1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ystad

Alla lediga lägenheter i Ystad

I Ystad finns ett brett utbud av hyresvärdar som du kan vända dig till om du söker bostad att hyra. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Ystad som regelbundet tar in nya hyresgäster. För att ha störst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet rekommenderar vi att du tar kontakt med alla hyresvärdar i Ystad och lämnar en bostadsansökan.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Söker 1-2 rum i Ystad eller område
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Lärare söker lgh i centrala Ystad
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Ystadbostäder
Kommunala hyresvärden Ystadbostäder söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Ystad. Bolaget är den största hyresvärden i Ystad och bygger ständigt nya hyresfastigheter. Kommande året planerar man att bygga över 50 hyresrätter i Folketspark och i kvarteret Åkerblom.

Contentus
Största privata hyresvärden i Ystad med ett brett utbud av lägenheter för uthyrning på många centrala adresser. Contentus söker just nu nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter i Ystad. Fyll i en intresseanmälan och ange lägenhetsnumret för den lägenhet du vill hyra.Fler privata hyresvärdar i Ystad


BroGripen
Inom kort blir 2 av BroGripens hyresrätter lediga i Ystad när befintliga hyresgäster flyttar ut. BroGripen hyr ut lägenheter i Skåne och i Mellansverige och har 3 000 bostäder i det egna beståndet.

Adress: Besökaregränd 2E, 271 42 Ystad
Telefon: 0411-102 12
E-post: marie@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


PMJ Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus på Ystad med 14 bostadsfastigheter i orten. De flesta av lägenheterna ligger på centrala adresser i staden och håller hög kvalitet. PMJ Fastigheter söker en ny hyresgäst till en ledig lägenhet.

Adress: Björnstjernegatan 4, 271 39 Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmjfastigheter.se
Hemsida: www.pmjfastigheter.se


Andechs Fastigheter
Fastighetsförvaltare i Ystad som kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Mariagatan, Regementsgatan, Lingränd, Lilla Norregatan, Stora Norregatan, Skottegatan, Bellevuevägen och Norrevärnsgatan. Andechs Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer fritt bland alla hyressökande som lämnar en intresseanmälan på deras hemsida.

Telefon: 041-17 25 80
E-post: info@andechs.se
Hemsida: www.andechs.se


HP Holding
Fastighetsägare som har nästan hela sitt bestånd av lägenheter koncentrerat till Ystad. Har ett litet utbud av lägenheter i Skurup och Tomelilla men fokus ligger på Ystad. Tar regelbundet in nya hyresgäster. Vill du hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Regementsgatan 48 Ystad,
Telefon: 0411 - 151 80
E-post: info@hpholding.se
Hemsida: www.hpholding.se