1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ystad

Sök lediga lägenheter i Ystad

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ystad. Du kan fritt söka bland de 18 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Ystad.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons gratis

Stor familj söker boende omgående
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2

61 åring söker 1:a
Sökes: Förstahand | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Ystadbostäder
Det kommunala bostadsbolaget, vid namn Ystadbostäder, förvaltar ungefär 1 300 bostäder. Utöver lägenheter utgörs beståndet även av lokaler och parkeringsmöjligheter. Vakanser kan ansökas av sig som registrerat dig i hyresvärdens Bostadsportal online.

Contentus
Contentus är den privata hyresvärden med störst utbud av hyreslägenheter i Ystad. Fastighetsförvaltningen har inriktats på butiks- och bostadsfastigheter. Lägenheterna i beståndet är fokuserat till centrala Ystad men det finns även fastigheter utanför stadskärnan.Fler privata hyresvärdar i Ystad


HSB
Beståndet i Ystad består av 38 hyresrätter på Driftmästaren 3. Fastigheten passar för boende i alla åldrar, erbjuder inglasade balkonger eller uteplatser för lägenheter i markplan. Merparten av lägenheterna är 2 rok. Grönytor och lekplats finns i området.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se


Leny Fastighet
Leny erbjuder hyresrätter på fyra adresser i centrala Ystad. Med närhet till hamnen ligger Europa bara en båttur bort. 2015 förvärvades gamla Postterminalen med syfte att bygga nya hyresbostäder. Förhoppningen är att inflytt i 43 nya hyresrätter kan ske sommaren 2022.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


PMJ Fastigheter
Hyresvärden förvaltar bostäder i centrala delarna av Ystad belägna i attraktiva områden. Vid intresse av lägenhet sker registrering på hyresvärdens hemsida där sedan intresseanmälan fylls i. Privatpersoner behöver minst var sjätte månad logga in för att anmälan ska vara aktiv.

Adress: Björnstjernegatan 4, Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmj.se
Hemsida: www.pmj.se


Prosand
Hos Prosand har du möjlighet att hyra en nyproducerad lägenhet med modern och öppen planlösning. Vid uppförandet har man fokuserat på hållbarhet samtidigt som man kan erbjuda hög standard. Etapp två som omfattar 32 lägenheter ska stå klara vintern 2020.

Adress: Rotfruktsgatan 1, Ystad
Telefon: 0411-21 11 47
E-post: info@prosand.se
Hemsida: www.prosand.se


SBF
På Bellevuevägen och Skottegatan förvaltar SBF 66 hyreslägenheter. Beståndet förvärvades hösten 2019. För att ansöka om en lägenhet hos SBF behöver man skapa en profil på hyresvärdens hemsida och i samband med det göra en intresseanmälan.

Telefon: 0771-188220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se