1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sundsvall


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sundsvall. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sundsvall som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Mitthem
Mitthem ägs av kommunen och har utan tvekan störst utbud av lägenheter i Sundsvall. Närmare 5 700 hyresrätter är fördelade mellan Sundsvall centrum och i utkanten av staden, Liden, Kovland och Alnö. I beståndet finns även boenden för studenter och äldre.

Balder
Balder erbjuder hyresrätter över stora delar av landet. I Sundsvall har man ett gediget bestånd av hyreslägenheter. Beståndet återfinns i centrala staden och tre närliggande områden. Vakanser förmedlas via marknadsplatsen HomeQ.

Sundsvalls Bostäder
Sundsvalls Bostäder är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Sundsvall. Beståndet återfinns i centrala staden, Östermalm, Södermalm, Stenstaden och i Skönsmon. Intresseanmälan gör du på hyresvärdens webbplats där du fyller i ett formulär.

Diös Fastigheter
I Sundsvall har Diös fyra fastigheter innehållandes bostäder. Två av fastigheterna ligger i absoluta stadskärnan. Hyresvärden använder inget kösystem utan för att få en bostad förväntas du aktivt söka vakanser på Diös hemsida.

Adress: Universitetsallén 32, Sundsvall
Telefon: 010-470 96 64
E-post: thomas.eriksson@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Drakstaden
Den privata hyresvärden Drakstaden erbjuder bostäder i Matfors, Kvissleby, Skottsund, Essvik och Vapelnäs i Sundsvall. Totala beståndet består av 13 fastigheter med 180 lägenheter. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-619700​​​​​​​
E-post: info@drakstaden.se
Hemsida: www.drakstaden.se


Amasten
Amasten förvaltar hyresfastigheter i tre av Sundsvalls områden. Man har lägenheter som ligger i Centrum, Bergsåker och Matfors. Lediga lägenheter kan sökas direkt på hyresvärdens hemsida. Man söker blivande hyresgäster med tidigare positiva boendereferenser.

Adress: Strandgatan 2, Sundsvall
Telefon: 010-17 89 700
E-post: sundsvall@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


KlaraBo
Privat hyresvärd med lägenheter utanför Sundsvall. Totalt 440 hyresrätter finns i beståndet i kommunen. Här kan du välja på lägenheter mellan 1-5 rum och kök. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida där du även kan anmäla ditt intresse.

Telefon: 060-650 65 90
E-post: sundsvall@klarabo.se
Hemsida: www.klarabo.se


Statera Fastigheter
Ett ungt fastighetsbolag som har ett bestånd på cirka 150 hyreslägenheter i Sundsvall. Lägenheterna ligger i äldre vackra fastigheter, några från slutet av 1800-talet. Blivande hyresgäster ska ha fast inkomst och inte ha betalningsanmärkningar.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-15 49 59
E-post: info@staterafastigheter.se
Hemsida: www.staterafastigheter.se


Hedern
Förvaltar fastigheter i Sundsvall med lokaler och bostäder. Antalet lägenheter uppgår till ungefär 480 stycken. I beståndet återfinns både vanliga lägenheter och radhus. Fastigheterna är belägna i City, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Sidsjö och Granloholm.

Adress: Verkstadsgatan 6, Sundsvall
Telefon: 060-13 53 00
E-post: info@hedern.se
Hemsida: www.hedern.se


Svedin
Förvaltar ett bestånd av attraktiva fastigheter i Sundsvall, majoriteten är centralt belägna men man har även enstaka fastigheter utanför staden. Vakanser publiceras på hemsidan där du kan göra intresseanmälan av bostäder som är aktuella för dig.

Adress: Kyrkogatan 16B, Sundsvall
Telefon: 060-61 80 00
E-post: info@svedins.se
Hemsida: www.svedins.se


Tvättbjörnen Förvaltning
Hyresvärd vars lägenheter är belägna i centrala Sundsvall och orterna Indal, Matfors och Essvik i kommunen. Via Tvättbjörnen Förvaltnings hemsida kan du göra en allmän intresseanmälan likaväl som du kan se lediga objekt.

Adress: Björneborgsgatan 41, Sundsvall
Telefon: 060-61 43 00
E-post: info@tvattbjornen.se
Hemsida: www.tvattbjornen.se


Edströms Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd som förvaltar hyreslägenheter i centrala Sundsvall. Fastigheterna är väl underhållna och moderna. Genom att fylla i en allmän intresseanmälan på Edströms hemsida kan du låta hyresvärden veta att du söker boende i staden.

Adress: Baldersvägen 25, Sundsvall
Telefon: 060-17 20 00
Hemsida: www.efab.biz


Adeator Fastigheter
Förvaltar trivsamma lägenheter i populära delar av Sundsvall. Beståndet återfinns i centrala staden, på Östermalm, Västermalm samt Stenstaden. Lägenheterna ligger i charmiga fastigheter med historiska detaljer bevarade. Intresseanmälan fylls i elektronisk på egna hemsidan.

Adress: Dalgatan 15, Sundsvall
Telefon: 060-12 22 90
E-post: info@adeator.se
Hemsida: www.adeatorfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I centrala Sundsvall förvaltar HSB 33 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns på Esplanaden och Rådhusgatan, de har 1-4 rum och kök. Utöver bostäder i centrala Sundsvall förvaltar HSB även lägenheter i orterna Sundsbruk, Njurunda och Matfors.

Adress: Torggatan 14, Sundsvall
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb


Lilium Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med bestånd av lokaler och bostäder i Sundsvall. På centrala adresserna Rådhusgatan, Kyrkogatan och Storgatan är hyresvärdens lägenheter belägna. Bostäderna är belägna nära service och butiker i staden.

Adress: Esplanaden 23, Sundsvall
Telefon: 060-12 61 00
E-post: AnnCharlotte.Uhlin@liliumab.se
Hemsida: www.liliumab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Sundsvall utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sundsvall att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sundsvall. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sundsvall?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sundsvall. Hos oss kan du se listor med alla Sundsvalls hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.