1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vimmerby

Bevaka lediga lägenheter i Vimmerby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vimmerby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vimmerby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Liten familj söker lägenhet i Vimmerby
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vimmerbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vimarhem
Kommunalägda bostadsbolaget Vimarhem förvaltar 1 300 lägenheter i Vimmerby och närliggande småorter. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på fredagar på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Vimmerby


VBO Fastigheter
Privat hyresvärd med stort lägenhetsutbud i Vimmerby. Lägenheterna är välskötta och har i de flesta fall både diskmaskin samt tvätt- och torktumlare i bostaden. Totalt finns över 100 lägenheter i beståndet. Hyresvärden tar in 1-2 nya hyresgäster i månaden.

Adress: Kvarnängsgatan 3, Vimmerby
Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Sevede Fastigheter
Sevede är en privat fastighetsägare som i Vimmerby har ett fastighetsbestånd på 78 lägenheter och 2 lokaler. Lägenheterna ligger i välskötta och trivsamma områden nära centrum. Samtliga 6 fastigheter är anslutna till ortens fibernät.

Telefon: 0492-311 15
E-post: info@sevede.se
Hemsida: www.sevede.se


Gustafssons bostäder
Det privata bostadsbolaget Gustafssons Bostäder förvaltar hyreslägenheter i Vimmerby och andra städer. I Vimmerby är lägenheterna belägna på den centrala adressen Sevedegatan vilket ger dig närhet till ortens butiker och service.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Akka Egendom
Förvaltar närmare 200 lägenheter i Vimmerby. Bostäderna som är belägna på Östra Tullportsgatan, Bondebygatan och Jutegränd ligger på gångavstånd från ortens stadskärna och dess utbud av butiker. I beståndet kan du ansöka om en lägenhet i storlek 1-4 RoK.

Telefon: 0771-12 00 13
E-post: vimmerby@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Fogelvik Fastigheter
I Vimmerbys stadskärna hittas Fogelvik Fastigheters utbud av hyreslägenheter på orten. Några minuters promenad tar dig till resecentrum, skolor och butiker. Du som söker bostad i Vimmerby är välkommen att skicka in en intresseanmälan på Fogelviks hemsida.

Telefon: 0490-314 95
Hemsida: www.fogelvikfastigheter.se