1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vetlanda

Sök lediga lägenheter i Vetlanda

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Vetlanda. Du kan fritt söka bland de 9 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Vetlanda.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Pensionärspar önskar marklägenhet
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Witalabostäder
Vetlanda kommun äger Witalabostäder som förvaltar runt 900 lägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan hela 26 områden och omfattar ett stort utbud av bostadstyper. Just nu hittas 4 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Vetlanda


Dekundus
Dekundus är en privat hyresvärd med stort antal lägenheter i Vetlanda. Erbjuder boenden i olika utföranden, allt från klassiska lägenheter till boenden i villor i lugna och barnvänliga områden. Upp till femrummare kan ansökas om hos Dekundus.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Sten Sture Fastigheter
Har 65 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner i Vetlanda. Fastigheterna är belägna centralt på Industrigatan, Lasarettsgatan, Storgatan, Samuelsgatan och Stationsgatan. Allmänna lägenhetsansökningar tas emot via email eller telefon.

Adress: Storgatan 19B, Vetlanda
Telefon: 0383-173 70
E-post: info@stensturefastigheter.se
Hemsida: www.stensturefastigheter.se


Heimstaden
Heimstaden kan erbjuda dig som bostadssökande fler möjligheter till boende i Vetlanda. Man förvaltar i kommunen hus av villakaraktär, nyproducerade centralt belägna lägenheter och större flervåningshus. Beståndet är fördelat mellan sex områden i Vetlanda.

Adress: Magasinsgatan 15, Vetlanda
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: anders.hjalmeby@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Höglandshem
Höglandshem är en mindre fastighetsägare med bestånd på tre adresser i Vetlanda. Bostadsfastigheterna är belägna på Storgatan och Torngatan i utkanten av orten men fortfarande på gångavstånd till stationen och affärer.

Telefon: 0768-501 489
Hemsida: www.hoglandshem.se


Carlfo Fastighets
Förvaltar ett större antal fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna innefattar både bostäder och lokaler för företag. Intresseanmälan kan fyllas in på Carlfos hemsida, en ny behöver göras var tredje månad för att hålla den aktuell.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-76 36 50
Hemsida: www.carlfo.se


JN Bostäder
Fastighetsbolag med bostäder på flera orter i länet. I Vetlanda förvaltas 60 lägenheter på Norra Bollgatan/Kyrkogatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Förutom ettorna har alla lägenheter egen balkong.

Telefon: 0734 16 72 23
E-post: jorgen@jn-bostader.se
Hemsida: www.jn-bostader.se


Kjells Fastigheter
Förvaltar 100 lägenheter fördelade på 17 fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna är flerfamiljshus med upp till sex lägenheter per hus. De ligger i lugna områden, är trivsamma och har vanligen en liten trädgård runt huset. Även radhus finns i beståndet.

Adress: Ekebäcksvägen 4 , Vetlanda
Telefon: 0383-163 32
E-post: info@kjellsfastighetsservice.se
Hemsida: www.kjellsfastighetsservice.se


Ridddarberget
Fastighetsägare med bostäder för uthyrning i centrala Vetlanda. Lägenheterna i beståndet återfinns längs Lasaretssgatan, Storgatan och Stationsgatan. Antal rum på lägenheterna varierar från 1-5 rum och kök. Några bostäder har generös takhöjd och egen kakelugn.

Adress: Stortorget 3, Vetlanda
Telefon: 0383-76 39 50
E-post: fredrik@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se