1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vellinge

Alla lediga lägenheter i Vellinge kommun

Vellinge kommun är en stor kommun med många mindre städer i södra Skåne. Via oss kan du söka bostad på följande orter: Falsterbo, Höllviken, Skanör, Vellinge, Västra Ingelstad och Östra Grevie. Oavsett i vilken av dessa orter du söker bostad är det alltid till den kommunala hyresvärden Vellinge Bostäder som du skall vända dig till i förstahand om du söker bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Vellinge Bostäder
Kommunalt bostadsbolag som helt dominerar hyresmarknaden för lägenheter i Vellinge kommun. De flesta bostäder i i Vellinge kommun utgörs av friköpta villor men när det gäller de lägenheter som finns på orterna, då särskilt hyresrätter, finns det i princip bara en aktör att räkna med: Kommunalägda Vellinge Bostäder.

Vellinge Bostäder dominerar helt uthyrningen av lägenheter i den största orten Höllviken och i de närliggande orterna Falsterbo, Skanör, Västra Ingelstad, Östra Grevie samt naturligtvis tätorten Vellinge.

Lediga lägenheter publiceras varje måndag kl 12 på Vellinge Bostäders hemsida. Lägenheterna är sökbara på hemsidan i en vecka från det att de lagts ut.Privata hyresvärdar i Vellinge


Stadsbostäder Förvaltning
Stadsbostäder har merparten av sina fastigheter i Malmö och Lund. På Storgatan 13 i Vellinge har man dock ett mindre utbud av lägenheter. Samtliga bostäder som man hyr ut i Vellinge är treor. Registrera dig som bostadssökande om du är intresserad av att hyra.

Telefon: 040-12 64 00
E-post: info@stadsbostad.se
Hemsida: www.stadsbostader.se