1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Alla lediga lägenheter i Växjö

Hos oss kan de se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Växjö. Vi listar enbart förstahandskontrakt så alla lägenheter du ser kan du hyra så länge du vill. Just nu når du via oss 67 lediga lägenheter i Växjö. I vår lista kan du ansöka om bostad hos de 12 största hyresvärdarna i Växjö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Sökes, lägenhet 2-3a centralt i Växjö
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 10000 kr

Undersköterska söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Två Tjejer söker akut bostad!
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 5000 kr

Undersköterska söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 8000 kr

Fast anställd läkare söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Visar 13 av 17 | Visa alla

Växjöbostäder
Den kommunala hyresvärden Växjöbostäder är det största bostadsbolaget i Växjö och en bra startpunkt för dig som vill hyra bostad. Via oss kan du se Växjöbostäders alla lediga lägenheter och skicka ansökningar på de bostäder du är intresserad av att hyra.

Vidingehem
Med 2 000 hyresrätter är Vidingehem Växjös näst största hyresvärd. Vidingehem tar varje månad in flera nya hyresgäster till sina lägenheter. Naturligtvis kan du via oss se alla de lägenheter som Vidingehem just nu söker nya hyresgäster till.Fler privata hyresvärdar i Växjö


Stubor Studentbostäder

Växjös största hyresvärd för studenter. På Campus hyr Stubor ut 695 st enrumslägenheter om 22 kvm med dusch, toalett samt kökspentry. Som hyresgäst är juli och augusti hyresfria månader. Du väljer själv om du vill hyra med eller utan möbler.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: info@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Bostadsbolaget CA Fastigheter har 13 bostadsfastigheter med ett par hundra lägenheter, merparten av fastigheterna är lokaliserade runt stadskärnan nära Växjö station. CA Fastigheter tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

På de centrala adresserna Klostergatan och Kungsgatan har Sundberg Fastigheter (Jesab) ett mindre utbud av hyreslägenheter. Om du vill hyra bostad kan du skicka en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: jessica@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Privatägda hyresbolaget Edberg Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Växjö. Man har hyresrätter på Kungsgatan, Hovsgatan och invid Stortorget. Om du vill hyra bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: info@edbergfastigheter.se
Hemsida: www.edbergfastigheter.se


Haglinds Fastighetsförvaltning

Det familjeägda bostadsföretaget Haglinds Fastighetsförvaltning äger 3 större fastigheter i Växjös stadskärna med ett blandat utbud av butiks- och kontorslokaler samt lägenheter i de övre våningsplanen. Merparten av lägenheterna ligger på Båtsmanstorget 1-2.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


Hjalmar Petri

Fastighetsbolaget Hjalmar Petri är en av de större privata hyresvärdarna i Växjö med ett fastighetsbestånd om 22 000 kvm. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 100 stycken och därutöver har man även butik och kontorslokaler.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


Widerstedts Fastigheter

Den lilla hyresvärden Widerstedts Fastigheter kan i centrala Växjö erbjuda 17 lägenheter i fastigheten Stormen 9. Lägenheterna är 1-3 rumslägenheter om 28 till 86 kvm. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Campushem

Är du eller planerar du att bli student vid Linné universitetet? Bor du utom pendlingsavstånd till Växjö? Då har du möjlighet att få förtur till studentlägenheter hos Campushem. Du registrerar dig i turordningssystemet hos Campushem genom att skicka en intresseanmälan per e-mail.

Adress: Vintervägen 2, Växjö
E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Stenlyckebo Fastigheter

Privat bostadsbolag med 70 lägenheter på Hovshaga i Växjö. Merparten av lägenheterna är enrummare med kökspentry, dusch och toalett. Pentryt är utrustat med kyl/frys, spis med 4 plattor och ugn samt köksskåp. Skicka en intresseanmälan om du vill ansöka.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Krebo

Nära Universitetet på Gamla Teleborgsvägen förvaltar hyresvärden Krebo ett stort utbud av studentlägenheter. Varje lägenhet har ett eget badrum samt ett litet kök. Lägenheterna är 29 kvm och har 2 betalningsfria månader under sommaren.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Mysebo

Familjeägda fastighetsbolaget Mysebo erbjuder utöver företagslägenheter även ett litet utbud av studentbostäder. Mysebo har lägenheter på Berghallagatan och Välluddevägen i Växjö. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Mysebo dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nu