1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Visby

Alla lediga lägenheter i Visby

Via oss kan du se alla lediga lägenheter i Visby och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt söka bland de lediga lägenheter som vi har registrerat i Visby. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Visby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Gotlandshem
Den kommunala hyresvärden Gotlandshem har över 5 000 lägenheter för uthyrning. Utöver tätoten Visby kan man även erbjuda hyreslägenheter i de flesta mindra orter på Gotland. Just nu söker Gotlandshem nya hyresgäster. I vår lista över lediga lägenheter i Visby hittar du samtliga lägenheter från Gotlandshem.



Privata hyresvärdar i Visby


Cityfastigheter i Visby
På bästa läge i centrala Visby kan Cityfastigheter erbjuda lägenheter för uthyrning på flera adresser, bland annat Bredgatan, Adelsgatan, Lännavägen, Hospitalsgatan och Strandgatan. Du kan ansöka om bostad via deras webformulär.

Besöksadress Södertorg 13, Visby
E-post info@cityfastigheterivisby.se
Telefon 0498 - 21 01 80
Hemsida www.cityfastigheterivisby.se


Båset Fastigheter
Hyresbolaget Båset Fastigheter har 130 lägenheter på Gotland. Utöver Visby ligger lägenheterna även i Hemse, Katthammarsvik och Roma. I Visby kan Båset Fastigheter erbjuda lägenheter på S:t Hansgatan om 3-5 rum.

E-post info@baset.se
Telefon 070-848 06 75
Hemsida www.baset.se


Billfors
Privata hyresvärden Billfors har lägenheter för uthyrning på följande adresser i Visby: Polhemsgatan, Solbergagatan 14-16 och Visborgsgatan. Du som söker efter bostad att hyra kan fylla i en intresseanmälan.

E-post orjan@billfors.se
Telefon 070 794 36 00
Hemsida www.billfors.se


Leif Pettersson Fastigheter
Hyresvärd med fokus helt på Visby. Idag förvaltar man 130 hyreslägenheter på orten. Är du intresserad av att hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan där du beskriver dina önskemål på din bostad och skickar med en kort presentation av dig själv.

Telefon 0498-25 66 99
Hemsida www.petterssonfastigheter.se


Kuststaden
Fastighetsbolaget Kuststaden kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser i Visby: Brömsebroväg, Brunnsgatan, Hästgatan, Nunnegränd, Nygatan, Polhemsgatan, och på Stora torget. Du lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

E-post info@kuststaden.se
Telefon 0491-135 00
Hemsida www.kuststaden.se


Studentbostäder i Visby
Du som är student kan hos bostadsbolaget Studentbostäder i Visby välja mellan 70 studentlägenheter på Birkagatan. Samtliga lägenheter uthyrs fullt möblerade och från fastigheten har du promenadavstånd till högskolan.

E-post info@studentboendevisby.se
Telefon 0739-17 03 07
Hemsida www.studentboendevisby.se


Blåeld Fastighetsaktiebolag
På Halsjärnsgatan i södra Visby kan fastighetsbolaget Blåeld erbjuda studentbostäder. Lägenheterna ligger 1.5 km från högskolan på Gotland. Alla lägenheter har samma storlek om 28 kvm. För att hyra krävs att du är student.

Besöksadress Norra Kyrkogatan 3, Visby
E-post info@blaeldfastighet.se
Telefon 070-5451538
Hemsida www.blaeldfastighet.se