1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vetlanda

Sök lediga lägenheter i Vetlanda

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vetlanda. Du kan fritt söka bland de 27 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Vetlanda.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Witalabostäder
Vetlanda kommun äger Witalabostäder som förvaltar runt 900 lägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan hela 26 områden och omfattar ett stort utbud av bostadstyper. Just nu hittas vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Vetlanda


Dekundus
Dekundus är en privat hyresvärd med stort antal lägenheter i Vetlanda. Erbjuder boenden i olika utföranden, allt från klassiska lägenheter till boenden i villor i lugna och barnvänliga områden. Upp till femrummare kan ansökas om hos Dekundus.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Sten Sture Fastigheter
Har 65 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner i Vetlanda. Fastigheterna är belägna centralt på Industrigatan, Lasarettsgatan, Storgatan, Samuelsgatan och Stationsgatan. Allmänna lägenhetsansökningar tas emot via email eller telefon.

Adress: Storgatan 19B, Vetlanda
Telefon: 0383-173 70
E-post: info@stensturefastigheter.se
Hemsida: www.stensturefastigheter.se


Heimstaden
Heimstaden kan erbjuda dig som bostadssökande fler möjligheter till boende i Vetlanda. Man förvaltar i kommunen hus av villakaraktär, nyproducerade centralt belägna lägenheter och större flervåningshus. Beståndet är fördelat mellan sex områden i Vetlanda.

Adress: Magasinsgatan 15, Vetlanda
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: anders.hjalmeby@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Höglandshem
Höglandshem är en mindre fastighetsägare med bestånd på tre adresser i Vetlanda. Bostadsfastigheterna är belägna på Storgatan och Torngatan i utkanten av orten men fortfarande på gångavstånd till stationen och affärer.

Telefon: 0768-501 489
Hemsida: www.hoglandshem.se


Carlfo Fastighets
Förvaltar ett större antal fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna innefattar både bostäder och lokaler för företag. Intresseanmälan kan fyllas in på Carlfos hemsida, en ny behöver göras var tredje månad för att hålla den aktuell.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-76 36 50
Hemsida: www.carlfo.se


JN Bostäder
Fastighetsbolag med bostäder på flera orter i länet. I Vetlanda förvaltas 60 lägenheter på Norra Bollgatan/Kyrkogatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Förutom ettorna har alla lägenheter egen balkong.

Telefon: 0734 16 72 23
E-post: jorgen@jn-bostader.se
Hemsida: www.jn-bostader.se


Kjells Fastigheter
Förvaltar 100 lägenheter fördelade på 17 fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna är flerfamiljshus med upp till sex lägenheter per hus. De ligger i lugna områden, är trivsamma och har vanligen en liten trädgård runt huset. Även radhus finns i beståndet.

Adress: Ekebäcksvägen 4 , Vetlanda
Telefon: 0383-163 32
E-post: info@kjellsfastighetsservice.se
Hemsida: www.kjellsfastighetsservice.se


Ridddarberget
Fastighetsägare med bostäder för uthyrning i centrala Vetlanda. Lägenheterna i beståndet återfinns längs Lasaretssgatan, Storgatan och Stationsgatan. Antal rum på lägenheterna varierar från 1-5 rum och kök. Några bostäder har generös takhöjd och egen kakelugn.

Adress: Stortorget 3, Vetlanda
Telefon: 0383-76 39 50
E-post: fredrik@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se