1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Bevaka lediga lägenheter i Växjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Växjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Växjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Polisaspirant söker bostad i centrala Växjö
Sökes: Förstahand | 55 m2

Friidrottare söker liten etta till april eller maj.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Växjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 18 av 21 | Visa alla

Växjöbostäder
Kommunägt bostadsbolag med Växjös största utbud av hyreslägenheter. Egna beståndet uppgår till cirka 9 000 lägenheter. Av dem är över 2 000 studentlägenheter. På hyresvärdens hemsida hittas nu 60 lediga lägenheter som du kan söka.

Vidingehem
En kommunal hyresvärd som förvaltar över 2 000 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan fyra stadsdelar i staden och 18 mindre orter i kommunen. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Växjö, www.boplats.vaxjo.se, där du behöver registrera dig.



Fler privata hyresvärdar i Växjö


Stubor Studentbostäder

Växjös största hyresvärd för studenter. På Campus hyr Stubor ut 695 st enrumslägenheter om 22 kvm med dusch, toalett samt kökspentry. Som hyresgäst är juli och augusti hyresfria månader. Du väljer själv om du vill hyra med eller utan möbler.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: uthyrning@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Förvaltar 19 fastigheter i staden, innehållandes bostäder och lokaler för företag. Bostäderna är belägna i centrum, Araby och Skogslyckan. För att söka bostad hos CA Fastigheter behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

Privat fastighetsbolag som erbjuder hyreslägenheter i tre av sina fastigheter. De är belägna på attraktiva adresser i Växjö stadskärna. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan så återkopplar hyresvärden till dig om de har ett matchande objekt.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: info@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Edberg fastigheter har ett bestånd bestående av kontors- och butikslokaler samt hyreslägenheter i Växjö. Bostadsfastigheterna är byggda i början av 1900-talet och belägna max några minuter från Stortorget.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: peder@edbergfastigheter.se
Hemsida: www.edbergfastigheter.se


Famera Fastigheter
I stadsdelen Teleborg förvaltar hyresvärden Famera 72 moderna lägenheter. Bostäderna håller hög standard med ekparkett, fräscha vitvaror samt stora balkonger. Sökande kan välja mellan 2-5 rum och kök.

Adress: Vallviksvägen 4, Växjö
Telefon: 0470-77 76 90
E-post: info@famera.se
Hemsida: www.famera.se


Haglinds Fastighetsförvaltning
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen i Växjö. Hyr ut bostäder och lokaler i centrala staden. Fastigheterna erbjuder ett perfekt utgångsläge med kommunikationer, butiker och restauranger runt knuten. Vakanser hittas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


HSB Sydost
I Växjö äger och förvaltar HSB 238 lägenheter runt om i staden. Majoriteten av bostäderna är belägna på Kungsvägen och Seminarievägen i området Hackan. Bosparare och medlemmar i HSB Sydost har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Storgatan 14, Växjö
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/vaxjo


Heimstaden
Äger runt 1000 hyreslägenheter i Växjö i områdena Teleborg och Campus. Heimstaden bygger 94 nya hyresrätter på campusområdet i Växjö, inflytt beräknas till slutet av 2020. Befintliga och kommande bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Västra Esplanaden 5, Växjö
Telefon: 0770–111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Hjalmar Petri
Privat hyresvärd som i Växjö förvaltar fastigheter med lokaler och hyreslägenheter. Fastigheterna ligger i eller nära centrala staden. En allmän intresseanmälan kan fyllas i direkt på Hjalmar Petris hemsida om du söker bostad.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


GBJ Bygg
Familjeägt byggföretag som även hyr ut bostäder i och strax utanför Växjö. På Viktor Rydbergsgatan och Kulladalsgatan återfinns de centrala lägenheterna som är på 1-5 rum och kök. Intresseanmälan kan skickas in via GBJs hemsida.

Adress: Thelestads Herrgård , Växjö
Telefon: 0762-91 92 99
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


M2 Gruppen

Förvaltar studentlägenheter och hyresrätter i centrala Växjö. Flera av bostadsfastigheterna ligger nära tåg- och busstationen. Hyresvärden har även större lägenheter i Hovshaga som lämpar sig väl för barnfamiljer. Fastigheten ligger nära Helgasjön.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Widerstedts Fastigheter
I centrala Växjö, på Sandgärdsgatan / Västergatan, äger och förvaltar privata hyresvärden Widerstedts Fastigheter 17 stycken hyreslägenheter med anor från sena 1800-talet. Storleken på lägenheterna sträcker sig från ettor till treor, 28 - 86 kvm.

Adress: Västergatan 6D, Växjö
Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Riksbyggen
I utkanten av Växjö, i Vikaholm, äger Riksbyggen en fastighet beståendes av 63 hyresrätter. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. De är utrustade med disk- och tvättmaskin. Från området är det ca 3 km till Linnéuniversitetet och 5 km till centrala staden.

Adress: Arabygatan 49, Växjö
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/smaland/nocken


Campushem
Hyr ut 113 lägenheter på Campus i Växjö. Studentlägenheterna är på 22 kvm med pentry medan hyreslägenheterna i beståndet har 2 rum och kök. Samtliga bostäder kan hyras av studenter eller icke-studerande, men studenter prioriteras.

E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Stenlyckebo Fastigheter

Privat bostadsbolag med 70 lägenheter på Hovshaga i Växjö. Merparten av lägenheterna är enrummare med kökspentry, dusch och toalett. Pentryt är utrustat med kyl/frys, spis med 4 plattor och ugn samt köksskåp. Skicka en intresseanmälan om du vill ansöka.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Mysebo
På Berghallagatan på Öster i Växjö har Mysebo treor och mindre lägenheter till uthyrning. På Välluddevägen nära centrum hyrs mindre bostäder ut, som företags- eller studentlägenheter. På Mysebos hemsida kan du fylla i ett formulär så du blir kontaktad vid vakanser.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nu