1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ystad

Bevaka lediga lägenheter i Ystad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ystad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ystad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Nybliven pensionär söker hyresrätt
Sökes: Förstahand

Pensionär
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ystads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 6 av 7 | Visa alla

Ystadbostäder
Kommunala hyresvärden Ystadbostäder är den största hyresvärden i Ystad. I beståndet finns idag cirka 1300 hyresrätter. En mindre del av dessa lägenheter uthyres som studentbostäder.

Contentus
Största privata hyresvärden i Ystad med ett brett utbud av lägenheter på flera centrala adresser. Du kan fylla i en intresseanmälan på Contentus.se om du är intresserad av att hyra bostad.Fler privata hyresvärdar i Ystad


Leny Fastighet
Privat fastighetsägare med 65 hyresrätter i centrala Ystad. Hyresvärden äger den vackra tegelfastigheten vid Hamngatan 15-19 som ligger i direkt anslutning till hamnen och endast 100 meter från järnvägsstationen. I stadsdelen Västra Sjöstaden förvaltar man även moderna hyresrätter.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


PMJ Fastigheter
Privat hyresvärd med fokus på Ystad med 14 bostadsfastigheter i orten. De flesta av lägenheterna ligger på centrala adresser i staden och håller hög kvalitet. PMJ Fastigheter söker en ny hyresgäst till en ledig lägenhet.

Adress: Björnstjernegatan 4, 271 39 Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmj.se
Hemsida: www.pmj.se


Prosand
I Västra Sjöstaden erbjuder vi Ystad kommuns mest hållbara lägenheter med energi i fokus. Nyproducerade lägenheter med öppna och moderna planlösningar med hög standard. Lägenheterna har helkaklade badrum med tvätt & tork samt kök av hög kvalitet och diskmaskin.

Adress: Blixtgatan 1, Ystad
Telefon: 0411-21 11 44
E-post: info@prosand.se
Hemsida: www.prosand.se


SBF
I stadsdelen Bellevue förvaltar hyresvärden SBF ett stort utbud av hyresrätter. I beståndet finns en- till fyrarumslägenheter. SBF är en av de stora privata hyresvärdarna i Ystad.

Hemsida: www.sbfboservice.se