Information om Ystadbostäder

Ystad kommun står som ensam ägare till det allmännyttiga bostadsbolaget Ystadbostäder. Sedan 50 år tillbaka förvaltar man fastigheter och bostäder i kommunen. Beståndet omfattar runt 1 300 hyreslägenheter belägna i Ystad och orten Köpingebro.

Lägenheter erbjuds i de flesta av Ystads områden, både centralt och i utkanten av staden. Via Ystadbostäder kan du hyra lägenheter i storlek från ettor upp till femmor. Beståndet består av både äldre och mer nybyggda fastigheter med högre standard.

Hyresvärden har flera projekt på gång med att bygga fler nya hyresbostäder.

Som bostadssökande med en önskan om att bli hyresgäst hos Ystadbostäder behöver du registrera dig i hyresvärdens Boportal på www.boportalen.ystadbostader.se/mina-sidor/logga-in. Lägenheter hyrs ut till den sökande med längst kötid som uppfyller grundkraven.

Kontakta Ystadbostäder
Adress: Stortorget 2, Ystad
Telefon: 0411-57 72 00
E-post: info@ystadbostader.se
Hemsida: www.ystadbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ystadbostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ystadbostader.seVisa fler lediga lägenheter i Ystad