1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Göteborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Göteborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Göteborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 26 av 58 | Logga in för att visa alla

Willhem
En av flera större privata hyresvärdar i Göteborg. Förvaltar lägenheter i Biskopsgården, Annedal, Bergsjön och Tolered. Lediga lägenheter publiceras och söks direkt på Willhems hemsida.

Wallenstam
Wallenstam är en privat fastighetsägare vars bestånd främst hittas i Stockholm, Uppsala och Göteborg. I Göteborg har man fastigheter i flera stadsdelar, både centralt och i utkanten av staden. Lägenheter förmedlas dels via HomeQ men även via hyresvärdens egna bostadskö.

HSB
I Göteborg äger kooperativet HSB cirka 1 000 hyreslägenheter runt om i kommunen. Man har delvis bostäder i centrum men även i utkanten av staden. Sökande som bosparar i HSB har förtur framför medlemmar, som i sin tur har förtur framför övriga sökanden.

Gårdstensbostäder
Det kommunala bostadsbolaget äger och förvaltar hyreslägenheter i Göteborgs stadsdel Gårdsten. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Boplats Göteborg. För att söka en lägenhet via Boplats behöver du först ha registrerat dig på hemsidan.

Poseidon
Största hyresvärden i kommunen är Poseidon som har ett bestånd av cirka 27 200 hyreslägenheter. Bostäderna är fördelade på nästan alla av stadens stadsdelar. Lediga lägenheter förmedlas uteslutande via Boplats Göteborg för nya hyresgäster.

Bostadsbolaget
En av tre kommunala fastighetsägare i Göteborg som hyr ut lägenheter. Fördelat på stadens alla stadsdelar har Bostadsbolaget cirka 24 500 hyresrätter till uthyrning. Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg där sökande behöver registrera sig.

Skandia Fastigheter
Med ett bestånd på 12 000 hyresrätter är Skandia Fastigheter en av landets största hyresvärdar. I Göteborg förvaltar bostadsfastigheter både i centrala staden och dess utkanter. Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Adress: Frölunda Torg,
Telefon: 031-734 35 70
E-post: david.olofsson@skandiafastigheter.se
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Örgryte Bostad
Hyresvärden förvaltar 442 hyreslägenheter i stadsdelen Örgryte i Östra Göteborg. Lägenheterna ligger i området Prästgårdsängen och omfattar både mindre och större bostäder. Hyresvärden har en egen bostadskö men tar för tillfället inte emot nya anmälningar.

Adress: Prästgårdsängen 6, Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.prastgardsangen.se


Botrygg
Botrygg är en hyresvärd som producerar och äger fastigheter med bostads- och hyresrätter i Göteborg. Hyreslägenheterna i staden återfinns i Kvillebäcken, Lundby, Lundby kyrkby och Västra Frölunda. Lägenheterna håller hög och modern standard.

Adress: Fabriksgatan 38-42, Göteborg
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Amhult
Amhult bygger och förvaltar bostadsfastigheter. För att bli aktuell som hyresgäst hos hyresvärden behöver du anmäla dig till deras bostadskö och betala årsavgiften. När du registrerar dig får du fylla i önskemål för din blivande bostad.

Adress: Postflyget 7, Torslanda
Telefon: 031-92 38 35
E-post: info@amhult2.se
Hemsida: www.amhult2.se


Robert Dicksons stiftelse
Bostadsstiftelse som grundades på mitten av 1800-talet. Har som mål att erbjuda bra boenden i Göteborg till personer med låga eller normalhöga inkomster. Beståndet är fördelat mellan åtta områden i Göteborg, däribland Haga, Majorna och Lunden.

Adress: Stampgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-381 64 00
E-post: info@robertdicksons.se
Hemsida: www.robertdicksons.se


BoNära Förvaltning
Mindre bostadsbolag som strävar efter att erbjuda trygga och säkra hyresbostäder i Göteborg. Lägenheterna i beståndet har 1-3 rum och kök. Vanligtvis förmedlas vakanser via Boplats Göteborg men BoNära tar även emot generella intresseanmälningar per mail.

Adress: Lilla Bommen 6, Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Holger Blomstrand Byggnads
Familjeföretag som bygger och förvaltar fastigheter i Göteborg. Man har cirka 1 400 lägenheter att erbjuda i populära områden i staden, bland annat i Lunden, Linné och Majorna. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan använder sig av en intressebank.

Adress: Prinsgatan 12, Göteborg
Telefon: 031-704 41 30
E-post: info@holgerblomstrand.se
Hemsida: www.holgerblomstrand.se


Vättersnäs Förvaltning
Privat hyresvärd som har ett bestånd av fastigheter bland annat i Göteborg. Beståndet omfattar hyreslägenheter, kontorsfastigheter och kommersiella lokaler. Lägenheter erbjuds på de populära områdena Johanneberg, Heden, Stampen och Pustervik.

Adress: Pusterviksgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-778 12 70
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Sahlin Fastigheter
Förvaltar lägenheter på attraktiva områden och adresser i centrala Göteborg. För att ansöka om en lägenhet hos Sahlin Fastigheter är du välkommen att maila din ansökan till hyresvärden. Ange dina person- och kontaktuppgifter samt bostadsönskemål i mailet.

Adress: Södra Vägen 53, Göteborg
Telefon: 031-81 53 70
E-post: info@sahlinfastigheter.se
Hemsida: www.sahlinfastigheter.se


Skanses Fastigheter
Förvaltar flera fastigheter med hyresrätter på centrala adresser i staden. Totalt har man närmare 500 hyreslägenheter att hyra ut. Hyresvärden erbjuder bland annat större lägenheter på upp till 300kvm med hög takhöjd nära Götaplatsen.

Adress: Smörgatan 30, Göteborg
Telefon: 031 – 773 9515
E-post: ken.bystrom@skansefastigheter.se
Hemsida: www.skansesfastigheter.se


Källfelt Byggnads
Har ett bestånd av 1 300 hyresrätter varav nästintill alla är belägna i Göteborgs stadsdelar. Man kan exempelvis erbjuder lägenheter i Linné, Majorna och Johanneberg vilka alla är centralt belägna. Vakanser kan sökas av registrerade personer direkt på egna hemsidan.

Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda
Telefon: 031-69 70 00
E-post: info@kallfelt.se
Hemsida: www.kallfelt.se


Västra Linden
Privat hyresvärd som äger fastigheter i Göteborg. Totala beståndet uppgår till cirka 250 lägenheter som återfinns vid Wieselgrensplatsen, Lindholmen, Gamlestan och Kyrkbyn. Storleksmässigt kan du hos Västra Linden hitta lägenheter upp till treor.

Adress: Lindholmsvägen 1, Göteborg
Telefon: 031-22 92 84
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeföretag som hyr ut lägenheter till privatpersoner i Göteborg. Bostäderna är fördelade mellan 10 områden i staden. Hyresvärden har en egen intressebank som du behöver anmäla dig till via deras hemsida. Anmälan behöver uppdateras varje halvår.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-42 84 00
E-post: kundservice@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


Saxborn Fastigheter
Saxborn är ett familjebolag som äger fastigheter och hyr ut lägenheter i Göteborg. Majoriteten av beståndet återfinns i Kålltorp men man har även vackra lägenheter i Vasastaden. Samtliga hittas i attraktiva och trivsamma områden med grönska i närområdet.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.saxborn.se


Västerstaden
Förvaltar fastigheter åt flera privata fastighetsägare i Göteborg där man bland annat ansvarar för uthyrning av lägenheter. I staden kan man erbjuda bostäder i flera attraktiva och centrala stadsdelar. Vakanser förmedlas uteslutande via Boplats.

Adress: Hedåsgatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Ekebo Fastighet
Privat hyresvärd som i Göteborg har sex fastigheter med hyreslägenheter. Fem av fastigheterna är belägna på Hisingen och en i Majorna, de omfattar totalt 47 lägenheter. Vakanta bostäder förmedlas uteslutande via Boplats Göteborg.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
Hemsida: www.ekebofastighet.se


Chalmers Studentbostäder
För studerande på Chalmers och Göteborgs Universitet erbjuder denna privata hyresvärd studentbostäder. Bostäderna återfinns på Johanneberg, Lindholmen, Landala, Emilsborg och Guldheden. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida på tisdagar och onsdagar.

Adress: Gibraltargatan 82, Göteborg
Telefon: 031 772 97 00
E-post: info@chalmersstudentbostader.se
Hemsida: www.chalmersstudentbostader.se


Svenska Hus
Svenska Hus är en privat fastighetsägare vars huvudsakliga bestånd i Göteborg består av lokaler för kontor, affärer och industrier. Man förvaltar även ett mindre antal hyreslägenheter på centrala adresser i staden. Fastigheterna byggdes på 1700- och 1800-talet.

Telefon: 010 603 93 00
E-post: goteborg@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Vasakronan
Vasakronan förvaltar framförallt kontors- och butikslokaler men äger även ett antal lägenheter i Göteborg. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Adress: Götgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-743 42 00
E-post: kundservice@vasakronan.se
Hemsida: www.vasakronan.se


Gunnar Lövgren Byggnads
I Göteborg äger och förvaltar Gunnar Lövgren Byggnads bostadsfastigheter på sju adresser i staden. Lägenheter i storlek upp till fem rum och kök finns att hyra, men majoriteten är mindre. Alla bostäder är väl underhållna och håller ett gott skick.

Adress: Kristinehöjdsgatan 10, Göteborg
Telefon: 031 - 17 96 60
E-post: lovgren@glbygg.se
Hemsida: www.glbygg.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Göteborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Göteborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Göteborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Göteborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Göteborg. Hos oss kan du se listor med alla Göteborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.