1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Visby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Visby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Visby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Gotlandshem
Det kommunala bostadsbolaget Gotlandshem har ett bestånd som uppgår till cirka 4 600 hyreslägenheter. Bostäderna är utspridda över hela ön, från söder till norr. För att ansöka om en lägenhet behöver du registrera dig och samla köpoäng på hyresvärdens hemsida.

Bergvall Fastigheter
Bergvall Fastigheter (tidigare Cityfastigheter) är ett familjeägt fastighetsbolag med hyresrätter i Visby. Hyresvärden har enrumslägenheter upp till trerumslägenheter innanför ringmuren. Familjen mål är att vidareutveckla företaget och förvalta fastigheterna i Visby väl. Ansökningar emottas per e-mail till hyresvärden.

Adress: Hyvelgatan 11, Visby
Telefon: 0707-77 93 52
E-post: info@bergvallsfastigheter.se
Hemsida: www.bergvallsfastigheter.se


Billfors
Privat hyresvärd med hyreslägenheter i Visby. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus, 1-4 rum och kök. För den som söker bostad kan en intresseanmälan smidigt fyllas i på hyresvärdens hemsida, det uppskattas om du skriver om eventuella allergier, referenser och husdjur.

Telefon: 070 794 36 00
E-post: support@billfors.se
Hemsida: www.billfors.se


Blåeld Fastighetsaktiebolag
Fastighetsbolag som förvaltar boende för studenter och äldre. Studentlägenheterna, med en boyta på 28 kvm, är belägna på Halsjärnsgatan 1,5 km från Högskolan. På Fältgatan återfinns äldreboendet som ansöks via kommunen.

Adress: Norra Kyrkogatan 3, Visby
Telefon: 0705-451538
E-post: info@blaeldfastighet.se
Hemsida: www.blaeldfastighet.se


Gotlandskronan
Förvaltar tilltalande lägenheter på attraktiva adresser i Visby. Utöver bostäder förvaltar man även kommersiella lokaler för olika användningsområden. Hyresvärden tillåter inte rökare och husdjur. På hemsidan kan en allmän bostadsansökan skickas in.

Adress: Strandgatan 11, Visby
Telefon: 073-653 71 17
E-post: info@gotlandskronan.se
Hemsida: www.gotlandskronan.se


HSB Södertörn
Innanför ringmuren i Visby förvaltar HSB en fastighet med hyreslägenheter i storlek från 2-5 rum och kök. På ön har man även bostäder i tre andra mindre orter. För att söka en av HSBs hyreslägenheter på Gotland behöver du vara medlem i föreningen.

Adress: Jac Norrbys gata 2, Hemse
Telefon: 08 608 68 00
Hemsida: www.hsb.se/sodertorn


KlaraBo
Med nästan 900 hyresrätter i Visby är KlaraBo stadens största privata hyresvärd. Söder om Visby ringmur, vid parkområdet Palissaderna, förvaltar KlaraBo ett stort bestånd med lägenheter, hyresvärden har även bostäder i området Gråbo i Visby.

Telefon: 010-184 90 00
E-post: visby@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Kåcu Studentbostäder
Kåcu förvaltar hyreslägenheter i Visby främst avsedda för studenter men vissa kan sökas även om du inte är student. Lägenheterna är fördelade mellan fyra adresser i centrala Visby, några med balkong och havsutsikt. Bostäderna är studentrum, ettor och tvåor.

Adress: Verkstadsgatan 1, Visby
Telefon: 0498 – 23 35 00
E-post: info@fastighetervisby.se
Hemsida: www.kacufastigheter.se


PeGu Fastigheter
Förvaltar 131 hyresrätter i centrala Visby. I flera av fastigheterna hittas både lägenheter och lokaler. Lediga bostäder publiceras på hyresvärdens hemsida men du är även välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan via hyresvärdens hemsida.

Adress: Herkulesvägen 9, Visby
Telefon: 0498-25 66 99
E-post: info@pegu.nu
Hemsida: www.pegu.nuHur hittar jag privata hyresvärdar i Visby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Visby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Visby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Visby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Visby. Hos oss kan du se listor med alla Visbys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.