1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ystad

Alla lediga lägenheter i Ystad

I Ystad finns ett brett utbud av hyresvärdar som du kan vända dig till om du söker bostad att hyra. Via oss når du 5 privata hyresvärdar i Ystad som regelbundet tar in nya hyresgäster. För att ha störst chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet rekommenderar vi att du tar kontakt med alla hyresvärdar i Ystad och lämnar en bostadsansökan.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Visar 6 av 8 | Visa alla

Ystadbostäder
Kommunala hyresvärden Ystadbostäder söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Ystad. Bolaget är den största hyresvärden i Ystad och bygger ständigt nya hyresfastigheter. Kommande året planerar man att bygga över 50 hyresrätter i Folketspark och i kvarteret Åkerblom.

Contentus
Största privata hyresvärden i Ystad med ett brett utbud av lägenheter för uthyrning på många centrala adresser. Contentus söker just nu nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter i Ystad. Fyll i en intresseanmälan och ange lägenhetsnumret för den lägenhet du vill hyra.Fler privata hyresvärdar i Ystad


Leny Fastighet
Privat fastighetsägare med 65 hyresrätter i centrala Ystad. Hyresvärden äger den vackra tegelfastigheten vid Hamngatan 15-19 som ligger i direkt anslutning till hamnen och endast 100 meter från järnvägsstationen. I stadsdelen Västra Sjöstaden förvaltar man även moderna hyresrätter.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


PMJ Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus på Ystad med 14 bostadsfastigheter i orten. De flesta av lägenheterna ligger på centrala adresser i staden och håller hög kvalitet. PMJ Fastigheter söker en ny hyresgäst till en ledig lägenhet.

Adress: Björnstjernegatan 4, 271 39 Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmj.se
Hemsida: www.pmj.se


Andechs Fastigheter
Fastighetsförvaltare i Ystad som kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Mariagatan, Regementsgatan, Lingränd, Lilla Norregatan, Stora Norregatan, Skottegatan, Bellevuevägen och Norrevärnsgatan. Andechs Fastigheter tillämpar inget kösystem utan väljer fritt bland alla hyressökande som lämnar en intresseanmälan.

Telefon: 041-17 25 80
E-post: info@andechs.se
Hemsida: www.andechs.se


Svenska Bostadsfonden
I stadsdelen Bellevue förvaltar Svenska Bostadsfonden ett stort utbud av hyresrätter. I området kan man erbjuda en- till fyrarumslägenheter. Svenska Bostadsfonden är en av de stora privata hyresvärdarna på orten och tar regelbundet in nya hyresgäster.

Telefon: 0771-188 223
E-post: henrik.wessberg@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se