1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vetlanda

Bevaka lediga lägenheter i Vetlanda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vetlanda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vetlanda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vetlandas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Witalabostäder
Hyresvärden Witalabostäder är den kommunala hyresvärden i Vetlanda tillika den största hyresvärden på orten. I deras fastigheter finns totalt 970 lägenheter i Vetlanda med omnejd. På Witalabostäders hemsida kan du se lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vetlanda


Dekundus
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter på 9 olika adresser i Vetlanda. Du kan ringa till Dekundus och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet om du söker boende.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-41 80 00
E-post: gabriella.fridsall@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Norrgårdens Förvaltning
Hyresvärden Norrgården har lägenheter för uthyrning på Kyrkogatan och Storgatan. Lägenheterna på Kyrkogatan är särskilt anpassade för äldres behov och kan sökas av dig som är senior. Lägenheterna på Storgatan är fria för alla att ansöka om att få hyra.

Telefon: 0381-105 90
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Sten Sture Fastigheter
I Vetlanda äger hyresvärden Sten Sture Fastigheter 5 hyreshus med 60 lägenheter. Lägenheterna ligger på Industrigatan, Lasarettsgatan, Stationsgatan, Storgatan och Samuelsgatan. Om du söker lägenhet tar man emot ansökningar per telefon.

Adress: Storgatan 19B, Vetlanda
Telefon: 0383-173 70
E-post: info@stensturefastigheter.se
Hemsida: www.stensturefastigheter.se


Heimstaden
Privata hyresvärden Heimstaden förvaltar ett stort bostadsbestånd i Vetlanda. Heimstadens lägenheter är lokaliserade till stadskärnan av Vetlanda. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida Heimstaden.com

Adress: Magasinsgatan 15, Vetlanda
Telefon: 0770-11 10 50
E-post:  anders.hjalmeby@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Höglandshem
I Vetlanda förvaltar privata hyresvärden Höglandshem lägenheter på Storgatan och Torngatan. Höglandshem är ett familjeägt bostadsbolag som värnar om långsiktiga relationer med sina hyresgäster.

Telefon: 0768-501 489
Hemsida: www.hoglandshem.se


Bra Hem i Vetlanda
Om du söker bostad i Vetlanda kommun har privata bostadsbolaget Bra Hem lägenheter för uthyrning Myresjö och Ekenässjön. Från båda orterna har du ett par minuters bilresa in till Vetlanda.

Adress: Vasagatan 32, Vetlanda
Telefon: 0383-211 00
E-post: info@brahem.net
Hemsida: www.brahem.net


Ridddarberget
Hyresvärd med lägenheter på attraktiva adresser som Stortorget och Stationsgatan. Förvaltar ett par av Vetlandas vackraste bostadsfastigheter och kan erbjuda paradvåningar med fin utsikt över stadskärnan.

Adress: Stortorget 3, Vetlanda
Telefon: 0383-76 39 50
E-post: fredrik@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se