1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Ystad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Ystad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Ystad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Ystadbostäder
Det kommunala bostadsbolaget, vid namn Ystadbostäder, förvaltar ungefär 1 300 bostäder. Utöver lägenheter utgörs beståndet även av lokaler och parkeringsmöjligheter. Vakanser kan ansökas av sig som registrerat dig i hyresvärdens Bostadsportal online.

Contentus
Contentus är den privata hyresvärden med störst utbud av hyreslägenheter i Ystad. Fastighetsförvaltningen har inriktats på butiks- och bostadsfastigheter. Lägenheterna i beståndet är fokuserat till centrala Ystad men det finns även fastigheter utanför stadskärnan.

HSB
Beståndet i Ystad består av 38 hyresrätter på Driftmästaren 3. Fastigheten passar för boende i alla åldrar, erbjuder inglasade balkonger eller uteplatser för lägenheter i markplan. Merparten av lägenheterna är 2 rok. Grönytor och lekplats finns i området.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se


Leny Fastighet
Leny erbjuder hyresrätter på fyra adresser i centrala Ystad. Med närhet till hamnen ligger Europa bara en båttur bort. 2015 förvärvades gamla Postterminalen med syfte att bygga nya hyresbostäder. Förhoppningen är att inflytt i 43 nya hyresrätter kan ske sommaren 2022.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


PMJ Fastigheter
Hyresvärden förvaltar bostäder i centrala delarna av Ystad belägna i attraktiva områden. Vid intresse av lägenhet sker registrering på hyresvärdens hemsida där sedan intresseanmälan fylls i. Privatpersoner behöver minst var sjätte månad logga in för att anmälan ska vara aktiv.

Adress: Björnstjernegatan 4, Ystad
Telefon: 0411-697 50
E-post: info@pmj.se
Hemsida: www.pmj.se


Prosand
Hos Prosand har du möjlighet att hyra en nyproducerad lägenhet med modern och öppen planlösning. Vid uppförandet har man fokuserat på hållbarhet samtidigt som man kan erbjuda hög standard. Etapp två som omfattar 32 lägenheter ska stå klara vintern 2020.

Adress: Drottning Margarethas väg 29, Ystad
Telefon: 0411–55 56 00
E-post: info@prosand.se
Hemsida: www.prosand.se


SBF
På Bellevuevägen och Skottegatan förvaltar SBF 66 hyreslägenheter. Beståndet förvärvades hösten 2019. För att ansöka om en lägenhet hos SBF behöver man skapa en profil på hyresvärdens hemsida och i samband med det göra en intresseanmälan.

Telefon: 0771-188220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Ystad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Ystad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Ystad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Ystad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Ystad. Hos oss kan du se listor med alla Ystads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.