1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Vimmerby

Bevaka lediga lägenheter i Vimmerby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Vimmerby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Vimmerby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Vimmerbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vimarhem
Vimarhem är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och förvaltar cirka 1 300 hyreslägenheter i Vimmerby och närliggande orter. Man använder sig av ett webbaserat system, på egna hemsidan, vid förmedling av lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Vimmerby


VBO Fastigheter
Hos VBO Fastigheter kan du hyra en lägenhet centralt i staden eller i utkanten. Man förvaltar ett antal lägenheter i markplan men majoriteten ligger i flerfamiljshus. På hyresvärdens hemsida kan du ställa dig i deras bostadskö.

Adress: Kvarnängsgatan 3, Vimmerby
Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Sevede Fastigheter
Sevede är en privat fastighetsägare som i Vimmerby har ett fastighetsbestånd på 78 lägenheter och 2 lokaler. Lägenheterna ligger i välskötta och trivsamma områden nära centrum. Samtliga 6 fastigheter är anslutna till ortens fibernät.

Telefon: 0492-311 15
E-post: info@sevede.se
Hemsida: www.sevede.se


Gustafssons bostäder
Det privata bostadsbolaget Gustafssons Bostäder förvaltar hyreslägenheter i Vimmerby och andra städer. I Vimmerby är lägenheterna belägna på den centrala adressen Sevedegatan vilket ger dig närhet till ortens butiker och service.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Akka Egendom
Förvaltar närmare 200 lägenheter i Vimmerby. Bostäderna som är belägna på Östra Tullportsgatan, Bondebygatan och Jutegränd ligger på gångavstånd från ortens stadskärna och dess utbud av butiker. I beståndet kan du ansöka om en lägenhet i storlek 1-4 RoK.

Telefon: 0771-12 00 13
E-post: vimmerby@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Fogelvik Fastigheter
I Vimmerbys stadskärna hittas Fogelvik Fastigheters utbud av hyreslägenheter på orten. Några minuters promenad tar dig till resecentrum, skolor och butiker. Du som söker bostad i Vimmerby är välkommen att skicka in en intresseanmälan på Fogelviks hemsida.

Telefon: 0490-314 95
Hemsida: www.fogelvikfastigheter.se