1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Bevaka lediga lägenheter i Växjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Växjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Växjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Friidrottare söker liten etta till april eller maj.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Mamma med två söner söker boende på Hovshaga
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 8000 kr

Tandläkare söker lägenhet I centrala Växjö
Sökes: Förstahand

Hyresrätt i Växjö
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Växjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 18 av 21 | Visa alla

Växjöbostäder
Kommunägt bostadsbolag med Växjös största utbud av hyreslägenheter. Egna beståndet uppgår till cirka 9 000 lägenheter. Av dem är över 2 000 studentlägenheter. På hyresvärdens hemsida hittas nu 22 lediga lägenheter som du kan söka.

Vidingehem
Med 2100 hyresrätter är Vidingehem Växjös näst största hyresvärd. Hyresvärdens lägenheter förmedlas av Boplats Växjö (www.boplats.vaxjo.se).Fler privata hyresvärdar i Växjö


Stubor Studentbostäder

Växjös största hyresvärd för studenter. På Campus hyr Stubor ut 695 st enrumslägenheter om 22 kvm med dusch, toalett samt kökspentry. Som hyresgäst är juli och augusti hyresfria månader. Du väljer själv om du vill hyra med eller utan möbler.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: uthyrning@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Förvaltar 19 fastigheter i staden, innehållandes bostäder och lokaler för företag. Bostäderna är belägna i centrum, Araby och Skogslyckan. För att söka bostad hos CA Fastigheter behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

Privat fastighetsbolag som erbjuder hyreslägenheter i tre av sina fastigheter. De är belägna på attraktiva adresser i Växjö stadskärna. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan så återkopplar hyresvärden till dig om de har ett matchande objekt.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: info@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Edberg fastigheter har ett bestånd bestående av kontors- och butikslokaler samt hyreslägenheter i Växjö. Bostadsfastigheterna är byggda i början av 1900-talet och belägna max några minuter från Stortorget.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: peder@edbergfastigheter.se
Hemsida: www.edbergfastigheter.se


Famera Fastigheter
I stadsdelen Teleborg förvaltar hyresvärden Famera 72 moderna lägenheter. Bostäderna håller hög standard med ekparkett, fräscha vitvaror samt stora balkonger. Sökande kan välja mellan 2-5 rum och kök.

Adress: Vallviksvägen 4, Växjö
Telefon: 0470-77 76 90
E-post: info@famera.se
Hemsida: www.famera.se


Haglinds Fastighetsförvaltning

Det familjeägda bostadsföretaget Haglinds Fastighetsförvaltning äger 3 större fastigheter i Växjös stadskärna med ett blandat utbud av butiks- och kontorslokaler samt lägenheter i de övre våningsplanen. Merparten av lägenheterna ligger på Båtsmanstorget 1-2.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


HSB Sydost
I Växjö äger och förvaltar HSB 238 lägenheter runt om i staden. Majoriteten av bostäderna är belägna på Kungsvägen och Seminarievägen i området Hackan. Bosparare och medlemmar i HSB Sydost har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Storgatan 14, Växjö
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/vaxjo


Heimstaden
Äger runt 1000 hyreslägenheter i Växjö i områdena Teleborg och Campus. Heimstaden bygger 94 nya hyresrätter på campusområdet i Växjö, inflytt beräknas till slutet av 2020. Befintliga och kommande bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Västra Esplanaden 5, Växjö
Telefon: 0770–111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Hjalmar Petri

Fastighetsbolaget Hjalmar Petri är en av de större privata hyresvärdarna i Växjö med ett fastighetsbestånd om 22 000 kvm. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 100 stycken och därutöver har man även butik och kontorslokaler.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


GBJ Bygg
Familjeägt byggföretag som även hyr ut bostäder i och strax utanför Växjö. På Viktor Rydbergsgatan och Kulladalsgatan återfinns de centrala lägenheterna som är på 1-5 rum och kök. Intresseanmälan kan skickas in via GBJs hemsida.

Adress: Thelestads Herrgård , Växjö
Telefon: 0762-91 92 99
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


M2 Gruppen

Förvaltar studentlägenheter och hyresrätter i centrala Växjö. Flera av bostadsfastigheterna ligger nära tåg- och busstationen. Hyresvärden har även större lägenheter i Hovshaga som lämpar sig väl för barnfamiljer. Fastigheten ligger nära Helgasjön.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Widerstedts Fastigheter

Den lilla hyresvärden Widerstedts Fastigheter förvaltar i centrala Växjö 17 lägenheter i fastigheten Stormen 9. Lägenheterna är 1-3 rumslägenheter om 28 till 86 kvm. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Adress: Västergatan 6D, Växjö
Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Riksbyggen
I utkanten av Växjö, i Vikaholm, äger Riksbyggen en fastighet beståendes av 63 hyresrätter. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. De är utrustade med disk- och tvättmaskin. Från området är det ca 3 km till Linnéuniversitetet och 5 km till centrala staden.

Adress: Arabygatan 49, Växjö
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/smaland/nocken


Campushem

Är du eller planerar du att bli student vid Linné universitetet? Bor du utom pendlingsavstånd till Växjö? Då har du möjlighet att få förtur till studentlägenheter hos Campushem. Du registrerar dig i turordningssystemet hos Campushem genom att skicka en intresseanmälan per e-mail.

E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Stenlyckebo Fastigheter

Privat bostadsbolag med 70 lägenheter på Hovshaga i Växjö. Merparten av lägenheterna är enrummare med kökspentry, dusch och toalett. Pentryt är utrustat med kyl/frys, spis med 4 plattor och ugn samt köksskåp. Skicka en intresseanmälan om du vill ansöka.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Mysebo

Familjeägda fastighetsbolaget Mysebo erbjuder utöver företagslägenheter även ett litet utbud av studentbostäder. Mysebo har lägenheter på Berghallagatan och Välluddevägen i Växjö. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Mysebo dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nu