Information om Witalabostäder

Kommunala fastighetsbolaget Witalabostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag vilket innebär att de erbjuder boenden till rimliga priser i kommunen. Totala beståndet av lägenheter uppgår till 931 och fler är på gång.

På så många som 26 områden i kommunen har hyresvärden bostäder vilket ger dig många valmöjligheter när du söker boende hos Witalabostäder. Det finns nyproducerade och moderna lägenheter vid Ekenässjön, radhus i Myresjö och traditionella lägenheter på Norra Bollgatan i centrum. Beståndet omfattar bostäder upp till fem rum och kök. Några av bostadsbolagets fastigheter är anpassade för äldre och används som boenden inom vård och omsorg.

Om du önskar bli hyresgäst hos Witalabostäder behöver du börja med att registrera dig i deras bostadskö, vilket du gör på deras hemsida. Du är därefter välkommen att ansöka om lediga lägenheter. För att du ska räknas som aktiv i bostadskön behöver du logga in och uppdatera din ansökan minst en gång om året.

Kontakta Witalabostäder
Adress: Stålvägen 5 C, Vetlanda
Telefon: 0383-966 00
E-post: info@witalabostader.se
Hemsida: www.witalabostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Witalabostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.witalabostader.seVisa fler lediga lägenheter i Vetlanda