1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Bevaka lediga lägenheter i Växjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Växjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Växjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

1 eller 2 sökes omg
Sökes: Första- & andrahand

Snickare söker boende i Växjö!
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Ung ansvarsfull tjej söker en lägenhet
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresrätt i Växjö
Sökes: Första- & andrahand | 115 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Växjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 16 av 20 | Visa alla

Växjöbostäder
Växjös största hyresvärd med 9000 lägenheter, varav cirka 2100 är studentlägenheter. Per dagens datum har Växjöbostäder 9 lediga lägenheter. Hyresvärdens lägenheter förmedlas av Boplats Växjö (www.boplats.vaxjo.se).

Vidingehem
Med 2100 hyresrätter är Vidingehem Växjös näst största hyresvärd. Hyresvärdens lägenheter förmedlas av Boplats Växjö (www.boplats.vaxjo.se).Fler privata hyresvärdar i Växjö


Stubor Studentbostäder

Växjös största hyresvärd för studenter. På Campus hyr Stubor ut 695 st enrumslägenheter om 22 kvm med dusch, toalett samt kökspentry. Som hyresgäst är juli och augusti hyresfria månader. Du väljer själv om du vill hyra med eller utan möbler.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: info@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Bostadsbolaget CA Fastigheter har 13 bostadsfastigheter med ett par hundra lägenheter, merparten av fastigheterna är lokaliserade runt stadskärnan nära Växjö station. CA Fastigheter tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

På de centrala adresserna Klostergatan och Kungsgatan har Sundberg Fastigheter (Jesab) ett mindre utbud av hyreslägenheter. Om du vill hyra bostad kan du skicka en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: jessica@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Privatägda hyresbolaget Edberg Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Växjö. Man har hyresrätter på Kungsgatan, Hovsgatan och invid Stortorget. Om du vill hyra bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: peder@edbergfastigheter.se
Hemsida: http://edbergfastigheter.se


Famera Fastigheter
I stadsdelen Teleborg förvaltar hyresvärden Famera 72 moderna lägenheter. Bostäderna håller hög standard med ekparkett, fräscha vitvaror samt stora balkonger. Sökande kan välja mellan 2-5 rum och kök.

Telefon: 0470-77 76 90
E-post: info@famera.se
Hemsida: www.famera.se


Haglinds Fastighetsförvaltning

Det familjeägda bostadsföretaget Haglinds Fastighetsförvaltning äger 3 större fastigheter i Växjös stadskärna med ett blandat utbud av butiks- och kontorslokaler samt lägenheter i de övre våningsplanen. Merparten av lägenheterna ligger på Båtsmanstorget 1-2.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


Hjalmar Petri

Fastighetsbolaget Hjalmar Petri är en av de större privata hyresvärdarna i Växjö med ett fastighetsbestånd om 22 000 kvm. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 100 stycken och därutöver har man även butik och kontorslokaler.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


M2 Gruppen

Förvaltar studentlägenheter och hyresrätter i centrala Växjö. Flera av bostadsfastigheterna ligger nära tåg- och busstationen. Hyresvärden har även större lägenheter i Hovshaga som lämpar sig väl för barnfamiljer. Fastigheten ligger nära Helgasjön.

Telefon: 010-706 00 01
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Widerstedts Fastigheter

Den lilla hyresvärden Widerstedts Fastigheter förvaltar i centrala Växjö 17 lägenheter i fastigheten Stormen 9. Lägenheterna är 1-3 rumslägenheter om 28 till 86 kvm. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Adress: Västergatan 6D, Växjö
Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Campushem

Är du eller planerar du att bli student vid Linné universitetet? Bor du utom pendlingsavstånd till Växjö? Då har du möjlighet att få förtur till studentlägenheter hos Campushem. Du registrerar dig i turordningssystemet hos Campushem genom att skicka en intresseanmälan per e-mail.

Adress: Vintervägen 2, Växjö
E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Urbano

Förvaltar ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelen Hov i norra Växjö. Samtliga lägenheter har egen uteplats eller inglasad balkong. Lägenheterna renoveras med nytt kök och badrum inför det att nya hyresgäster flyttar in. Som hyresgäst har du tillgång till ett eget förråd.

Telefon: 0200-43 44 00
E-post: kundcenter@urbano.se
Hemsida: www.urbano.se


Stenlyckebo Fastigheter

Privat bostadsbolag med 70 lägenheter på Hovshaga i Växjö. Merparten av lägenheterna är enrummare med kökspentry, dusch och toalett. Pentryt är utrustat med kyl/frys, spis med 4 plattor och ugn samt köksskåp. Skicka en intresseanmälan om du vill ansöka.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Krebo

Nära Universitetet på Gamla Teleborgsvägen förvaltar hyresvärden Krebo ett stort utbud av studentlägenheter. Varje lägenhet har ett eget badrum samt ett litet kök. Lägenheterna är 29 kvm och har 2 betalningsfria månader under sommaren.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Mysebo

Familjeägda fastighetsbolaget Mysebo erbjuder utöver företagslägenheter även ett litet utbud av studentbostäder. Mysebo har lägenheter på Berghallagatan och Välluddevägen i Växjö. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Mysebo dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nu