gatubild

Sigfridsvägen 27

Växjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Förstahandskontrakt.
Adress: Sigfridsvägen 27, Växjö
Tillträde: 2022-08-01
HyraHyra:

9248 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

71 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Kontakta hyresvärdenMedlemskapet kostar endast 10 kr för den första månaden, därefter 249 kr varje månad i ett fortlöpande abonnemang utan bindningstid. Som medlem kan du:
  • Se kontaktuppgifter till alla uthyrare av lediga lägenheter
  • Läsa hela vårt hyresvärdsregister

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Kvarteret Portvakten 4 ligger vackert näranaturen på Sigfridsområdet. Området består av fastigheter byggda 2016-17 samt enfastighet byggd 1935 som totalrenoverades 2013. Några av lägenheterna ifastigheten byggd 1935 har en takhöjd på 3 1/2 meter. Här hittar du lägenheteri storlekarna 2-3 rum och kök, alla är utrustade med tvättmaskin ochtorktumlare. Lilla Coop har du på bekvämt gångavstånd, likaså sjön Trummen därdet är populärt att promenera.

Till Linnéuniversitetet och Teleborgs centrumär det cirka 1,5 km. Till centrum med all service man kan önska sig är detcirka 1 km. Sigfridsvägen 21-37 är ett rökfritt boende. Det innebär att detinte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt inärliggande utemiljö.

Tack vare fina cykelvägar och stadsbussen somgår med jämna intervaller tar du dig enkelt till andra delar av Växjö.


Lägenheten:


Hyrabostad.se är en webbtjänst som låter dig bevaka lediga lägenheter från kommunala och privata hyresvärdar, bostadsförmedlingar och privata uthyrare. Webbtjänsten visar dig kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter, men du kan inte ansöka via tjänsten. För att lämna din bostadsansökan behöver du även registrera dig hos respektive hyresvärd eller den bostadsförmedling som hyresvärden använder. Enskilda hyresvärdar och de flesta bostadsförmedlingar tar ut en avgift för att du skall kunna ställa dig i kö hos dem.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö