1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Visby

Alla lediga lägenheter i Visby

Via oss kan du se alla lediga lägenheter i Visby och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt söka bland de lediga lägenheter som vi har registrerat i Visby. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Visby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Gotlandshem
Gotlandshem är Visbys största hyresvärd med 5 400 lägenheter i beståndet. Hos Gotlandshem kan du välja mellan hyresrätter och studentbostäder. Har du en befintlig hyresrätt på Gotland kan du även genomföra lägenhetsbyten med hyresgäster från Gotlandshem.Privata hyresvärdar i Visby


Cityfastigheter i Visby
På absolut bästa läge i Visby innerstad kan Cityfastigheter erbjuda hyresrätter. En av få hyresvärdar som kan erbjuda lägenheter på Strandgatan. Är du intresserad av att hyra är du välkommen att lämna en skriftlig bostadsansökan.

Adress: Södertorg 13, Visby
Telefon: 0498 - 21 01 80
E-post: info@cityfastigheterivisby.se
Hemsida: www.cityfastigheterivisby.se


Kuststaden Projektutveckling
Visbys största privata hyresvärd med 930 lägenheter belägna i stadsdelarna Gråbo samt Palissaderna. För att registrera intresse på vakanta lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande hos Kuststaden Projektutveckling.

E-post: info@kuststadenprojekt.se
Hemsida: www.kuststadenprojekt.se


PeGu Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 131 lägenheter i Visby. Bostäderna ligger centralt och är välskötta. PeGu Fastigheter har 3 fastighetsskötare som säkerställer snabb service till hyresgästerna. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Söderväg 2C, Visby
Telefon: 0498-25 66 99
E-post: info@pegu.nu
Hemsida: www.pegu.nu


Kåcu Studentbostäder
Förvaltar 90 studentlägenheter i Visby. I månadshyran (3500 - 4100 kr/mån) ingår bredband, värme och el. Ett flertal lägenheter har balkong med havsutsikt. Du kan välja mellan helårsboende alternativt 10 månaders hyra. Din ansökan inlämnar du via e-post.

Telefon: 0498-207976
E-post: info@fastighetervisby.se
Hemsida: www.fastighetervisby.se


Billfors
Privata hyresvärden Billfors har lägenheter för uthyrning på följande adresser i Visby: Polhemsgatan, Solbergagatan 14-16 och Visborgsgatan. Du som söker efter bostad att hyra kan fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 070 794 36 00
E-post: orjan@billfors.se
Hemsida: www.billfors.se


Gotlandskronan
Stor fastighetsägare i Visby innerstad med ett brett utbud av hyresrätter. Lägenheterna ligger i attraktiva fastigheter nära Almedalen. Gotlandskronan tillåter ej hyresgäster med husdjur eller rökare.

Adress: Strandgatan 11, Visby
E-post: info@gotlandskronan.se
Hemsida: www.gotlandskronan.se


HSB Södertörn
Utspritt över Gotland kan HSB erbjuda hyreslägenheter i Visby och i orterna Hemse, Katthammarsvik samt Roma. Innanför ringmuren förvaltar man ett mindre utbud av tvåor och treor.

Adress: Jac Norrbys gata 2, Hemse
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Blåeld Fastighetsaktiebolag
På Halsjärnsgatan i södra Visby kan fastighetsbolaget Blåeld erbjuda studentbostäder. Lägenheterna ligger 1.5 km från högskolan på Gotland. Alla lägenheter har samma storlek om 28 kvm. För att hyra krävs att du är student.

Adress: Norra Kyrkogatan 3, Visby
Telefon: 070-5451538
E-post: info@blaeldfastighet.se
Hemsida: www.blaeldfastighet.se