1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Vimmerby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Vimmerby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Vimmerby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vimarhem
Vimarhem är det kommunala bostadsbolaget i kommunen och förvaltar cirka 1 300 hyreslägenheter i Vimmerby och närliggande orter. Man använder sig av ett webbaserat system, på egna hemsidan, vid förmedling av lediga lägenheter.

Sevede Fastigheter
Sevede är en privat fastighetsägare som i Vimmerby har ett fastighetsbestånd på 78 lägenheter och 2 lokaler. Lägenheterna ligger i välskötta och trivsamma områden nära centrum. Samtliga 6 fastigheter är anslutna till ortens fibernät.

Telefon: 0492-311 15
E-post: info@sevede.se
Hemsida: www.sevede.se


VBO Fastigheter
Hos VBO Fastigheter kan du hyra en lägenhet centralt i staden eller i utkanten. Man förvaltar ett antal lägenheter i markplan men majoriteten ligger i flerfamiljshus. På hyresvärdens hemsida kan du ställa dig i deras bostadskö.

Adress: Kvarnängsgatan 3, Vimmerby
Telefon: 0492-56 66 40
E-post: info@vbo.se
Hemsida: www.vbo.se


Gustafssons bostäder
Det privata bostadsbolaget Gustafssons Bostäder förvaltar hyreslägenheter i Vimmerby och andra städer. I Vimmerby är lägenheterna belägna på den centrala adressen Sevedegatan vilket ger dig närhet till ortens butiker och service.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Akka Egendom
Förvaltar närmare 200 lägenheter i Vimmerby. Bostäderna som är belägna på Östra Tullportsgatan, Bondebygatan och Jutegränd ligger på gångavstånd från ortens stadskärna och dess utbud av butiker. I beståndet kan du ansöka om en lägenhet i storlek 1-4 RoK.

Telefon: 0771-12 00 13
E-post: vimmerby@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Fogelvik Fastigheter
I Vimmerbys stadskärna hittas Fogelvik Fastigheters utbud av hyreslägenheter på orten. Några minuters promenad tar dig till resecentrum, skolor och butiker. Du som söker bostad i Vimmerby är välkommen att skicka in en intresseanmälan på Fogelviks hemsida.

Telefon: 0490-314 95
Hemsida: www.fogelvikfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Vimmerby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Vimmerby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Vimmerby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Vimmerby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Vimmerby. Hos oss kan du se listor med alla Vimmerbys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.