Lediga lägenheter VäxjöbostäderDet allmännyttiga bostadsbolaget Växjöbostäder ägs av kommunen och har ett bestånd på ungefär 9 000 lägenheter. Cirka 2 100 av dem är studentlägenheter för kommunens alla nuvarande och blivande studenter. Med kommunens största bestånd av lägenheter faller det sig självklart att de har något boende för alla. Lägenheterna är från små ettor till större lägenheter där hela familjen inryms. Bostäderna är belägna i Växjö centrum och närliggande områden.

Som student har du möjlighet att söka studentboende hos hyresvärden. Även de kommer i olika storlekar och utföranden. Du kan välja mellan korridorsboende, att dela med en annan studerande eller en helt nybyggd studentlägenhet.

För den äldre generationen erbjuder Växjöbostäder seniorboenden. De kännetecknas av hög standard och hög tillgänglighet i lägenheterna. Vanligtvis är dessa bostäder belägna nära vårdcentral och övrig service.

Lediga lägenheter hanteras av Boplats Växjö, det innebär att du som önskar söka boende hos Växjöbostäder behöver registrera dig på boplatsens webbplats (www.boplats.vaxjo.se).

Kontakta Växjöbostäder
Adress: Hejaregatan 10 B, Växjö
Telefon: 0470-59 90 00
E-post: info@vaxjobostader.se
Hemsida: www.vaxjobostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Växjöbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.vaxjobostader.se

Visa fler lediga lägenheter i Växjö