1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vellinge


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vellinge. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vellinge som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vellinge Bostäder
Velling Bostäder är det kommunala bostadsbolaget på orten som varit verksamt sedan mitten av 1900-talet. Invånare i Vellinge har nära till natur, hav, centrum och större städer på kort avstånd. Lägenheter återfinns i Falsterbo, Höllviken, Skanör, Västra Ingelstad, Östra Grevie och Vellinge.


Hur hittar jag privata hyresvärdar i Vellinge utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vellinge att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vellinge. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vellinge?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vellinge. Hos oss kan du se listor med alla Vellinges hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.