1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Visby

Sök lediga lägenheter i Visby

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Visby. Du kan fritt söka bland de 22 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Visby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Gotlandshem
Det kommunala bostadsbolaget Gotlandshem har ett bestånd som uppgår till cirka 4 600 hyreslägenheter. Bostäderna är utspridda över hela ön, från söder till norr. För att ansöka om en lägenhet behöver du registrera dig och samla köpoäng på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Visby


Cityfastigheter i Visby
Fastigheter med lägenheter i Visby innerstad och precis utanför ringmuren. Har bland annat lägenheter på populära Strandgatan. Ett antal lägenheter är även belägna i Vibble. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan göra en intresseanmälan.

Adress: Södertorg 13, Visby
Telefon: 0498 - 21 01 80
E-post: info@cityfastigheterivisby.se
Hemsida: www.cityfastigheterivisby.se


Kuststaden Projektutveckling
Med cirka 900 hyreslägenheter är Kuststaden Projektutveckling den största privata hyresvärden i Visby. Lägenheterna är fördelade mellan områdena Gråbo och parkområdet Palissaderna. Vakanser publiceras löpande på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 020-21 21 66
E-post: info@kuststadenprojekt.se
Hemsida: www.kuststadenprojekt.se


PeGu Fastigheter
Förvaltar 131 hyresrätter i centrala Visby. I flera av fastigheterna hittas både lägenheter och lokaler. Lediga bostäder publiceras på hyresvärdens hemsida men du är även välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan via hyresvärdens hemsida.

Adress: Herkulesvägen 9, Visby
Telefon: 0498-25 66 99
E-post: info@pegu.nu
Hemsida: www.pegu.nu


Kåcu Studentbostäder
Kåcu förvaltar hyreslägenheter i Visby främst avsedda för studenter men vissa kan sökas även om du inte är student. Lägenheterna är fördelade mellan fyra adresser i centrala Visby, några med balkong och havsutsikt. Bostäderna är studentrum, ettor och tvåor.

Adress: Verkstadsgatan 1, Visby
Telefon: 0498 – 23 35 00
E-post: info@fastighetervisby.se
Hemsida: www.kacufastigheter.se


Billfors
Privat hyresvärd med hyreslägenheter i Visby. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus, 1-4 rum och kök. För den som söker bostad kan en intresseanmälan smidigt fyllas i på hyresvärdens hemsida, det uppskattas om du skriver om eventuella allergier, referenser och husdjur.

Telefon: 070 794 36 00
E-post: support@billfors.se
Hemsida: www.billfors.se


Gotlandskronan
Förvaltar tilltalande lägenheter på attraktiva adresser i Visby. Utöver bostäder förvaltar man även kommersiella lokaler för olika användningsområden. Hyresvärden tillåter inte rökare och husdjur. På hemsidan kan en allmän bostadsansökan skickas in.

Adress: Strandgatan 11, Visby
Telefon: 073-653 71 17
E-post: info@gotlandskronan.se
Hemsida: www.gotlandskronan.se


HSB Södertörn
Innanför ringmuren i Visby förvaltar HSB en fastighet med hyreslägenheter i storlek från 2-5 rum och kök. På ön har man även bostäder i tre andra mindre orter. För att söka en av HSBs hyreslägenheter på Gotland behöver du vara medlem i föreningen.

Adress: Jac Norrbys gata 2, Hemse
Telefon: 08 608 68 00
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Blåeld Fastighetsaktiebolag
Fastighetsbolag som förvaltar boende för studenter och äldre. Studentlägenheterna, med en boyta på 28 kvm, är belägna på Halsjärnsgatan 1,5 km från Högskolan. På Fältgatan återfinns äldreboendet som ansöks via kommunen.

Adress: Norra Kyrkogatan 3, Visby
Telefon: 0705-451538
E-post: info@blaeldfastighet.se
Hemsida: www.blaeldfastighet.se