1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Göteborg

Alla lediga lägenheter i Göteborg

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Göteborg. Du kan fritt söka bland de 546 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss når du nästan alla privata hyresvärdar i Göteborg.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 97 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Akut döker boende
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 15000 kr

Söker bostad från augusti
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

An IT Consultant looking for apartment in Gothrnburg
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Flexibel tjej kan flytta in med kort varsel!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Ingenjör söker boende över längre period i Göteborg!
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Visar 25 av 59 | Visa alla

Bostadsbolaget
Bostadsbolaget är en av de 3 stora kommunala hyresvärdarna i Göteborg. I lägenhetsbeståndet finns 23 000 lägenheter för uthyrning. Bostadsbolaget kan erbjuda lägenheter i alla stadsdelar av Göteborg.

Willhem
Med första AP-fonden som långsiktig ägare är Willhem ett fastighetsbolag med stora resurser och god bostadsstandard. Lägenheterna är lokaliserade till Biskopsgården. Hos Willhem finns idag 1 lediga lägenheter.

Familjebostäder Göteborg
Familjebostäder ägs av Göteborgs kommun och förvaltar 18 000 hyreslägenheter i Göteborg. Familjebostäder är en expanderande hyresvärd som satsar stort på nybyggnation av lägenheter.

Stena Fastigheter
För Göteborgarna är koncernen Stena kanske mest känt för sin färjetrafik mot Danmark men man är också ett av de största bostadsbolagen i Göteborg. Du som söker bostad hittar hos Stena Fastigheter lediga lägenheter.

Poseidon
Ett av Göteborgs största bostadsbolag med 26 000 lägenheter och 50 000 hyresgäster. Poseidon ägs av Göteborgs kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Just nu söker Poseidon nya hyregäster till 10 lediga lägenheter.

Wallenstam
Den privata fastighetsägaren Wallenstam kan erbjuda ett stort lägenhetsbestånd på Hisingen och i Östra Göteborg. Längsmed Avenyn och inom Vallgraven har man ett stort utbud av kontorslokaler och enstaka hyreslägenheter.

HSB
Bostadsorganisationen HSB har ett par riktigt stora bostadsfastigheter i Göteborg. Du som är medlem i HSB har automatiskt förtur till de lediga lägenheter som kommer ut. Medlemskap i HSB kostar 300 kr per år.

Gårdstensbostäder
Gårdstensbostäder är ett av de bostadsbolag som det är enklast att bli hyresgäst hos i Göteborg. Med 2 700 hyreslägenheter i beståndet förvaltar man 85 % av alla hyresrätter i stadsdelen Gårdsten i nordöstra Göteborg.Fler privata hyresvärdar i Göteborg


Västra Linden
Privata hyresvärden Västra Linden kan erbjuda lägenheter för uthyrning i Gamlestan, på Hisingen nära Rambergsvallen och vid Lindholmen samt vid Wieselgrensplatsen nära Chalmers/Sahlgrenska. Om du söker lägenhet skickar du in en intresseanmälan. Goda referenser krävs för att bli hyresgäst.

Adress: Lindholmsvägen 1, 417 57 Göteborg
Telefon: 031-229284
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Vättersnäs Förvaltning
Hyresrätter på attraktiva och centrala adresser som Berzeliigatan vid Heden, Pusterviksgatan strax utanför Vallgraven och vid Eklandgatan nära Korsvägen. Vättersnäs eftersträvar en god relation med sina hyresgäster och genomför löpande underhåll av sina hyreslägenheter.

Adress: Pusterviksgatan 15, 403 17 Göteborg
Telefon: 031-7781270
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Örgryte Bostad
I Östra Göteborg, mellan Redbergsplatsen och S:t Sigfrids plan, förvaltar hyresvärden Örgryte Bostad 442 lägenheter. Från området har du gångavstånd in till centrala Göteborg. Du kan registrera dig i Örgryte Bostads lägenhetskö om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Prästgårdsängen 6, 412 71 Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.oba.se


Ekebo Fastighet
Tar emot bostadsansökningar via e-post. Ange eventuella referenser i din ansökan och skicka med en kort presentation om dig själv. Ekebo Fastigheter är en av Göteborgs mindre hyresvärdar men kan erbjuda hyresrätter på Hisingen och i Majorna. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
E-post: ekebofastighet@telia.com
Hemsida: www.ekebofastighet.se


Botrygg
I bostadsområdena Bjurslätt och Lundby på Hisingen förvaltar hyresvärden Botrygg 189 lägenheter för uthyrning. Botrygg kommer i närtid även att uppföra 100 nya hyresrätter på Selma Lagerlöfs Torg i stadsdelen Backa. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Alexanderssons Fastigheter
På Stigbergsliden i Masthugget förvaltar Alexanderssons Fastigheter nära 200 hyreslägenheter. Lägenheter finns även vid Stigbergstorget i Majorna. Alexanderssons Fastigheter är ett litet familjeägt bostadsbolag som under flera generationer byggt upp en fastighetsportfölj av bostäder och kontor.

Adress: Stigbergsliden 20, 400 40 Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Gunnar Lövgren Fastigheter
Förvaltar 18 hyresfastigheter i centrala och attraktiva lägen i stadsdelarna Lorensberg och Vasastaden i Göteborg. Totalt har man ett par hundra lägenheter för uthyrning. Merparten av bostadsfastigheterna genomgick en större renovering under 90-talet.

Adress: E A Rosengrens gata 13C, 421 31 Västra Frölunda
Telefon: 031-89 51 50
E-post: info@glfastigheter.se
Hemsida: www.glfastigheter.se


Almgren Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med ett mindre utbud av lägenheter och kontorslokaler i Göteborg. Genom åren har man byggt upp ett attraktivt lägenhetsbestånd i stadskärnan med hyresrätter bland annat på Prinsgatan i Linnéstaden och på Storgatan i Vasastaden.

Adress: Prinsgatan 8, 413 05 Göteborg
Telefon: 031-10 02 10
E-post: info@almgrenfastigheter.se
Hemsida: www.almgrenfastigheter.se


Bostjärnan
Privata hyresvärden Bostjärnan kan erbjuda ett stort utbud av hyreslägenheter i Göteborg. Bostäder för uthyrning finns på Hisingen, vid Olskroken och i centrum nära Avenyn. Om du vill bli hyresgäst hos Bostjärnan ser man gärna att du kan uppvisa en positiv referens från din förra hyresvärd.

Adress: Spaldingsgatan 15B, 400 22 Göteborg
Telefon: 031-18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Bovista
I norra Göteborg i stadsdelen Bergsjön förvaltar Bovista 800 hyreslägenheter. Bovista har även 550 lägenheter i Västra Frölunda. Samtliga fastigheter är anslutna till kabel-TV och bredband. I anslutning till fastigheterna finns ett stort utbud av parkeringsplatser.

Adress: Kosmosgatan 37, 415 21 Göteborg
Telefon: 031-709 96 70
E-post: goteborg@bovista.se
Hemsida: www.bovista.se


Ernst Rosén
I Göteborgsområdet förvaltar hyresvärden Ernst Rosén 2 000 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelen Lunden i östra Göteborg men man har även lägenheter centralt i Vasastaden och Lorensberg. Ernst Rosén strävar efter att alla hyresgäster skall trivas med sitt boende.

Adress: Stampgatan 20, 411 01 Göteborg
Telefon: 031-80 60 80
E-post: info@ernstrosen.se
Hemsida: www.ernstrosen.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeägda bostadsbolaget Ivar Kjellberg är en betydande hyresvärd i Göteborg med 1 200 lägenheter i centrala lägen. Framöver planerar Ivar Kjellberg att bygga nya hyresrätter i Kvillebäcken. Ivar Kjellberg är i huvudsak inriktat på bostadsförvaltning men man äger också ett par kontorslokaler.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-42 84 00
E-post: fastighet@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


Saxborn Fastigheter
Fastighetsbolaget Saxborn har i hyresgästundersökningar erhållit mycket goda omdömen av sina hyresgäster och rankas som en av Sveriges bättre hyresvärdar gällande service. I Göteborg har Saxborn lägenheter i Kålltorp och Vasastaden. Lägenheter finns i storlek upp från 2 till 5 rum och kök.

Adress: Ättehögsgatan 8 A, 416 74 Göteborg
Telefon: 031-21 21 74
E-post: info@saxborn.se
Hemsida: www.saxborn.se


Västerstaden
Hyresvärd med fokus på Västra Sverige. I beståndet finns totalt 3 500 hyreslägenheter. I Göteborg kan man erbjuda lägenheter för uthyrning på Hisingen, nordöstra Göteborg och i stadskärnan. Många av lägenheterna är renoverade och modernt upprustade för att hyresgästerna skall trivas.

Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


BoNära Förvaltning
Litet fastighetsbolag i Göteborg som strävar efter att kunna erbjuda trygga och säkra bostäder där hyresgästerna trivs och stannar kvar länge. Fastigheterna ligger i bostadsområdena Brämaregården, Kvillebäcken och Länsmansgården. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum och kök.

Adress: Lilla Bommen 6, 411 04 Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Amlövs Fastighetsförvaltning
Familjeägt bygg- och fastighetsbolag som valt att behålla ett flertal bostadsfastigheter i egen regi för uthyrning till allmänheten. Idag omfattar lägenhetsbeståndet 790 hyresrätter. Fastigheterna är i huvudsak uppförda mellan 40- till 60-talet och ligger i Högsbo, Kortedala och Lunden.

Adress: Prästgårdsängen 8, 412 71 Göteborg
Telefon: 031 – 40 04 40
E-post: info@amlovs.se
Hemsida: www.amlovs.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Till fastighetsförvaltaren Opalen har flera mindre privata hyresvärdar i Göteborg vänt sig för att få hjälp med fastighetsunderhåll och administration kring lägenhetsuthyrning. Bland Opalens fastigheter finns ett stort utbud av hyreslägenheter i stadskärnan och i stadsdelarna Lorensberg och Masthugget.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-7998500
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se