Lediga lägenheter VidingehemVidingehem ägs av kommunen och förvaltar cirka 2 100 hyresrätter i Växjö. Beståndet hittas i 18 orter i kommunen och fyra av Växjös stadsdelar. Oavsett var du väljer att bosätta dig har du närhet till service och naturområden.

Personer som fyllt 70 år har möjlighet att söka någon av hyresvärdens seniorbostäder. De är belägna med närhet till service för att underlätta hyresgästernas vardag och bostäderna erbjuder även hög tillgänglighet, anpassad efter äldres behov.

För att söka en av Vidingehems attraktiva bostäder behöver du anmäla dig hos Boplats Växjö (www.boplats.vaxjo.se) som ansvarar för förmedling av hyresvärdens lediga lägenheter, via ett poängsystem. Du börjar samla köpoäng så fort du anmält dig och ju fler poäng du har desto större är dina chanser att få en bostad.

Kontakta Vidingehem
Adress: Löpanäsvägen 4, Rottne
Telefon: 0470-70 17 70
E-post: info@vidingehem.se
Hemsida: www.vidingehem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Vidingehem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.vidingehem.se

Visa fler lediga lägenheter i Växjö