1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Växjö

Alla lediga lägenheter i Växjö

Hos oss kan de se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Växjö. Vi listar enbart förstahandskontrakt så alla lägenheter du ser kan du hyra så länge du vill. Just nu når du via oss 57 lediga lägenheter i Växjö. I vår lista kan du ansöka om bostad hos de 12 största hyresvärdarna i Växjö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Växjöpar söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 7000 kr

Trevligt par lärare och ingengör söker lgenhet i Växjö
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

20 årig tjej söker lägenhet 2:a nära centrum
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 5000 kr

Söker en etta att flytta in i Juni eller Juli
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 7000 kr

Par, 25, söker 2:a eller 3:a i stan
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar


Visar 12 av 16 | Visa alla

Växjöbostäder
Den kommunala hyresvärden Växjöbostäder är det största bostadsbolaget i Växjö och en bra startpunkt för dig som vill hyra bostad. Via oss kan du se Växjöbostäders alla lediga lägenheter och skicka ansökningar på de bostäder du är intresserad av att hyra.

Vidingehem
Med 2 000 hyresrätter är Vidingehem Växjös näst största hyresvärd. Vidingehem tar varje månad in flera nya hyresgäster till sina lägenheter. Naturligtvis kan du via oss se alla de lägenheter som Vidingehem just nu söker nya hyresgäster till.Fler privata hyresvärdar i Växjö


CA Fastigheter

Bostadsbolaget CA Fastigheter har 13 bostadsfastigheter med ett par hundra lägenheter, merparten av fastigheterna är lokaliserade runt stadskärnan nära Växjö station. CA Fastigheter tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Besöksadress Arabygatan 9
E-post post@cafastigheter.se
Telefon 0470-777420
Hemsida www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

På de centrala adresserna Klostergatan och Kungsgatan har Sundberg Fastigheter (Jesab) ett mindre utbud av hyreslägenheter. Om du vill hyra bostad kan du skicka en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Besöksadress Kungsgatan 15 A
E-post jessica@jesab.se
Telefon 0470-733 850
Hemsida www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Privatägda hyresbolaget Edberg Fastigheter är en av de mindre hyresvärdarna i Växjö. Man har hyresrätter på Kungsgatan, Hovsgatan och invid Stortorget. Om du vill hyra bostad är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Besöksadress Norrgatan 22
E-post info@edbergfastigheter.se
Telefon 072-2345 411
Hemsida www.edbergfastigheter.se


Haglinds Fastighetsförvaltning

Det familjeägda bostadsföretaget Haglinds Fastighetsförvaltning äger 3 större fastigheter i Växjös stadskärna med ett blandat utbud av butiks- och kontorslokaler samt lägenheter i de övre våningsplanen. Merparten av lägenheterna ligger på Båtsmanstorget 1-2.

Besöksadress Båtsmanstorget 2
E-post info@haglinds.se
Telefon 0470-17708
Hemsida www.haglinds.se


Hjalmar Petri

Fastighetsbolaget Hjalmar Petri är en av de större privata hyresvärdarna i Växjö med ett fastighetsbestånd om 22 000 kvm. Antalet lägenheter för uthyrning uppgår till 100 stycken och därutöver har man även butik och kontorslokaler.

Besöksadress Hovsgatan 10A
E-post info@hjalmarpetri.se
Telefon 0470-465 55
Hemsida www.hjalmarpetri.se


Norrporten

Norrporten har ett stort fastighetsbestånd om 88 000 kvm i Växjö. Norrporten hyr främst ut lokaler till företag och merparten av fastighetsbeståndet utgörs därför av kontorslokaler. I beståndet finns dock även ett litet utbud av lägenheter omfattandes 2 000 kvm bostadsyta.

Besöksadress Honnörsgatan 14
Telefon 0470 72 77 30
Hemsida www.norrporten.se


Widerstedts Fastigheter

Den lilla hyresvärden Widerstedts Fastigheter kan i centrala Växjö erbjuda 17 lägenheter i fastigheten Stormen 9. Lägenheterna är 1-3 rumslägenheter om 28 till 86 kvm. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

E-post info@widerstedts-fastigheter.se
Telefon 031-760 88 21
Hemsida www.widerstedts-fastigheter.se


Studentbostäder i Växjö:

Campushem

Är du eller planerar du att bli student vid Linné universitetet? Bor du utom pendlingsavstånd till Växjö? Då har du möjlighet att få förtur till studentlägenheter hos Campushem. Du registrerar dig i turordningssystemet hos Campushem genom att skicka en intresseanmälan per e-mail.

Besöksadress Vintervägen 2
E-post info@campushem.se
Hemsida www.campushem.se


Krebo

Nära Universitetet på Gamla Teleborgsvägen förvaltar hyresvärden Krebo ett stort utbud av studentlägenheter. Varje lägenhet har ett eget badrum samt ett litet kök. Lägenheterna är 29 kvm och har 2 betalningsfria månader under sommaren.

E-post info@krebo.se
Telefon 0454-585 000
Hemsida www.krebo.se


Mysebo

Familjeägda fastighetsbolaget Mysebo erbjuder utöver företagslägenheter även ett litet utbud av studentbostäder. Mysebo har lägenheter på Berghallagatan och Välluddevägen i Växjö. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Mysebo dig om man får in en ledig lägenhet.

Besöksadress Blåhakevägen 5
Telefon 070-893 18 00
Hemsida www.mysebo.nu