1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Göteborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Göteborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Göteborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 56 av 67 | Logga in för att visa alla

Willhem
En av flera större privata hyresvärdar i Göteborg. Förvaltar lägenheter i Biskopsgården, Annedal, Bergsjön och Tolered. Lediga lägenheter publiceras och söks direkt på Willhems hemsida.

Wallenstam
Wallenstam är en privat fastighetsägare vars bestånd främst hittas i Stockholm, Uppsala och Göteborg. I Göteborg har man fastigheter i flera stadsdelar, både centralt och i utkanten av staden. Lägenheter förmedlas dels via HomeQ men även via hyresvärdens egna bostadskö.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter är en av de större hyresvärdarna i landet. I Göteborg med närområde förvaltar Stena Fastigheter 9 000 hyresrätter. Vakanta lägenheter förmedlas i förstahand med hänsyn till den sökandes kötid.

HSB
I Göteborg äger kooperativet HSB cirka 1 000 hyreslägenheter runt om i kommunen. Man har delvis bostäder i centrum men även i utkanten av staden. Sökande som bosparar i HSB har förtur framför medlemmar, som i sin tur har förtur framför övriga sökanden.

Poseidon
Största hyresvärden i Göteborg är Poseidon som har ett bestånd om cirka 28500 hyreslägenheter. Du som redan idag är hyresgäst hos ett allmännyttigt bostadsbolag i Göteborg har förtur till lediga lägenheter hos Poseidon, Bostadsbolaget och Familjebostäder.

Bostadsbolaget
En av fyra kommunala hyresvärdar i Göteborg med hyreslägenheter. Fördelat på stadens alla stadsdelar har Bostadsbolaget cirka 24 800 hyresrätter. Du som redan bor hos en av Göteborgs kommunala hyresvärdar har förtur om du behöver byta till en större eller mindre bostad.

Familjebostäder Göteborg
Kommunal fastighetsägare med rötter från mitten av 1900-talet. Erbjuder lägenheter på eftertraktade områden i staden, både centralt och strax utanför stadskärnan. Hyresvärden har kortare kötid till sina nyproducerade hyresrätter jämfört med det äldre lägenhetsbeståndet.

Gårdstensbostäder
Det kommunala bostadsbolaget äger och förvaltar hyreslägenheter i Göteborgs stadsdel Gårdsten. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Boplats Göteborg. För att söka en lägenhet via Boplats behöver du först ha registrerat dig på hemsidan.

Alexanderssons Fastigheter
Har strax över 420 hyreslägenheter i Stampen, Masthugget och Majorna i Göteborg. Bland beståndet hittas en pampig fastigheter på Alströmergatan i Stampen med tegelfasad och hög takhöjd i lägenheterna. Bostäder upp till femrummare kan hyras av Alexanderssons Fastigheter.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Almgren Fastigheter
Förvaltar fastigheter och hyresrätter i några av Göteborgs mest populära stadsdelar. Man har lägenheter om 1-6 rum och kök i Linnestaden, Haga, Särö och Högsbo. Fastigheten i Högsbo är nyproducerad för ett par år sedan.

Adress: Kyrkogatan 4, Göteborg
Telefon: 031-10 02 10
E-post: info@almgrenfastigheter.se
Hemsida: www.almgrenfastigheter.se


Amhult
Amhult bygger och förvaltar bostadsfastigheter. För att bli aktuell som hyresgäst hos hyresvärden behöver du anmäla dig till deras bostadskö och betala årsavgiften. När du registrerar dig får du fylla i önskemål för din blivande bostad.

Adress: Postflyget 7, Torslanda
Telefon: 031-92 38 35
E-post: info@amhult2.se
Hemsida: www.amhult2.se


Amlövs Fastighetsförvaltning
Almlövs är ett familjebolag verksamt inom bygg- och fastighetsbranschen. Erbjuder hyreslägenheter på 12 adresser i staden, bland annat i Högsbo, Lunden, Kallebäck och Kortedala. I beståndet finns totalt 825 hyreslägenheter.

Adress: Prästgårdsängen 8, Göteborg
Telefon: 031 – 40 04 40
E-post: info@amlovs.se
Hemsida: www.amlovs.se


Arthur Johansson Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag i tredje generation som äger och förvaltar 11 fastigheter i Göteborg. De är belägna i Brämaregården, Kallebäck, Kortedala, Krokslätt och Kärralund. Antalet lägenheter uppgår till cirka 350 stycken. Hyresvärden tar enbart emot bostadsansökningar via e-post.

Telefon: 031-25 73 12
E-post: extern.intresseanmalan@arthurwjohanson.se
Hemsida: www.arthurwjohanson.se


Berzelius Fastigheter
Privat fastighetsbolag med hyresrätter i Lunden, Eriksberg och Lorensberg. På centralt läge i Lorensberg förvaltar man en sekelskiftsfastighet med paradvåningar som uthyres som hyresrätter. Du kan anmäla intresse för att hyra bostad genom att fylla i en intresseanmälan.

Adress: Danska vägen 25b, Göteborg
Telefon: 031-130 728
E-post: ekonomi@berzeliusfastigheter.se
Hemsida: www.berzeliusfastigheter.se


Bohlin Byggnads
Privat fastighetsägare som har ett bestånd om 240 hyresrätter i Göteborg. Lägenheterna är fördelade mellan Högsbo, Flatås och centrala staden. Fastigheten som förvaltas i centrala Göteborg ligger vid Valand på Chalmersgatan och är ett sekelskifteshus med vackra detaljer.

Adress: Lilla torget 4, Göteborg
Telefon: 031-17 83 00
E-post: lars.bohlin@bohlinbygg.se
Hemsida: www.bohlinbygg.se


BoNära Förvaltning
Mindre bostadsbolag som strävar efter att erbjuda trygga och säkra hyresbostäder i Göteborg. Lägenheterna i beståndet har 1-3 rum och kök. Vanligtvis förmedlas vakanser via Boplats Göteborg men BoNära tar även emot generella intresseanmälningar per mail.

Adress: Lilla Bommen 6, Göteborg
Telefon: 0303-947 60
E-post: info@bonara.se
Hemsida: www.bonara.se


Botrygg
Botrygg är en hyresvärd som producerar och äger fastigheter med bostads- och hyresrätter i Göteborg. Hyreslägenheterna i staden återfinns i Kvillebäcken, Lundby, Lundby kyrkby och Västra Frölunda. Lägenheterna håller hög och modern standard.

Adress: Fabriksgatan 38-42, Göteborg
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Bror Johansson & Co
I eftertraktade områden i Göteborg hyr Bror Johansson & Co ut lägenheter. Hyresvärdens bestånd återfinns i stadskärnan, Lunden och Olskroken. Som blivande hyresgäst är det fördelaktigt om du kan uppvisa positiva referenser från tidigare hyresvärd.

Adress: Karlagatan 18, Göteborg
Telefon: 031-707 77 60
E-post: kontoret@brorjohansson.se
Hemsida: www.brorjohansson.se


Bostjärnan
Förvaltar lägenheter på Hisingen, Öster, Väster och Centrum i Göteborg. I en av de mest centrala fastigheterna bor du nära Avenyn i ett tegelhus från 1920. Man söker hyresgäster som kan betala sin hyra, är skötsamma, visar respekt och planerar att bo kvar länge.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031-18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Bygg-Göta
Har i Göteborgsområdet cirka 100 egna fastigheter vilka består av runt 1 700 hyreslägenheter och 650 lokaler. Man förvaltar allt från ståtliga sekelskiftes hus på centrala adresser till landshövdingehus med grönskande innergårdar.

Adress: Kämpegatan 16, Göteborg
Telefon: 031-58 06 40
E-post: info@bygg-gota.se
Hemsida: www.bygg-gota.se


Chalmers Studentbostäder
För studerande på Chalmers och Göteborgs Universitet erbjuder denna privata hyresvärd studentbostäder. Bostäderna återfinns på Johanneberg, Lindholmen, Landala, Emilsborg och Guldheden. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida på tisdagar och onsdagar.

Adress: Holtermansgatan 1D, Göteborg
Telefon: 031-772 97 00
E-post: info@chalmersstudentbostader.se
Hemsida: www.chalmersstudentbostader.se


Ekebo Fastighet
Privat hyresvärd som i Göteborg har sex fastigheter med hyreslägenheter. Fem av fastigheterna är belägna på Hisingen och en i Majorna, de omfattar totalt 47 lägenheter. Vakanta bostäder förmedlas uteslutande via Boplats Göteborg.

Adress: Ridhusvägen 1, 433 49 Partille
Telefon: 0706-44 50 46
E-post: info@ekebofastighet.se
Hemsida: www.ekebofastighet.se


Ernst Rosén
Familjebolaget Ernst Rosén äger och förvaltar ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Göteborg. Bostäderna uppgår till cirka 2 100 stycken och är belägna i attraktiva och omtyckta områden i staden, däribland Vasastaden, Lunden och Annedal.

Adress: Stampgatan 20, Göteborg
Telefon: 031-80 60 80
Hemsida: www.ernstrosen.se


Fortinova
Om du kan tänka dig att bo i Bergsjön förvaltar hyresvärden Fortinova 262 hyresrätter i denna stadsdel. Lägenheter finns i storlek 1-4 rum och kök. Fortinova har en egen intern bostadskö som man väljer nya hyresgäster ifrån.

Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Gunnar Lövgren Byggnads
I Göteborg äger och förvaltar Gunnar Lövgren Byggnads bostadsfastigheter på sju adresser i staden. Lägenheter i storlek upp till fem rum och kök finns att hyra, men majoriteten är mindre. Alla bostäder är väl underhållna och håller ett gott skick.

Adress: Kristinehöjdsgatan 10, Göteborg
Telefon: 031-17 96 60
E-post: kontakt@glbygg.se
Hemsida: www.glbygg.se


Gunnar Zetterberg Byggnads
Hos Gunnar Zetterberg Byggnads kan du hyra fräscha lägenheter på eftertraktade adresser som Linnégatan och Södra Vägen i Göteborg. Samtliga lägenheter förmedlas via hyresvärdens egna kostnadsfria bostadskö.

Adress: Linnégatan 38, Göteborg
Telefon: 031-81 82 40
E-post: info@gzetterberg.se
Hemsida: www.gzetterberg.se


Heimstaden
Strax utanför Göteborg vid nya Hovås, Partille Port samt i Mölndal förvaltar Heimstaden ett brett utbud av hyreslägenheter. Heimstaden har en egen kostnadsfri bostadskö. Som sökande hos Heimstaden samlar du ködagar för bostäder i Göteborgsområdet kostnadsfritt.

Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com


Holger Blomstrand Byggnads
Familjeföretag som bygger och förvaltar fastigheter i Göteborg. Man har cirka 1 400 lägenheter att erbjuda i populära områden i staden, bland annat i Lunden, Linné och Majorna. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan använder sig av en intressebank.

Adress: Prinsgatan 12, Göteborg
Telefon: 031-704 41 30
E-post: info@holgerblomstrand.se
Hemsida: www.holgerblomstrand.se


Ivar Kjellberg Fastighet
Familjeföretag som hyr ut lägenheter till privatpersoner i Göteborg. Bostäderna är fördelade mellan 10 områden i staden. Hyresvärden har en egen intressebank som du behöver anmäla dig till via deras hemsida. Anmälan behöver uppdateras varje halvår.

Adress: Jungmansgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-799 84 84
E-post: kundservice@kjellberg.se
Hemsida: www.kjellberg.se


K-Fastigheter
K-Fastigheter är en snabbt expanderande hyresvärd med en stor andel nyproducerade hyreslägenheter. Då hyresnivån i nyproducerade hyresrätter ligger lite högre än i det äldre bostadsbeståndet kan det vara enklare att få lägenhet hos K-Fastigheter än hos andra hyresvärdar i Göteborg.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Kjellberg & Möller
Hyresvärd med lägenheter både i Göteborgs centrum samt på Hisingen. I innerstaden förvaltar man flera vackra sekelskiftsfastigheter. I anslutning till hyresvärdens fastigheter finns såväl parkeringsplats som garageplatser.

Adress: Viktor Rydbergsgatan 30, Göteborg
Telefon: 031–778 30 80
E-post: info@kmab.se
Hemsida: www.kmab.se


Källfelt Byggnads
Har ett bestånd av 1 300 hyresrätter varav nästintill alla är belägna i Göteborgs stadsdelar. Man kan exempelvis erbjuder lägenheter i Linné, Majorna och Johanneberg vilka alla är centralt belägna. Vakanser kan sökas av registrerade personer direkt på egna hemsidan.

Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda
Telefon: 031-69 70 00
E-post: info@kallfelt.se
Hemsida: www.kallfelt.se


Nordin Bostad
Privata hyresvärden Nordin Bostad förvaltar 314 lägenheter i Kålltorp, Lunden och på Hisingen. Ett basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften, vidare är alla lägenheter förbereda för bredband via fiber.

Adress: Sankt Pauligatan 37, Göteborg
Telefon: 031-48 99 91
E-post: info@nordinbostad.se
Hemsida: www.nordinbostad.se


OP Fastigheter
Familjeägda fastighetsbolaget OP Fastigheter förvaltar runt 600 hyresrätter som är fördelade mellan Göteborg och två andra städer. Om du söker boende i Göteborg är du välkommen att skicka in en intresseanmälan direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Robert Dicksons stiftelse
Bostadsstiftelse som grundades på mitten av 1800-talet. Har som mål att erbjuda bra boenden i Göteborg till personer med låga eller normalhöga inkomster. Beståndet är fördelat mellan åtta områden i Göteborg, däribland Haga, Majorna och Lunden.

Adress: Stampgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-381 64 00
E-post: info@robertdicksons.se
Hemsida: www.robertdicksons.se


Sahlin Fastigheter
Förvaltar lägenheter på attraktiva områden och adresser i centrala Göteborg. För att ansöka om en lägenhet hos Sahlin Fastigheter är du välkommen att maila din ansökan till hyresvärden. Ange dina person- och kontaktuppgifter samt bostadsönskemål i mailet.

Adress: Södra Vägen 53, Göteborg
Telefon: 031-81 53 70
E-post: info@sahlinfastigheter.se
Hemsida: www.sahlinfastigheter.se


Saxborn Fastigheter
Saxborn är ett familjebolag som äger fastigheter och hyr ut lägenheter i Göteborg. Majoriteten av beståndet återfinns i Kålltorp men man har även vackra lägenheter i Vasastaden. Samtliga hittas i attraktiva och trivsamma områden med grönska i närområdet.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.saxborn.se


SGS Studentbostäder
Stiftelse som erbjuder ett stort utbud av boende för studenter vid Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola. Lägenheter publiceras och söks direkt på SGS webbplats där du behöver registrera dig för att kunna anmäla ditt intresse. Kötiden är ofta över ett år lång.

Adress: Kaserntorget 11, Göteborg
Telefon: 031-333 63 00
E-post: kundservice@sgs.se
Hemsida: www.sgs.se


Sigillet Fastighet
Familjebolag som äger och förvaltar fastigheter med lokaler och lägenheter i Göteborg. Sigillet har ett omfattande utbud av bostäder som bland annat finns i attraktiva Linné, Vasastan och Lunden. Som hyresgäst erbjuder Sigillet två koncept för att höja boendestandarden.

Adress: Kaserntorget 7, Göteborg
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Skandia Fastigheter
Med ett bestånd på 12 000 hyresrätter är Skandia Fastigheter en av landets största hyresvärdar. I Göteborg förvaltar bostadsfastigheter både i centrala staden och dess utkanter. Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Telefon: 031-734 35 70
Hemsida: www.skandiafastigheter.se


Skanses Fastigheter
Förvaltar flera fastigheter med hyresrätter på centrala adresser i staden. Totalt har man närmare 500 hyreslägenheter att hyra ut. Hyresvärden erbjuder bland annat större lägenheter på upp till 300 kvm med hög takhöjd nära Götaplatsen.

Adress: Smörgatan 30, Göteborg
Telefon: 031 – 773 9515
E-post: ken.bystrom@skansefastigheter.se
Hemsida: www.skansesfastigheter.se


Stenfastigheter
Den privata hyresvärden Stenfastigheter erbjuder ett utbud av hyresrätter. Majoriteten är belägna på Hisingen men man förvaltar även en fastighet i Mölndal och Masthugget. Stenfastigheter tar emot intresseanmälningar via ett formulär på sin egen hemsida.

Adress: Alfred Wigelius Väg 10, Göteborg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


Stiftelsen Wilhelm Lundgren
Stiftelsen Wilhelm Lundgren förvaltar 67 lägenheter i attraktiva Kungsladugård nära Slottsskogen. Lägenheter finns i storlek från 2 till 3 rum och kök. Sökande som har någon anknytning till Göteborgs sjöfart har förtur till stiftelsen lediga lägenheter.

Adress: Kungsladugårdsgatan 105, Göteborg
Telefon: 0721-88 96 56
Hemsida: www.stiftelsenlundgrensminne.se


Stig Hedlund Fastigheter
I centrala stadsdelar i Göteborg äger och förvaltar hyresvärden bostadsfastigheter. Storleken på lägenheterna varierar från ettor upp till större lägenheter på 90 kvm för hela familjen. Totalt har hyresvärden närmare 600 hyreslägenheter i sitt bestånd.

Adress: Mölndalsvägen 95, Göteborg
Telefon: 031-720 09 90
E-post: info@shfab.com
Hemsida: shfab.com


Svenska Hus
Svenska Hus är en privat fastighetsägare vars huvudsakliga bestånd i Göteborg består av lokaler för kontor, affärer och industrier. Man förvaltar även ett mindre antal hyreslägenheter på centrala adresser i staden. Fastigheterna byggdes på 1700- och 1800-talet.

Adress: Otterhällegatan 5A, Göteborg
Telefon: 031-376 28 00
E-post: goteborg@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


TF Fastigheter
Har i två generationer ägt och förvaltat fastigheter i centrala Göteborg. Bostäderna är fördelade mellan de attraktiva stadsdelarna Almedal och Johanneberg. Hyresvärden publicerar lediga lägenheter på den egna hemsidan.

Adress: Thorburnsgatan 3 A, Göteborg
Telefon: 031-42 07 90
E-post: info@tf-fastigheter.se
Hemsida: www.tf-fastigheter.se


Vasakronan
Vasakronan förvaltar framförallt kontors- och butikslokaler men äger även ett antal lägenheter i Göteborg. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Boplats Göteborg.

Adress: Götgatan 15, Göteborg
Telefon: 031-743 42 00
E-post: kundservice@vasakronan.se
Hemsida: www.vasakronan.se


Victoriahem
Victoriahem är en stor privat hyresvärd i Göteborg med 1 800 hyresrätter i stadsdelarna Lövgärdet, Kållered samt Bergsjön. Victoriahem tillämpar ingen bostadskö utan väljer själva den sökande som bedöms passa bäst som hyresgäst. Hos Victoriahem finns möjlighet att få förstahandskontrakt utan kötid.

Adress: Vaniljgatan 5, Angered
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Visionsgruppen
Ungt fastighetsbolag som är familjeägt och har ett mindre bestånd av bostäder i Göteborg. Fastigheterna i staden hittas på Hisingen och i stadsdelen Eriksberg. Visionsgruppen tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida.

Telefon: 031-93 73 33
E-post: info@visionsgruppen.se
Hemsida: www.visionsgruppen.se


Vivamus Apartments
Hos Vivamus Apartments är det möjligt att utan kötid hyra lägenheter med långtidskontrakt (dock ej med besittningsskydd). Vivamus har 150 lägenheter centralt i Göteborg som uthyres med 12-månaders kontrakt med möjlighet till förlängning.

Adress: Kungsportsavenyen 18, Göteborg
E-post: info@vivamusapartments.se
Hemsida: www.vivamusapartments.se


Västerstaden
Förvaltar fastigheter åt flera privata fastighetsägare i Göteborg där man bland annat ansvarar för uthyrning av lägenheter. I staden kan man erbjuda bostäder i flera attraktiva och centrala stadsdelar. Vakanser förmedlas uteslutande via Boplats.

Adress: Hedåsgatan 3, Göteborg
Telefon: 031-800 780
E-post: info@vasterstaden.se
Hemsida: www.vasterstaden.se


Västra Linden
Privat hyresvärd som äger fastigheter i Göteborg. Totala beståndet uppgår till cirka 250 lägenheter som återfinns vid Wieselgrensplatsen, Lindholmen, Gamlestan och Kyrkbyn. Storleksmässigt kan du hos Västra Linden hitta lägenheter upp till treor.

Adress: Lindholmsvägen 1c, Göteborg
Telefon: 031-22 92 84
E-post: info@vastralinden.se
Hemsida: www.vastralinden.se


Vättersnäs Förvaltning
Privat hyresvärd som har ett bestånd av fastigheter bland annat i Göteborg. Beståndet omfattar hyreslägenheter, kontorsfastigheter och kommersiella lokaler. Lägenheter erbjuds på de populära områdena Johanneberg, Heden, Stampen och Pustervik.

Adress: Victor Hasselblads gata 15, Västra Frölunda
Telefon: 031-778 12 70
E-post: info@vattersnas.se
Hemsida: www.vattersnas.se


Walter Lundborg Byggnads
Familjeägt fastighetsbolag med fina sekelskifteshus på Olivedalsgatan i Göteborg samt vanliga hyresfastigheter i Majorna. Hyresvärden har ett eftertraktad bestånd av lägenheter i populära stadsdelar av Göteborg och tar sällan in nya hyresgäster.

Adress: Nordenskiöldsgatan 16, Göteborg
Telefon: 031-69 00 37
Hemsida: www.lundborg.se


Wikowia
Wikowia har hyresrätter vid Gamlestads Torg och Kålltorp i Göteborg. Hyresfastigheten på Gamlestads Torg färdigställdes så sent som 2022 och består av 48 fullt utrustade moderna lägenheter. Lägenheter hos Wikowia förmedlas i förstahand utefter den sökande kötid.

Adress: Järntorgsgatan 8, Göteborg
Telefon: 031-757 13 40
E-post: info@wikowia.se
Hemsida: www.wikowia.se


Örgryte Bostad
Hyresvärden förvaltar 442 hyreslägenheter i stadsdelen Örgryte i Östra Göteborg. Lägenheterna ligger i området Prästgårdsängen och omfattar både mindre och större bostäder. Hyresvärden har en egen bostadskö men tar för tillfället inte emot nya anmälningar.

Adress: Prästgårdsängen 17, Göteborg
Telefon: 031-40 12 40
E-post: info@oba.se
Hemsida: www.prastgardsangen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Göteborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Göteborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Göteborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Göteborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Göteborg. Hos oss kan du se listor med alla Göteborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.