1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vetlanda

Sök lediga lägenheter i Vetlanda

Vetlanda är en stad som växer och där det börjar bli svårt att hitta bostad. För att underlätta ditt bostadssökande har vi tagit fram en lista över alla hyresvärdar i Vetlanda. Via oss når du 6 hyresvärdar i Vetlanda med tillsammans 15 lediga lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Witalabostäder
Hyresvärden Witalabostäder är den kommunala hyresvärden i Vetlanda tillika den största hyresvärden på orten. I deras fastigheter finns totalt 970 lägenheter i Vetlanda med omnejd. Witalabostäder tar regelbundet in nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Heimstaden
Ingen annan privat hyresvärd i Vetlanda kan erbjuda ett lika stort lägenhetsutbud som Heimstaden. Man söker regelbundet efter nya hyresgäster. Att söka bostad hos Hemistaden är en självklarhet för alla som vill hyra lägenhet i Vetlanda.Fler privata hyresvärdar i Vetlanda


Dekundus
Privat hyresvärd med bostadsfastigheter på 9 olika adresser i Vetlanda. Du kan ringa till Dekundus och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet om du söker boende.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-41 80 00
E-post: gabriella.fridsall@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Norrgårdens Förvaltning
Hyresvärden Norrgården har lägenheter för uthyrning på Kyrkogatan och Storgatan. Lägenheterna på Kyrkogatan är särskilt anpassade för äldres behov och kan sökas av dig som är senior. Lägenheterna på Storgatan är fria för alla att ansöka om att få hyra.

Telefon: 0381-105 90
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Sten Sture Fastigheter
I Vetlanda äger hyresvärden Sten Sture Fastigheter 5 hyreshus med 60 lägenheter. Lägenheterna ligger på Industrigatan, Lasarettsgatan, Stationsgatan, Storgatan och Samuelsgatan. Om du söker lägenhet tar man emot ansökningar per telefon.

Adress: Storgatan 19B, Vetlanda
Telefon: 0383-173 70
E-post: info@stensturefastigheter.se
Hemsida: www.stensturefastigheter.se


Höglandshem
I Vetlanda kan den privata hyresvärden Höglandshem erbjuda lägenheter för uthyrning på Storgatan och Torngatan. Höglandshem är ett familjeägt bostadsbolag och värnar om långsiktiga relationer med sina hyresgäster.

Telefon: 0768-501 489
Hemsida: www.hoglandshem.se


Bra Hem i Vetlanda
Om du söker bostad i Vetlanda kommun har privata bostadsbolaget Bra Hem lägenheter för uthyrning Myresjö och Ekenässjön. Från båda orterna har du ett par minuters bilresa in till Vetlanda.

Adress: Vasagatan 32, Vetlanda
Telefon: 0383-211 00
E-post: info@brahem.net
Hemsida: www.brahem.net


Ridddarberget
Hyresvärd med lägenheter på attraktiva adresser som Stortorget och Stationsgatan. Förvaltar ett par av Vetlandas vackraste bostadsfastigheter och kan erbjuda paradvåningar med fin utsikt över stadskärnan.

Adress: Stortorget 3, Vetlanda
Telefon: 0383-76 39 50
E-post: fredrik@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se