Information om Contentus

Contentus är ett gammalt bostadsbolag i andra generation med bas i Ystad. Hos Contentus hittar du som söker boende ett stort lägenhetsutbud i Ystad. Lägenheterna är i huvudsak lokaliserade till stadskärnan på centrala adresser som Stortorget, Hamngatan och Malmövägen.

Om du är intresserad av att hyra bostad i Ystad kan du lämna en intresseanmälan på Contentus hemsida. Din ansökan gör det möjligt för Contentus att återkomma med lägenhetserbjudanden till dig om man får in en ledig lägenhet som stämmer in på dina önskemål.

Contentus har som målsättning att äga lägenheter i A-lägen. För att behålla värdet på sina fastigheter håller man en hög servicenivå och satsar stort på modernisering. När du hyr av Contentus kan du räkna med att få en lägenhet av hög kvalitet på bästa adress i Ystad.

Kontakta Contentus
Adress: Hamngatan 3, Ystad
Telefon: 0411–727 75
E-post: info.ystad@contentus.se
Hemsida: www.contentus.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Contentus men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.contentus.se.Visa fler lediga lägenheter i Ystad