1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Visby

Alla lediga lägenheter i Visby

Via oss kan du se alla lediga lägenheter i Visby och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt söka bland de lediga lägenheter som vi har registrerat i Visby. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Visby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Gotlandshem
Den kommunala hyresvärden Gotlandshem har över 5 000 lägenheter för uthyrning. Utöver tätoten Visby kan man även erbjuda hyreslägenheter i de flesta mindra orter på Gotland. Just nu söker Gotlandshem 2 nya hyresgäster. I vår lista över lediga lägenheter i Visby hittar du samtliga lägenheter från Gotlandshem.Privata hyresvärdar i Visby


Cityfastigheter i Visby
På absolut bästa läge i Visby innerstad kan Cityfastigheter erbjuda hyresrätter. En av få hyresvärdar som kan erbjuda lägenheter på Strandgatan. Är du intresserad av att hyra är du välkommen att lämna en skriftlig bostadsansökan.

Adress: Södertorg 13, Visby
Telefon: 0498 - 21 01 80
E-post: info@cityfastigheterivisby.se
Hemsida: www.cityfastigheterivisby.se


PeGu Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 131 lägenheter i Visby. Bostäderna ligger centralt och är välskötta. PeGu Fastigheter har 3 fastighetsskötare som säkerställer snabb service till hyresgästerna. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Söderväg 2C, Visby
Telefon: 0498-25 66 99
E-post: info@pegu.nu
Hemsida: www.pegu.nu


Kåcu Studentbostäder
Förvaltar 90 studentlägenheter i Visby. I månadshyran (3500 - 4100 kr/mån) ingår bredband, värme och el. Ett flertal lägenheter har balkong med havsutsikt. Du kan välja mellan helårsboende alternativt 10 månaders hyra. Din ansökan inlämnar du via e-post.

Telefon: 0498-207976
E-post: info@fastighetervisby.se
Hemsida: www.fastighetervisby.se


Billfors
Privata hyresvärden Billfors har lägenheter för uthyrning på följande adresser i Visby: Polhemsgatan, Solbergagatan 14-16 och Visborgsgatan. Du som söker efter bostad att hyra kan fylla i en intresseanmälan.

Telefon: 070 794 36 00
E-post: orjan@billfors.se
Hemsida: www.billfors.se


Kuststaden
Fastighetsbolaget Kuststaden kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser i Visby: Brömsebroväg, Brunnsgatan, Hästgatan, Nunnegränd, Nygatan, Polhemsgatan, och på Stora torget. Du lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Blåeld Fastighetsaktiebolag
På Halsjärnsgatan i södra Visby kan fastighetsbolaget Blåeld erbjuda studentbostäder. Lägenheterna ligger 1.5 km från högskolan på Gotland. Alla lägenheter har samma storlek om 28 kvm. För att hyra krävs att du är student.

Adress: Norra Kyrkogatan 3, Visby
Telefon: 070-5451538
E-post: info@blaeldfastighet.se
Hemsida: www.blaeldfastighet.se