1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Visby

Bevaka lediga lägenheter i Visby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Visby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Visby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Visbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gotlandshem
Gotlandshem är Visbys största hyresvärd med 5400 lägenheter i beståndet. Gotlandshem förvaltar hyresrätter och studentbostäder. På hyresvärdens hemsida Gotlandshem.se/sok-ledigt kan du se utbudet av lägenhetsvakanser.Privata hyresvärdar i Visby


Cityfastigheter i Visby
Fastigheter med lägenheter i Visby innerstad och precis utanför ringmuren. Har bland annat lägenheter på populära Strandgatan. Ett antal lägenheter är även belägna i Vibble. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan göra en intresseanmälan.

Adress: Södertorg 13, Visby
Telefon: 0498 - 21 01 80
E-post: info@cityfastigheterivisby.se
Hemsida: www.cityfastigheterivisby.se


Kuststaden Projektutveckling
Visbys största privata hyresvärd med 930 lägenheter belägna i stadsdelarna Gråbo samt Palissaderna. För att registrera intresse på vakanta lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande hos Kuststaden Projektutveckling.

Telefon: 020-21 21 66
E-post: info@kuststadenprojekt.se
Hemsida: www.kuststadenprojekt.se


PeGu Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 131 lägenheter i Visby. Bostäderna ligger centralt och är välskötta. PeGu Fastigheter har 3 fastighetsskötare som säkerställer snabb service till hyresgästerna. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Herkulesvägen 9, Visby
Telefon: 0498-25 66 99
E-post: info@pegu.nu
Hemsida: www.pegu.nu


Kåcu Studentbostäder
Förvaltar 90 studentlägenheter i Visby. I månadshyran (3500 - 4100 kr/mån) ingår bredband, värme och el. Ett flertal lägenheter har balkong med havsutsikt. Du kan välja mellan helårsboende alternativt 10 månaders hyra. Din ansökan inlämnar du via e-post.

Adress: Verkstadsgatan 1, Visby
Telefon: 0498 – 23 35 00
E-post: info@fastighetervisby.se
Hemsida: www.kacufastigheter.se


Billfors
Privat hyresvärd med hyreslägenheter i Visby. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus, 1-4 rum och kök. För den som söker bostad kan en intresseanmälan smidigt fyllas i på hyresvärdens hemsida, det uppskattas om du skriver om eventuella allergier, referenser och husdjur.

Telefon: 070 794 36 00
E-post: support@billfors.se
Hemsida: www.billfors.se


Gotlandskronan
Stor fastighetsägare i Visby innerstad med ett brett utbud av hyresrätter. Lägenheterna ligger i attraktiva fastigheter nära Almedalen. Gotlandskronan tillåter ej hyresgäster med husdjur eller rökare.

Adress: Strandgatan 11, Visby
Telefon: 073-653 71 17
E-post: info@gotlandskronan.se
Hemsida: www.gotlandskronan.se


HSB Södertörn
Utspritt över Gotland förvaltar HSB hyreslägenheter i Visby och i orterna Hemse, Katthammarsvik samt Roma. Innanför ringmuren förvaltar man ett mindre utbud av tvåor och treor.

Adress: Jac Norrbys gata 2, Hemse
Telefon: 08 608 68 00
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


Blåeld Fastighetsaktiebolag
Fastighetsbolag som förvaltar boende för studenter och äldre. Studentlägenheterna, med en boyta på 28 kvm, är belägna på Halsjärnsgatan 1,5 km från Högskolan. På Fältgatan återfinns äldreboendet som ansöks via kommunen.

Adress: Norra Kyrkogatan 3, Visby
Telefon: 0705-451538
E-post: info@blaeldfastighet.se
Hemsida: www.blaeldfastighet.se