eller 5 rum och kök. Du är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden om du söker boende i Växjö.

Adress: Vallviksvägen 4, Växjö
Telefon: 0470-77 76 90
E-post: info@famera.se
Hemsida: www.famera.se


Haglinds Fastighetsförvaltning
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen i Växjö. Hyr ut bostäder och lokaler i centrala staden. Fastigheterna erbjuder ett perfekt utgångsläge med kommunikationer, butiker och restauranger runt knuten. Vakanser hittas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


HSB Sydost
I Växjö äger och förvaltar HSB 238 lägenheter runt om i staden. Majoriteten av bostäderna är belägna på Kungsvägen och Seminarievägen i området Hackan. Bosparare och medlemmar i HSB Sydost har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Storgatan 14, Växjö
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/vaxjo


Heimstaden
Äger runt 1000 hyreslägenheter i Växjö i områdena Teleborg och Campus. Heimstaden bygger 94 nya hyresrätter på campusområdet i Växjö, inflytt beräknas till slutet av 2020. Befintliga och kommande bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Västra Esplanaden 5, Växjö
Telefon: 0770–111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Hjalmar Petri
Privat hyresvärd som i Växjö förvaltar fastigheter med lokaler och hyreslägenheter. Fastigheterna ligger i eller nära centrala staden. En allmän intresseanmälan kan fyllas i direkt på Hjalmar Petris hemsida om du söker bostad.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


GBJ Bygg
Familjeägt byggföretag som även hyr ut bostäder i och strax utanför Växjö. På Viktor Rydbergsgatan och Kulladalsgatan återfinns de centrala lägenheterna som är på 1-5 rum och kök. Intresseanmälan kan skickas in via GBJs hemsida.

Adress: Thelestads Herrgård , Växjö
Telefon: 0762-91 92 99
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


M2 Gruppen
Förvaltar åtta fastigheter i Växjö, innehållandes hyresbostäder. Några av fastigheterna omfattar även lokaler för kommersiella bruk. Lägenheterna som förvaltas är ettor upp till femmor. Fastigheterna är belägna i centrala staden eller strax utanför.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Widerstedts Fastigheter
I centrala Växjö, på Sandgärdsgatan / Västergatan, äger och förvaltar privata hyresvärden Widerstedts Fastigheter 17 stycken hyreslägenheter med anor från sena 1800-talet. Storleken på lägenheterna sträcker sig från ettor till treor, 28 - 86 kvm.

Adress: Västergatan 6D, Växjö
Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Riksbyggen
I utkanten av Växjö, i Vikaholm, äger Riksbyggen en fastighet beståendes av 63 hyresrätter. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. De är utrustade med disk- och tvättmaskin. Från området är det ca 3 km till Linnéuniversitetet och 5 km till centrala staden.

Adress: Arabygatan 49, Växjö
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/smaland/nocken


Campushem
Hyr ut 113 lägenheter på Campus i Växjö. Studentlägenheterna är på 22 kvm med pentry medan hyreslägenheterna i beståndet har 2 rum och kök. Samtliga bostäder kan hyras av studenter eller icke-studerande, men studenter prioriteras.

E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Stenlyckebo Fastigheter
I norra Växjö, på Hovshaga har denna hyresvärd både student- och vanliga lägenheter. På Stenlyckebos webbplats kan du fylla i ett formulär om du söker bostad. Du kontaktas då när en ledig lägenhet som matchar dina önskemål finns.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Mysebo
På Berghallagatan på Öster i Växjö har Mysebo treor och mindre lägenheter till uthyrning. På Välluddevägen nära centrum hyrs mindre bostäder ut, som företags- eller studentlägenheter. På Mysebos hemsida kan du fylla i ett formulär så du blir kontaktad vid vakanser.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nu