1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Växjö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Växjö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Växjö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 18 av 21 | Logga in för att visa alla

Växjöbostäder
Kommunägt bostadsbolag med Växjös största utbud av hyreslägenheter. Egna beståndet uppgår till cirka 9 000 lägenheter. Av dem är över 2 000 studentlägenheter. På hyresvärdens hemsida hittas nu 124 lediga lägenheter som du kan söka.

Vidingehem
En kommunal hyresvärd som förvaltar över 2 000 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan fyra stadsdelar i staden och 18 mindre orter i kommunen. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Växjö, www.boplats.vaxjo.se, där du behöver registrera dig.

Stubor Studentbostäder
Hyresvärd som erbjuder både studentbostäder och vanliga hyreslägenheter i Växjö. Hyresrätterna ligger på Högstorp med grönområden och lekplatser utanför dörren. Studentlägenheterna är på 1-2,5 rum och kök. 10-månaders hyra tillämpas på de lägenheterna.

Adress: Stallvägen 32, Växjö
Telefon: 0470-79 50 00
E-post: uthyrning@stubor.se
Hemsida: www.stubor.se


CA Fastigheter

Förvaltar 19 fastigheter i staden, innehållandes bostäder och lokaler för företag. Bostäderna är belägna i centrum, Araby och Skogslyckan. För att söka bostad hos CA Fastigheter behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Arabygatan 9, Växjö
Telefon: 0470-777420
E-post: post@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Sundbergs Fastigheter

Privat fastighetsbolag som erbjuder hyreslägenheter i tre av sina fastigheter. De är belägna på attraktiva adresser i Växjö stadskärna. Du är välkommen att fylla i en allmän intresseanmälan så återkopplar hyresvärden till dig om de har ett matchande objekt.

Adress: Kungsgatan 15 A, Växjö
Telefon: 070-545 11 09
E-post: info@jesab.se
Hemsida: www.jesab.se


Edberg Fastigheter

Edberg fastigheter har ett bestånd bestående av kontors- och butikslokaler samt hyreslägenheter i Växjö. Bostadsfastigheterna är byggda i början av 1900-talet och belägna max några minuter från Stortorget.

Adress: Norrgatan 22, Växjö
Telefon: 072-2345 411
E-post: peder@edbergfastigheter.se
Hemsida: www.edbergfastigheter.se


Haglinds Fastighetsförvaltning
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen i Växjö. Hyr ut bostäder och lokaler i centrala staden. Fastigheterna erbjuder ett perfekt utgångsläge med kommunikationer, butiker och restauranger runt knuten. Vakanser hittas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Båtsmanstorget 2, Växjö
Telefon: 0470-17708
E-post: info@haglinds.se
Hemsida: www.haglinds.se


Famera Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 72 hyreslägenheter i Växjö. Bostäderna är belägna i stadsdelen Teleborg i södra delen av staden. Man erbjuder lägenheter med 2, 3 eller 5 rum och kök. Du är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden om du söker boende i Växjö.

Adress: Vallviksvägen 4, Växjö
Telefon: 0470-77 76 90
E-post: info@famera.se
Hemsida: www.famera.se


Heimstaden
Äger runt 1000 hyreslägenheter i Växjö i områdena Teleborg och Campus. Heimstaden bygger 94 nya hyresrätter på campusområdet i Växjö, inflytt beräknas till slutet av 2020. Befintliga och kommande bostäder kan sökas på hyresvärdens hemsida.

Adress: Västra Esplanaden 5, Växjö
Telefon: 0770–111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


HSB Sydost
I Växjö äger och förvaltar HSB 238 lägenheter runt om i staden. Majoriteten av bostäderna är belägna på Kungsvägen och Seminarievägen i området Hackan. Bosparare och medlemmar i HSB Sydost har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Storgatan 14, Växjö
Telefon: 010-451 30 00
E-post: kundtjanst.sydost@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sydost/vara-hyresratter/vaxjo


Hjalmar Petri
Privat hyresvärd som i Växjö förvaltar fastigheter med lokaler och hyreslägenheter. Fastigheterna ligger i eller nära centrala staden. En allmän intresseanmälan kan fyllas i direkt på Hjalmar Petris hemsida om du söker bostad.

Adress: Hovsgatan 10A, Växjö
Telefon: 0470-465 55
E-post: info@hjalmarpetri.se
Hemsida: www.hjalmarpetri.se


GBJ Bygg
Familjeägt byggföretag som även hyr ut bostäder i och strax utanför Växjö. På Viktor Rydbergsgatan och Kulladalsgatan återfinns de centrala lägenheterna som är på 1-5 rum och kök. Intresseanmälan kan skickas in via GBJs hemsida.

Adress: Thelestads Herrgård , Växjö
Telefon: 0762-91 92 99
E-post: johanna@gbjbygg.se
Hemsida: www.gbjbygg.se


M2 Gruppen
Förvaltar åtta fastigheter i Växjö, innehållandes hyresbostäder. Några av fastigheterna omfattar även lokaler för kommersiella bruk. Lägenheterna som förvaltas är ettor upp till femmor. Fastigheterna är belägna i centrala staden eller strax utanför.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Riksbyggen
I utkanten av Växjö, i Vikaholm, äger Riksbyggen en fastighet beståendes av 63 hyresrätter. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. De är utrustade med disk- och tvättmaskin. Från området är det ca 3 km till Linnéuniversitetet och 5 km till centrala staden.

Adress: Arabygatan 49, Växjö
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/smaland/nocken


Widerstedts Fastigheter
I centrala Växjö, på Sandgärdsgatan / Västergatan, äger och förvaltar privata hyresvärden Widerstedts Fastigheter 17 stycken hyreslägenheter med anor från sena 1800-talet. Storleken på lägenheterna sträcker sig från ettor till treor, 28 - 86 kvm.

Adress: Västergatan 6D, Växjö
Telefon: 0709-555 621
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se


Campushem
Hyr ut 113 lägenheter på Campus i Växjö. Studentlägenheterna är på 22 kvm med pentry medan hyreslägenheterna i beståndet har 2 rum och kök. Samtliga bostäder kan hyras av studenter eller icke-studerande, men studenter prioriteras.

E-post: info@campushem.se
Hemsida: www.campushem.se


Stenlyckebo Fastigheter
I norra Växjö, på Hovshaga har denna hyresvärd både student- och vanliga lägenheter. På Stenlyckebos webbplats kan du fylla i ett formulär om du söker bostad. Du kontaktas då när en ledig lägenhet som matchar dina önskemål finns.

Telefon: 070-678 90 01
E-post: info@stenlyckebo.nu
Hemsida: www.stenlyckebo.nu


Mysebo
På Berghallagatan på Öster i Växjö har Mysebo treor och mindre lägenheter till uthyrning. På Välluddevägen nära centrum hyrs mindre bostäder ut, som företags- eller studentlägenheter. På Mysebos hemsida kan du fylla i ett formulär så du blir kontaktad vid vakanser.

Adress: Blåhakevägen 5, Växjö
Telefon: 070-893 18 00
Hemsida: www.mysebo.nuHur hittar jag privata hyresvärdar i Växjö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Växjö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Växjö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Växjö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Växjö. Hos oss kan du se listor med alla Växjös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.