Information om Ystadbostäder

Kommunalägda hyresvärden Ystadbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag. Med kommunen som långsiktig ägare har man under åren återinvesterat merparten av vinsterna i att bygga nya hyreslägenheter och hålla de befintliga i gott skick. Just nu planerar man för nybyggnation av 50 nya hyresrätter med utsikt över havet.

Tänk på att registrera dig som bostadssökande hos Ystadbostäder i god tid. Kötiden för lediga lägenheter i centrala Ystad kan vara upp till 3 år pga hög efterfrågan och många sökande på varje ledig lägenhet. Din kötid börjar räknas från det datum som du registrerar dig som bostadssökande på Ystadbostäders hemsida.

Ystadbostäder förvaltar även studentbostäder. Dessa lägenheter kan ansökas av dig som går en eftergymnasial utbildning. Samtliga studentbostäder uthyrs fullt möblerade och i hyran ingår såväl bredband som elektricitet.

Kontakta Ystadbostäder
Adress: Stortorget 2, Ystad
Telefon: 0411-57 72 00
E-post: info@ystadbostader.se
Hemsida: www.ystadbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ystadbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ystadbostader.se.Visa fler lediga lägenheter i Ystad