1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vimmerby

Sök lediga lägenheter i Vimmerby

Här hittar du alla hyresvärdar i Vimmerby - såväl privata som kommunala - som kan erbjuda dig en bostad. Via oss når du 4 hyresvärdar i Vimmerby med 9 lediga lägenheter. Ansök om bostad i Vimmerby via vårt register om du vill ha störst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt i Vimmerby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lugn o ro.
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Vimarhem
Bostadsbolag ägt av Vimmerby Kommun med ett lägenhetsbestånd om 1 321 hyresrätter. I vissa av lägenheterna finns möjlighet att provbo kostnadsfritt under 3 månader. Är du intresserad av bostad kan du ta kontakt med Vimarhem per telefon och efterfråga såväl erbjudanden som lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vimmerby


Sevede Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med säte i Vimmerby med 6 000 kvadratmeter lägenhetsyta.

Adress: Stora Torget 3, 598 21 Vimmerby
Telefon: 0492-311 15
E-post: info@sevede.se
Hemsida: www.sevede.se


Wollin Förvaltning
Som bostadssökande i Vimmerby kan du lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet till Wollin Förvaltning. Hos Wollin finns ett stort utbud av eftertraktade hyreslägenheter i stadskärnan. Får man in ett ledigt objekt så återkommer man till dig.

Telefon: 0480-590 95
E-post: anita@wollinforvaltning.se
Hemsida: www.wollinforvaltning.se


Gustafssons bostäder
På Sävedgatan i Vimmerby har den privata hyresvärden Gustafssons Bostäder ett helt kvarter. Här kan man erbjuda ett stort utbud av hyreslägenheter, bottenplan är uthyrt till restauranger. Lägenheter för uthyrning finns även på centralt belägna Storgatan.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Carebo Vimmerby AB
Hyresvärd med lägenheter på Storgatan 81, 86 och 88. Sammanlagt 20 lägenheter fördelade mellan 1 till 3 rum och kök. Lägenheterna är från 43 till 73 kvm. Bostadssökande kan ringa eller skicka ett e-mail till Carebo.

Telefon: 070-799 21 04
E-post: borger@telia.com