1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Malmö

Bevaka lediga lägenheter i Malmö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Malmö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Malmö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Jobbar i förskolan och lättare efter 3 eller 2 i Malmö
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 9000 kr

Sustainability Specialist @ Oatly from May - Veckopendlare - Looking for a studio/one room apartment downtown Malmö
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Undersköterska
Sökes: Förstahand

Lugnt par söker 2:a centralt i Malmö
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 8000 kr

Mormor der savner mine børnebørn i Malmø
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Malmös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 24 av 45 | Visa alla

Ikano Bostad
Ikano Bostad har koncentrerat sitt bestånd till växande storstäder och dess förorter. I Malmö har man ett stort utbud av hyreslägenheter för privatpersoner. Lägenheterna återfinns i Hyllie, Elinegård, Kirseberg och Slussen. Bostäder kan sökas direkt på Ikanos hemsida.

Heimstaden
Den privata fastighetsägaren Heimstaden är en av de större aktörerna på marknaden i Malmö. Förvaltar i staden både vanliga hyresrätter och studentbostäder för de som studerar på orten. Vakanser söks på hyersvärdens egen hemsida.

MKB
Kommunala hyresvärden MKB är den största fastighetsägaren i Malmö med 22 500 lägenheter. Hyresvärden förmedlar samtliga sina lediga lägenheter via Boplats Syd där det återfinns 122 vakanser från MKB.

Willhem
Willhem är en rikstäckande fastighetsägare som erbjuder ett omfattande bestånd av hyreslägenheter i Malmö. Lägenheterna är fördelade mellan flera av stadens områden och man kan även erbjuda nybyggda fastigheter på populära adresser.

Stadsbostäder
Stadsbostäder förvaltar cirka 3 000 lägenheter i Malmö och Lund. Du kan själv se utbudet av lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida www.stadsbostader.se/bostader/sok-bostad/lediga-bostader

Victoria Park
Snabbväxande hyresvärd som köpt upp stora lägenhetsbestånd i Malmö. Inför att en ny hyresgäst flyttar in brukar Victoria Park regelmässigt renovera och upprusta lägenheten för att erbjuda högsta standard.

HSB
Det är HSB som äger Turning Torso: Nordens högsta bostadsfastighet med fantastisk utsikt över Malmö. I närområdet förvaltar HSB flera bostadsfastigheter. Du behöver vara registrerad medlem på HSB.se om du vill hyra av hyresvärden.

Tornet
Långsiktig hyresvärd som bygger sina egen bostadsfastigheter för att säkerställa hög bostadsstandard för sina hyresgäster. Bostadsfastigheterna hos Tornet har genomgående en ung ålder och upplevs moderna och fräscha.

Byggvesta
En del lägenheter från hyresvärden Byggvesta uthyres enligt först till kvarn-principen där sökande som först anmäler intresse blir erbjuden visning. Du kan se utbudet av lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida marknad.byggvesta.seFler privata hyresvärdar i Malmö


Malmöborg
Fastighetsförvaltare med ansvar för lägenhetsuthyrning åt flera hyresvärdar i Malmö. Hos Malmöborg finns inget generellt kösystem utan hyresvärden väljer själv vilka av de sökande som skall kallas för visning.

Adress: Skrittgatan 6, Malmö
Telefon: 040-23 88 90
Hemsida: www.malmoborg.se


CA Fastigheter
Hyresvärden CA Fastigheter förvaltar 320 lägenheter i Rosengård. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida www.cafastigheter.se/Sok_ledigt/Lediga_bostader

Adress: Södergatan 16, Malmö
Telefon: 040-67 07 390
E-post: malmo@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Brorman Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar bostadsfastigheter i centrala och västra Malmö. Söktrycket på vakanta hyresrätter är högt men som sökande är du välkommen att skicka en ansökan per e-post och beskriva dina bostadsönskemål. Hyresvärden kontaktar dig vid vakanser.

Adress: Generalsgatan 5, Malmö
Telefon: 040-660 64 50
E-post: info@brormanfastigheter.com
Hemsida: www.brormanfastigheter.com


Trianon
Fastighetsbolaget Trianon planerar för nyproduktion av 500 hyresrätter i Malmö. Vid Sege Park bygger man ett helt nytt bostadskvarter. Det befintliga beståndet omfattar 1 100 hyreslägenheter i centrum samt stadsdelarna Limhamn, Lindängen och Slottsstaden.

Adress: Stenhuggaregatan 2, Malmö
Telefon: 040-611 34 00
E-post: info@trianon.se
Hemsida: www.trianon.se


Haga Gruppen
Fastighetsägare med nybyggda hyreslägenheter med havsutsikt i Västra Hamnen och Limhamn. Samtliga lägenheter har stor egen balkong och påkostade materialval i kök och badrum. I beståndet finns även lägenheter nära centralstationen och Lilla Torg.

Adress: Carl Gustafs väg 16, Malmö
Telefon: 040-786 30
E-post: hagagruppen@hagagruppen.com
Hemsida: www.hagagruppen.com


Bertlands Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresrätter i Malmö. Lägenheterna som utgör beståndet är av mindre storlek med 1-3 rum och kök. En ny fastighet, på Erikslustvägen, med 44 hyreslägenheter stod klar för inflytt december 2019.

Adress: Erikslustvägen 15, Malmö
E-post: info@bertlandsfastigheter.se
Hemsida: www.bertlandsfastigheter.se


Karyd Fastigheter
Privat hyresvärd med lång erfarenhet av att förvalta fastigheter. Idag utgörs beståndet av äldre fastigheter vilket bevarats genom renoveringar. Lägenheter finns i storlek upp till femmor. Du är välkommen att fylla i en generell intresseanmälan på Karyds hemsida.

Adress: Fridhemsvägen 2, Malmö
Telefon: 040-24 05 60
E-post: info@karydfastigheter.se
Hemsida: www.karydfastigheter.se


Hanssons Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med hyresrätter i Bunkeflostrand, Fridhem och Limhamn. Merparten av bostäderna ligger i stadsdelen Limhamn. Din intresseanmälan behöver uppdateras var fjärde månad om du inte erbjudits hyreskontrakt på en bostad inom denna tidsperiod.

Adress: Limhamnsgårdens Allé 8, Limhamn
Telefon: 040-164 701
E-post: info@hanssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.hanssonsfastigheter.nu


Malmö Studenthus
Malmö Studenthus förvaltar en stor fastighet med 665 studentbostäder. Lägenheterna är mellan 21-33 kvm stora. Samtliga lägenheter genomgick renovering mellan 2006-2010. Malmö Studenthus förmedlar sina studentbostäder via Heimstaden.com

Adress: Thomsons väg 32 A, Malmö
Telefon: 0770-111 050
Hemsida: www.malmostudenthus.com


Prime Living
Prime Living erbjuder bostäder för studenter och ungdomar i Oxie, strax söder om Malmö. Fastigheterna har två våningar och håller hög standard. Det går från området smidigt att ta sig in till högskola och universitet i Malmö och Lund. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Telefon: 08 410 491 30
E-post: malmo@primeliving.se
Hemsida: www.student.primeliving.se


Rikshem
En av många privata hyresvärdar i staden är Rikshem som förvaltar bostäder på sju adresser. Lägenheterna uppgår till 381 stycken och kan hyras i storlek från 2-5 rum och kök. Rikshem förmedlar sina lägenheter uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Adress: Idrottsgatan 47 A, Limhamn
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.malmo@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Lifra
Den privata fastighetsägaren Lifra har ett eget bestånd av fastigheter men förvaltar även fastigheter åt andra mindre fastighetsägare i staden. Totalt förvaltas över 40 fastigheter, majoriteten beståendes av hyreslägenheter. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Syd.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


Svenska Hus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Malmö. Två fastigheter ligger nära Möllevångstorget och den tredje bostadsfastigheten ligger på Gamla Väster i närheten av Lilla Torg. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Akelius
Akelius förvaltar fastigheter i de största städerna i landet samt i andra länder. I Malmö Har man lägenheter till uthyrning bland annat på Möllevången, Rådmansvången och Gamla Staden. Lediga lägenheter publiceras och söks på Akelius egen hemsida.

Adress: Föreningsgatan 15, Malmö
Telefon: 010 722 31 00
E-post: service@akelius.se
Hemsida: www.akelius.com/sv


Derome Förvaltning
Förvaltar 31 hyreslägenheter i Malmö belägna i Västra Hamnen. Lägenheterna är i storlek om 1-4 rum och kök varav två tredjedelar är tvåor. Om du önskar bli hyresgäst hos Derome behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande på deras egen hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se