1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ystad

Bevaka lediga lägenheter i Ystad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ystad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ystad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Jag söker 2 rum och kök i Ystad.
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 7000 kr

Nybliven pensionär söker hyresrätt
Sökes: Förstahand

Pensionär
Sökes: Förstahand | 85 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ystads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ystadbostäder
Kommunala hyresvärden Ystadbostäder är den största hyresvärden i Ystad. I beståndet finns idag cirka 1300 hyresrätter. En mindre del av dessa lägenheter uthyres som studentlägenheter.

Contentus
Största privata hyresvärden i Ystad med ett brett utbud av lägenheter på flera centrala adresser. Du kan fylla i en intresseanmälan på Contentus.se om du är intresserad av att hyra bostad.Fler privata hyresvärdar i Ystad


HSB
Beståndet i Ystad består av 38 hyresrätter på Driftmästaren 3. Fastigheten passar för boende i alla åldrar, erbjuder inglasade balkonger eller uteplatser för lägenheter i markplan. Merparten av lägenheterna är 2 rok. Grönytor och lekplats finns i området.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se


Leny Fastighet
Leny erbjuder hyresrätter på fyra adresser i centrala Ystad. Med närhet till hamnen ligger Europa bara en båttur bort. 2015 förvärvades gamla Postterminalen med syfte att bygga nya hyresbostäder. Förhoppningen är att inflytt i 43 nya hyresrätter kan ske sommaren 2022.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


PMJ Fastigheter
Hyresvärden förvaltar bostäder i centrala delarna av Ystad belägna i attraktiva områden. Vid intresse av lägenhet sker registrering på hyresvärdens hemsida där sedan intresseanmälan fylls i. Privatpersoner behöver minst var sjätte månad logga in för att anmälan ska vara aktiv.

Adress: Björnstjernegatan 4, Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmj.se
Hemsida: www.pmj.se


Prosand
I Västra Sjöstaden erbjuder vi Ystad kommuns mest hållbara lägenheter med energi i fokus. Nyproducerade lägenheter med öppna och moderna planlösningar med hög standard. Lägenheterna har helkaklade badrum med tvätt & tork samt kök av hög kvalitet och diskmaskin.

Adress: Rotfruktsgatan 1, Ystad
Telefon: 0411-21 11 47
E-post: info@prosand.se
Hemsida: www.prosand.se


SBF
I stadsdelen Bellevue förvaltar hyresvärden SBF ett stort utbud av hyresrätter. I beståndet finns en- till fyrarumslägenheter. SBF är en av de stora privata hyresvärdarna i Ystad.

Telefon: 0771-188220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se