Lediga lägenheter GotlandshemRegion Gotland äger bostadsbolaget Gotlandshem. Med sina dryga 4 600 hyresrätter i beståndet är man störst hyresvärd på ön med bestånd från norra delen med Fårösund till södra Burgsvik. Det är på totalt 13 orter på ön som man erbjuder lägenheter åt invånarna.

Då Visby är största tätorten är det naturligtvis där man har som störst bestånd. En bred variation av bostadsmöjligheter erbjuds med allt från fastigheter från medeltiden till nyproducerade hyresrätter. Man har både boenden i stadskärnan, likaväl som i utkanten av staden. Lägenheterna i beståndet omfattar allt från små ettor till större lägenheter med plats för hela familjen.

För bostadssökande i Visby behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida. Detta för att samla köpoäng vilka används vid fördelning av lägenheterna. Vakanser publiceras på torsdagar kl 15.00 och är sökbara fram till kommande onsdag.

Kontakta Gotlandshem
Adress: Jungmansgatan 1A, Visby
Telefon: 0498-20 39 00
E-post: info@gotlandshem.se
Hemsida: www.gotlandshem.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gotlandshem. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gotlandshem.se

Visa alla lediga lägenheter i Visby