1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Örebro


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Örebro. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Örebro som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Örebrobostäder
Örebros kommunala bostadsbolag Örebrobostäder (ÖBO) äger inom kommunens gränser över 20 000 hyreslägenheter. ÖBÖ söker idag nya hyresgäster till 169 lediga lägenheter fördelat mellan vanliga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter.

Adolf Lindgrens
Stiftelsen Adolf Lindgren äger Centralpalatset i Örebro. Centralpalatset ligger med utsikt över slottet och rymmer 60 bostadslägenheter som uthyres till allmänheten. I fastigheten finns allt från små ettor till paradvåningar om 7 rum. Intresseanmälan lämnas via hemsidan.

Adress: Olaigatan 17 A, Örebro
Telefon: 019-611 86 44
E-post: info@adolflindgren.se
Hemsida: www.adolflindgren.se/centralpalatset/intresseanmalan


Abramssons Fastighetsförvaltning
Familjebolag verksamma inom fastighetsbranschen och har ett bestånd av 300 hyreslägenheter i Örebro. Lägenheterna hittas i de centrala delarna av staden, majoriteten på Väster. Vakanser publiceras och söks på Abrahamssons hemsida.

Adress: Radiatorvägen 5, Örebro
Telefon: 019-150 120
E-post: info@abramssons.se
Hemsida: www.abramssons.se


Arbonova Fastigheter
Erbjuder hyreslägenheter som stod klara för inflytt 2017 respektive 2020. Bostadsområdena är belägna i Varberga och Sörbyängen strax utanför centrala Örebro. Personer som söker bostad i Örebro är välkomna att fylla i en intresseanmälan direkt på Arbonovas webbplats.

Adress: Peppargatan 39 , Örebro
Telefon: 070-7 13 49 34
E-post: info@arbonovafastigheter.se
Hemsida: www.arbonovafastigheter.se


Asplunds Fastigheter
Privat hyresvärd med 900 lägenheter i beståndet, fördelat mellan Örebro och Kumla. Utbudet av lägenheter varierar när det gäller storlek, pris och område. I beståndet finns även rymliga studentbostäder om 2-4 rum och kök i en mycket vacker centralt belägen hyresfastighet.

Adress: Ribbingsgatan 11, Örebro
Telefon: 019-100 100
E-post: asplundsfastighter@asplundsfastigheter.se
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning
Fastighetsägare med över 80 års erfarenhet inom branschen. Förvaltar runt 20 fastigheter i Örebro. En variation av lägenheter gällande stil, standard och storlek erbjuds. Många av byggnaderna har renoverats helt de senaste åren. Via ett formulär på deras hemsida kan du söka bostad.

Adress: Nastagatan 22, Örebro
Telefon: 019-27 30 60
E-post: info@alvarpetterssons.se
Hemsida: www.alvarpetterssons.se


Behrn Fastigheter
Behrn Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Örebro. Man förvaltar även ett större antal lokaler i staden. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens webbplats där även ansökningar tas emot. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Rudbecksgatan 7, Örebro
Telefon: 019 - 14 11 55
E-post: info@behrn.se
Hemsida: www.behrn.se


Botrygg
Privat fastighetsägare vars bestånd omfattar gruppbostäder, hyresrätter, studentlägenheter och bostadsrätter. Så sent som 2020 färdigställdes nyproducerade lägenheter på Södra Ladugårdsängen. Ansökan om lägenheter kan göras på Botryggs hemsida efter att du registrerat dig.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd som äger och förvaltar fastigheter på flera områden i Örebro. På Venavägen hittas 53 av hyresvärdens lägenheter som kan hyras. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida, ingen bostadskö tillämpas av Byggnadsfirman Lund.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolag med lägenheter på två områden i Örebro. I Victoriahuset, i centrala staden hittas 90 lägenheter med 1-4 rum och kök. På Väster ligger Rex-området med totalt 97 lägenheter där nästintill alla har balkong. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

Adress: Nygatan 16A, Örebro
Telefon: 019-16 70 70
E-post: fastigheter@aqv.se
Hemsida: www.aqv.se


Dealbator
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter runt om i Örebro. Lägenheter erbjuds i alla storlekar och återfinns i följande områden: Centralt, Norr, Söder och Väster. En intresseanmälan kan skickas in, och förnyas var tredje månad, på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bredgatan 3, Örebro
Telefon: 0709-10 50 84
E-post: info@dealbator.se
Hemsida: www.dealbator.se


Egeryds Fastigheter
Egeryds Fastigheter har ett större antal fastigheter med hyresrätter i Örebro. I tätorten Ormesta erbjuds dessutom nybyggda radhus till uthyrning. Om du söker bostad i Örebro är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Idrottsvägen 31 B, Örebro
Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


Esswege Fastigheter
Förvaltar 34 fastigheter på centrala och populära adresser i Örebro. Flera är sekelskifteshus vilket känns igen på deras unika och vackra arkitektur. En intresseanmälan är giltig i tre månader och sedan behöver en ny göras antingen på hemsidan eller via mail till hyresvärden.

Adress: Nygatan 40, Örebro
Telefon: 019-670 85 00
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


FinFast
Förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Örebro i följande områden: Baronbackarna, Ladugårdsängen och Heden. Beståndet uppgår till 647 lägenheter i storlek upp till sexrummare. Nya bostäder produceras och kan liksom nuvarande lägenheter ansöks på egna hemsidan.

Adress: Loftbodsgatan 2B, Örebro
Telefon: 019-33 50 50
E-post: info@finfast.se
Hemsida: www.finfast.se


FF-Fastighetsservice
FF-Fastighetsservice har hand om uthyrning av lägenheter som ägs av mindre hyresvärdar bland annat i Örebro. Man erbjuder bostäder med högsta standard i staden. På deras egen hemsida listas vakanser och du får där även mer information om hur du kan söka en av bostäderna.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se


Hagaby Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag som hyr ut lägenheter på Hertig Karls Allé, Längbrogatan, Norrgatan och Rosenhillsgatan. Du som söker bostad i Örebro är välkommen att kontakta hyresvärden för att inhämta information.

Adress: Rudbecksgatan 37, Örebro
Telefon: 019-10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
Familjeägt fastighetsbolag som i Örebro har fastigheter på 14 adresser i staden. Lägenheterna som förvaltas har upp till fyra rum och kök, lämpliga för familjer. På hyresvärdens hemsida tar man emot intresseanmälningar, de behöver förnyas var tredje månad.

Adress: Sturegatan 6 A, Örebro
Telefon: 019-16 65 60
E-post: info@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Holmströmgruppen
Rikstäckande hyresvärd med 182 nyproducerade hyresrätter på Segelgatan i Örebro. Fastigheterna uppfördes så sent som 2021 och håller mycket hög kvalitet. Lediga lägenheter publiceras återkommande på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


Husherren Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter i centrala staden. Utbudet varierar mellan nybyggda hus till vackra sekelskifteshus. Beståndet överstiger 1 000 hyresrätter, varav över 500 återfinns i nybyggda området vid Svampen. Särskilda bostäder erbjuds för studenter.

Adress: Hagmarksgatan 56D, Örebro
Telefon: 019-100 200
E-post: info@husherren.se
Hemsida: www.husherren.se


Ivarssons Fastigheter
Familjeägd fastighetsförvaltare i fjärde generation med fokus på Örebro. I beståndet finns lägenheter i centrum samt närliggande stadsdelar. Söker du bostad i Örebro är du välkommen att lämna en bostadsansökan till hyresvärden så kontaktar de dig om du blir aktuell som hyresgäst.

Adress: Rudbecksgatan 28, Örebro
Telefon: 019-14 45 41
Hemsida: www.ivarssons.com


In Frigore
Ungt fastighetsbolag som redan förvaltar 274 hyreslägenheter i Örebro med mycket hög boendestandard då fastigheterna är relativt nybyggda. Bostäderna återfinns i stadsdelen Adolfsberg samt på Lillbackavägen. Som sökande kan du välja mellan lägenheter om 1-5 RoK. Din ansökan behöver förnyas var 6e månad.

Adress: Orvar Bergmarks Plats 1, Örebro
Telefon: 019-26 00 70
E-post: therese@infrigore.se
Hemsida: www.infrigore.se


John Ekströms Bygg
Erbjuder ett större utbud av bostäder i flera av Örebros områden. Förutom centralt belägna fastigheter har man även lägenheter i Almby, Väster, Norr och Öster. En liten del av beståndet återfinns i mysiga radhusområden omgivna av grönområden.

Adress: Ormestagatan 1B, Örebro
Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


K2A
Ett ungt fastighetsbolag som bygger och förvaltar hyresfastigheter. I Örebro har K2A 88 hyresrätter i storlek från 1-3 rum och kök med genomtänkta planlösningar. De flesta lägenheterna har balkong. Utanför fastigheten bjuds på en inbjudande miljö med bland annat grill.

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Karaffen Förvaltnings
Privat hyresvärd som har över 400 hyresrätter i Örebro. Lägenheterna är belägna i populära områden och fastigheterna är byggda under flera tidsepoker. Karaffen tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida. Tänk på att förnya din anmälan var tredje månad.

Adress: Drottninggatan 11, Örebro
Telefon: 019-18 64 00
E-post: info@karaffen.com
Hemsida: www.karaffen.com


Laurentiusgården
Hyr ut boenden till personer över 65 år i Örebros stadsdel Norr. De 101 lägenheterna i beståndet är planerade och anpassade efter äldres behov. I fastigheten finns flera gemensamhetslokaler för de boende att använda, de har exempelvis ett vävrum och snickarverkstad.

Adress: Storgatan 27, Örebro
Telefon: 019-15 45 30
E-post: orebro.bostader@svenskakyrkan.se
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/orebro/laurentiusgarden


Krafft Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter på områdena väster och öster i Örebro. Totala antalet lägenheter uppgår till 88 stycken i storlek 1-4 rum och kök. Man tar emot en allmän intresseanmälan direkt på hemsidan via ett formulär där du anger dina uppgifter.

Adress: Rådmansgatan 20, Örebro
Telefon: 019-12 26 10
E-post: info@krafftfastigheter.se
Hemsida: www.krafftfastigheter.se


Lansa Fastigheter
Hyr ut nybyggda lägenheter med högsta standard i Örebro. Man har ett bestånd som uppgår till strax över 400 hyresrätter, fördelade mellan fyra adresser i staden. Lägenheterna är ljusa och i varierande storlekar, vissa bjuder på generös takhöjd. Vakanser listas direkt på Lansas hemsida.

Telefon: 0771–330 300
E-post: claes.malmkvist@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundberg
Som en av landets största privata fastighetsägare erbjuder man självfallet lägenheter i Örebro. Beståndet är fördelat mellan Väster, Sörbyängen och Öster. Lägenheter kan hyras upp till femrummare och de flesta har balkong alternativt uteplats.

Adress: Ekersgatan 7, Örebro
Telefon: 019-15 04 20
E-post: orebro@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Länsgården Fastigheter
I Örebro län förvaltar hyresvärden runt 800 hyreslägenheter. 75% av beståndet är anpassade bostäder för äldreboenden, seniorboenden och gruppboenden. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida.

Adress: Skolgatan 36 A, Örebro
Telefon: 019 - 277 24 00
E-post: info@lansgarden.se
Hemsida: www.lansgarden.se


Melins Fastighetsförvaltning
Förvaltar totalt cirka 1 200 hyresrätter i mellansverige, av de hittas runt 800 i Örebro. Lägenheterna är centralt belägna på Öster, Norr och Väster med gångavstånd till stadskärnan. Storleksmässigt har man lägenheter från ettor till sexrummare.

Adress: Vasatorget 1, Örebro
Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


OP Fastigheter
Majoriteten av OP Fastigheters bestånd är beläget i Örebro men man äger även fastigheter i Göteborg och Lysekil. Utöver vanliga hyresrätter förvaltas även studentlägenheter. En intresseanmälan kan lämnas direkt på hyresvärdens hemsida genom ett formulär som fylls i.

Adress: Jordgatan 12, Örebro
Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


PG Jönsson Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett stort bestånd av hyreslägenheter i Örebro. Du kan se en förteckning över alla lägenheter med centrala adresser på hyresvärdens hemsida. PGJ Fastigheter välkomnar alla bostadssökande som önskar bli hyresgäster att lämna in en intresseanmälan.

Adress: Slottsgatan 19, Örebro
Telefon: 019-673 46 00
Hemsida: www.pgj.se


Profinova
Fastighetsförvaltare med ett mindre hyresbestånd i Örebro. Hyresvärden anger att goda referenser från tidigare hyresvärdar är en fördel i urvalsprocessen. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du som sökande aktivt kontaktar Profinova och anmäler intresse för vakanta lägenheter.

Adress: Trädgårdsgatan 21, Örebro
Telefon: 019-13 45 75
E-post: info@profinova.se
Hemsida: www.profinova.se


O. Pettersson Fastigheter
Fastighetsägaren O. Pettersson eftersträvar nöjda kunder och att erbjuda en god service. Beståndet i Örebro är fördelat mellan flera omtyckta områden i staden. Man har bland annat attraktiva lägenheter i markplan med mindre trädgårdsyta att ombesörja.

Adress: Lövstagatan 7, Örebro
Telefon: 019-13 62 00
E-post: info@opetterssonfast.se
Hemsida: www.opetterssonfast.se


Ragnarsson Fastigheter
Familjebolag som äger, förvaltar och förädlar fastigheter. Beståndet av lägenheter uppgår till cirka 600 stycken. För att bli aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, positiva referenser från tidigare hyresvärd samt kunna uppvisa en god ekonomi.

Adress: Slottsgatan 12, Örebro
Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Har sedan 1980-talet ägt och förvaltat fastigheter i Örebro med omnejd. Utspritt i staden erbjuder man totalt strax över 300 hyreslägenheter. Bostadssökande i Örebro är välkomna att fylla i en bostadsansökan elektroniskt på hyresvärdens webbplats.

Adress: Ringgatan 6, Örebro
Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


Slättö Förvaltning
Byggt och färdigställt 300 hyresrätter i Örebro de senaste åren. Bostäderna är belägna i stadsdelen Ladugårdsängen och håller högsta kvalitet och har mellan 1-4 rum och kök. Hyresgäster behöver ha en nettoinkomst som är dubbelt så stor som månadshyran.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slatto.se
Hemsida: www.slatto.se


Stigsdotter Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i gott skick i centrala Örebro. Fastigheterna har ägts av samma familj sedan fyra generationer tillbaka. Som sökande har du möjlighet att lämna en intresseanmälan som är giltig under tre månader och sedan behöver förnyas.

Adress: Hagmarksgatan 25, Örebro
Telefon: 019-10 78 00
E-post: info@stigsdotter-fastigheter.se
Hemsida: www.stigsdotter-fastigheter.se


Svenska Studenthus
I Örebro har Svenska Studenthus två områden med studentbostäder. Båda ligger nära universitetet och de omfattar 612 studentbostäder. Man har boenden från korridorrum till lägenheter på två rum och kök. Lediga bostäder kan ansökas på hemsidan av registrerade studenter.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Söderberg Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar runt 900 hyresrätter i Örebro. Fastigheterna är belägna på attraktiva och centrala lägen i staden med närhet till service, kommunikationer och butiker. Du anmäler ditt bostadsintresse på hyresvärdens hemsida.

Adress: Olaigatan 5, Örebro
Telefon: 019-18 90 00
E-post: info@soderberg.se
Hemsida: www.soderberg.se


Södermalmstornet
Södermalmstornet är en privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter för privatpersoner i Örebro. Utöver bostäder förvaltas fastigheter med lokaler och kontorsytor. Du kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan så kontaktas du vid ledig bostad.

Adress: Dialoggatan 12B, Örebro
Telefon: 019–26 12 02
E-post: maria@sodermalmstornet.se
Hemsida: www.sodermalmstornet.se


Theol Fastigheter
Fastighetsägare med bostäder i stadsdelen Sörby, endast några enstaka minuter från centrala Örebro. Lägenhetssökande kan i förstahand skicka en presentation av sig själva till denna hyresvärds e-mail och invänta återkoppling vid lägenhetsvakanser.

Telefon: 019–26 00 06
E-post: info@theolfastigheter.se
Hemsida: www.theolfastigheter.se


Topflat
Familjeägd privat hyresvärd med lägenheter på cirka 20 adresser i Örebro. I beståndet finns allt från små ettor till paradvåningar om 6 rum. Lägenhetssökande har möjlighet att på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Rudbecksgatan 37, Örebro
Telefon: 070-824 33 53
E-post: annika@topflat.se
Hemsida: www.topflat.se


Victoriahem
Förvaltar ett större antal lägenheter i Örebro, runt 600 stycken. Bostäderna i Brickebacken ligger i radhusområde med närhet till skola, restauranger och naturområden. Varje lägenhet har egen uteplats här. Även ett antal bostäder förvaltas i Varberga.

Adress: Varbergagatan 161, Örebro
Telefon: 010 210 22 00
E-post: uthyrning.orebro@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Örhus Fastigheter
Fastighetsbolag med 260 hyresrätter i Örebro. Lägenheterna ligger i stadsdelen Väster samt på Norrgatan och Ullavigatan. Hyresvärden tillämpar ej kösystem utan väljer istället bland sökande som inlämnat intresseanmälan för att hyra bostad i Örebro.

Adress: Ekersgatan 26, Örebro
Telefon: 019-14 04 00
E-post: info@orhus.se
Hemsida: www.orhus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Örebro utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Örebro att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Örebro. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Örebro?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Örebro. Hos oss kan du se listor med alla Örebros hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.