1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vetlanda


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vetlanda. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vetlanda som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Witalabostäder
Vetlanda kommun äger Witalabostäder som förvaltar runt 900 lägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan hela 26 områden och omfattar ett stort utbud av bostadstyper. Just nu hittas 30 vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Dekundus
Dekundus är en privat hyresvärd med stort antal lägenheter i Vetlanda. Erbjuder boenden i olika utföranden, allt från klassiska lägenheter till boenden i villor i lugna och barnvänliga områden. Upp till femrummare kan ansökas om hos Dekundus.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-41 80 00
E-post: info@dekundus.se
Hemsida: www.dekundus.se


Sten Sture Fastigheter
Har 65 lägenheter som hyrs ut till privatpersoner i Vetlanda. Fastigheterna är belägna centralt på Industrigatan, Lasarettsgatan, Storgatan, Samuelsgatan och Stationsgatan. Allmänna lägenhetsansökningar tas emot via email eller telefon.

Adress: Storgatan 19B, Vetlanda
Telefon: 0383-173 70
E-post: info@stensturefastigheter.se
Hemsida: www.stensturefastigheter.se


Höglandshem
Höglandshem är en mindre fastighetsägare med bestånd på tre adresser i Vetlanda. Bostadsfastigheterna är belägna på Storgatan och Torngatan i utkanten av orten men fortfarande på gångavstånd till stationen och affärer.

Telefon: 0768-501 489
Hemsida: www.hoglandshem.se


Heimstaden
Heimstaden kan erbjuda dig som bostadssökande fler möjligheter till boende i Vetlanda. Man förvaltar i kommunen hus av villakaraktär, nyproducerade centralt belägna lägenheter och större flervåningshus. Beståndet är fördelat mellan sex områden i Vetlanda.

Adress: Magasinsgatan 15, Vetlanda
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: anders.hjalmeby@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Carlfo Fastighets
Förvaltar ett större antal fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna innefattar både bostäder och lokaler för företag. Intresseanmälan kan fyllas in på Carlfos hemsida, en ny behöver göras var tredje månad för att hålla den aktuell.

Adress: Fabriksgatan 1, Vetlanda
Telefon: 0383-76 36 50
Hemsida: www.carlfo.se


JN Bostäder
Fastighetsbolag med bostäder på flera orter i länet. I Vetlanda förvaltas 60 lägenheter på Norra Bollgatan/Kyrkogatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Förutom ettorna har alla lägenheter egen balkong.

Telefon: 0734 16 72 23
E-post: jorgen@jn-bostader.se
Hemsida: www.jn-bostader.se


Kjells Fastigheter
Förvaltar 100 lägenheter fördelade på 17 fastigheter i Vetlanda. Fastigheterna är flerfamiljshus med upp till sex lägenheter per hus. De ligger i lugna områden, är trivsamma och har vanligen en liten trädgård runt huset. Även radhus finns i beståndet.

Adress: Ekebäcksvägen 4 , Vetlanda
Telefon: 0383-163 32
E-post: info@kjellsfastighetsservice.se
Hemsida: www.kjellsfastighetsservice.se


Ridddarberget
Fastighetsägare med bostäder för uthyrning i centrala Vetlanda. Lägenheterna i beståndet återfinns längs Lasaretssgatan, Storgatan och Stationsgatan. Antal rum på lägenheterna varierar från 1-5 rum och kök. Några bostäder har generös takhöjd och egen kakelugn.

Adress: Stortorget 3, Vetlanda
Telefon: 0383-76 39 50
E-post: fredrik@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vetlanda utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vetlanda att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vetlanda. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vetlanda?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vetlanda. Hos oss kan du se listor med alla Vetlandas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.