1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vellinge

Bevaka lediga lägenheter i Vellinge

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vellinge samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vellinge. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vellinges hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vellinge Bostäder
Kommunalt bostadsbolag som dominerar hyresmarknaden för lägenheter i Vellinge kommun. De flesta bostäder i Vellinge kommun utgörs av friköpta villor men när det gäller de lägenheter som finns på orterna, då särskilt hyresrätter, finns det i princip bara en aktör att vända sig till: Kommunalägda Vellinge Bostäder.

Vellinge Bostäder förvaltar lägenheter i centralorten Höllviken och i de närliggande småorterna Falsterbo, Skanör, Västra Ingelstad och Östra Grevie .

Lediga lägenheter publiceras varje måndag kl 12 på Vellinge Bostäders hemsida. Lägenheterna är sökbara på deras hemsida i en vecka från det att de lagts ut.Privata hyresvärdar i Vellinge


Stadsbostäder Förvaltning
Stadsbostäder har merparten av sina fastigheter i Malmö och Lund. På Storgatan 13 i Vellinge har man dock ett mindre utbud av lägenheter. Samtliga bostäder som man hyr ut i Vellinge är treor. Registrera dig som bostadssökande på stadsbostader.se om du är intresserad av att hyra.

Telefon: 040-12 64 00
E-post: info@stadsbostad.se
Hemsida: www.stadsbostader.se