1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Malmö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Malmö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Malmö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 22 av 43 | Logga in för att visa alla

Heimstaden
Den privata fastighetsägaren Heimstaden är en av de större aktörerna på marknaden i Malmö. Förvaltar i staden både vanliga hyresrätter och studentbostäder för de som studerar på orten. I beståndet finns just nu 64 lediga lägenheter i Malmö.

MKB
Stadens största fastighetsägare med cirka 23 800 lägenheter i egna beståndet. Runt 15% av alla bostäder i Malmö äga och hyrs ut av MKB. Lediga lägenheter publiceras på egna hemsidan där det idag hittas 49 lediga bostäder.

Victoriahem
Victoriahem är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Malmö. Som blivande hyresgäst hos Victoriahem har du möjlighet att göra tillval i bostaden för att öka standarden ytterligare. Hyresvärden har lediga bostäder i Malmö.

Willhem
Willhem är en rikstäckande fastighetsägare som erbjuder ett omfattande bestånd av hyreslägenheter i Malmö. Lägenheterna är fördelade mellan flera av stadens områden. Willhem söker nya hyresgäster till 7 lediga lägenheter.

Stadsbostäder
Förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Malmö. Man kan erbjuda boenden centralt i staden eller i någon närliggande stadsdel. Vakanser publiceras direkt på Stadsbostäders hemsida där de även kan sökas efter att du registrerat dig.

HSB
HSB Malmö äger över 2 000 hyreslägenheter. Majoriteten är belägna i Malmö men man har även mindre bestånd i Trelleborg och Svedala. Inne i Malmö erbjuds lägenheter på flera attraktiva områden, man äger bland annat Turning Torso vilket är den högsta boendefastigheten i Norden.

Tornet
Äger och förvaltar hyreshus i flera svenska städer. Beståndet i Malmö omfattar fem fastigheter med över 250 hyresrätter för privatpersoner. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker en bostad i staden.

Byggvesta
I Malmö har denna privata hyresvärd strax över 320 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan Västra Hamnen och bostadsområdet Sorgenfri i centrala Malmö. Byggvesta har 31 lägenhetsannonser för uthyrning just nu.

Brorman Fastigheter
Fastighetsbolag som är familjeägt i fjärde generationen och erbjuder bostäder i Malmö. Fastigheterna i staden är belägna centralt och västra delen av staden. I Hyllie förvaltas nybyggda bostäder med hög standard i varierande storlek.

Adress: Generalsgatan 5, Malmö
Telefon: 040-660 64 50
E-post: info@brormanfastigheter.com
Hemsida: www.brormanfastigheter.com


CA Fastigheter
Privat fastighetsägare som har bestånd på fem adresser i stadsdelarna Rosengård och Fosie i Malmö. För att bli aktuell som hyresgäst hos CA Fastigheter är du välkommen att registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Södergatan 16, Malmö
Telefon: 040-67 07 390
E-post: malmo@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Malmöborg
Förvaltar fastigheter åt mindre hyresvärdar i Malmö. Bostäderna är utspridda i staden på mer och mindre centrala adresser. När en lägenhet blir ledig listas den på Malmöborgs hemsida där den även kan ansökas. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Skrittgatan 6, Malmö
Telefon: 040-23 88 90
Hemsida: www.malmoborg.se


Trianon
I Malmö erbjuder hyresvärden Trianon lägenheter i följande områden: City, Limhamn, Slottsstaden, Oxie, Hermodsdal och Lindängen. Fastigheterna är allt från sekelskifteshus till nyproducerade fastigheter. Lediga lägenheter söks hos Boplats Syd.

Adress: Stenhuggaregatan 2, Malmö
Telefon: 040-611 34 00
E-post: info@trianon.se
Hemsida: www.trianon.se


Haga Gruppen
Förvaltar attraktiva och nybyggda fastigheter på flera adresser i Malmö. Man kan bland annat erbjuda havsnära lägenheter och bostäder med upp till sju rum och kök. Majoriteten av lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

Adress: Carl Gustafs väg 16, Malmö
Telefon: 040-786 30
E-post: hagagruppen@hagagruppen.com
Hemsida: www.hagagruppen.com


Bertlands Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresrätter i Malmö. Lägenheterna som utgör beståndet är av mindre storlek med 1-3 rum och kök. En ny fastighet, på Erikslustvägen, med 44 hyreslägenheter stod klar för inflytt december 2019.

Adress: Erikslustvägen 15, Malmö
E-post: info@bertlandsfastigheter.se
Hemsida: www.bertlandsfastigheter.se


Karyd Fastigheter
Privat hyresvärd med lång erfarenhet av att förvalta fastigheter. Idag utgörs beståndet av äldre fastigheter vilket bevarats genom renoveringar. Lägenheter finns i storlek upp till femmor. Du är välkommen att fylla i en generell intresseanmälan på Karyds hemsida.

Adress: Fridhemsvägen 2, Malmö
Telefon: 040-24 05 60
E-post: info@karydfastigheter.se
Hemsida: www.karydfastigheter.se


Hanssons Fastigheter
Hyr ut lägenheter till privatpersoner i Limhamn, Fridhem och Bunkeflostrand. Majoriteten av bostäderna är belägna i den omtyckta stadsdelen Limhamn. Via hyresvärdens hemsida kan du se vakanta bostäder och göra intresseanmälningar.

Adress: Limhamnsgårdens Allé 8, Limhamn
Telefon: 040-164 701
E-post: info@hanssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.hanssonsfastigheter.nu


Malmö Studenthus
Förvaltar en stor fastighet som byggdes om mellan 2006-2010. Den omfattar sedan dess 665 bostäder för stadens studenter. Lägenheterna är 21-33 kvm stora och har egna moderna kök. I fastigheten finns även gym och pizzeria. Bostäderna ansöks via Heimstaden.

Adress: Thomsons väg 32 A, Malmö
Telefon: 0770-111 050
Hemsida: www.malmostudenthus.com


Prime Living
Prime Living erbjuder bostäder för studenter och ungdomar i Oxie, strax söder om Malmö. Fastigheterna har två våningar och håller hög standard. Det går från området smidigt att ta sig in till högskola och universitet i Malmö och Lund. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Telefon: 08 410 491 30
E-post: malmo@primeliving.se
Hemsida: www.student.primeliving.se


Rikshem
En av många privata hyresvärdar i staden är Rikshem som förvaltar bostäder på sju adresser. Lägenheterna uppgår till 381 stycken och kan hyras i storlek från 2-5 rum och kök. Rikshem förmedlar sina lägenheter uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Adress: Idrottsgatan 47 A, Limhamn
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.malmo@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Lifra
Den privata fastighetsägaren Lifra har ett eget bestånd av fastigheter men förvaltar även fastigheter åt andra mindre fastighetsägare i staden. Totalt förvaltas över 40 fastigheter, majoriteten beståendes av hyreslägenheter. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Syd.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


Svenska Hus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Malmö. Två fastigheter ligger nära Möllevångstorget och den tredje bostadsfastigheten ligger på Gamla Väster i närheten av Lilla Torg. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Derome Förvaltning
Förvaltar 31 hyreslägenheter i Malmö belägna i Västra Hamnen. Lägenheterna är i storlek om 1-4 rum och kök varav två tredjedelar är tvåor. Om du önskar bli hyresgäst hos Derome behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande på deras egen hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Malmö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Malmö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Malmö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Malmö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Malmö. Hos oss kan du se listor med alla Malmös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.