1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vimmerby

Sök lediga lägenheter i Vimmerby

Här hittar du alla hyresvärdar i Vimmerby - såväl privata som kommunala - som kan erbjuda dig en bostad. Via oss når du 4 hyresvärdar i Vimmerby med 5 lediga lägenheter. Ansök om bostad i Vimmerby via vårt register om du vill ha störst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt i Vimmerby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Vimarhem
Bostadsbolag ägt av Vimmerby Kommun med ett lägenhetsbestånd om 1 321 hyresrätter. I vissa av lägenheterna finns möjlighet att provbo kostnadsfritt under 3 månader. Är du intresserad av bostad kan du ta kontakt med Vimarhem per telefon och efterfråga såväl erbjudanden som lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vimmerby


Sevede Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med säte i Vimmerby med 6 000 kvadratmeter lägenhetsyta.

Besöksadress Stora Torget 3, 598 21 Vimmerby
E-post info@sevede.se
Telefon 0492-311 15
Hemsida www.sevede.se


Wollin Förvaltning
Som bostadssökande i Vimmerby kan du lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet till Wollin Förvaltning. Hos Wollin finns ett stort utbud av eftertraktade hyreslägenheter i stadskärnan. Får man in ett ledigt objekt så återkommer man till dig.

E-post anita@wollinforvaltning.se
Telefon 0480-590 95
Hemsida www.wollinforvaltning.se


Gustafssons bostäder
På Sävedgatan i Vimmerby har den privata hyresvärden Gustafssons Bostäder ett helt kvarter. Här kan man erbjuda ett stort utbud av hyreslägenheter, bottenplan är uthyrt till restauranger. Lägenheter för uthyrning finns även på centralt belägna Storgatan.

E-post lasse@gustafssonsbostader.se
Telefon 011-18 12 62
Hemsida www.gustafssonsbostader.se


Carebo Vimmerby AB
Hyresvärd med lägenheter på Storgatan 81, 86 och 88. Sammanlagt 20 lägenheter fördelade mellan 1 till 3 rum och kök. Lägenheterna är från 43 till 73 kvm. Bostadssökande kan ringa eller skicka ett e-mail till Carebo.

E-post borger@telia.com
Telefon 070-799 21 04