1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Stockholm


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Stockholm. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Stockholm som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 21 av 62 | Logga in för att visa alla

Byggvesta
Byggvesta grundades på mitten av 1900-talet och har ett bestånd som växt sig till att omfatta cirka 3 000 hyresrätter fördelade mellan flera svenska städer. Man erbjuder både vanliga hyreslägenheter och studentbostäder i Stockholm. Hyresvärden har en egen bostadskö.

HEBA
HEBA har som målsättning att erbjuda trygga och eftertraktade boenden till invånare i Stockholm. Detta gör hyresvärden genom att hyra ut lägenheter på flera områden i staden. HEBA har just nu 4 lediga lägenheter.

Einar Mattsson
Einar Mattsson är en flera stora fastighetsägare i Stockholmsområdet. I huvudstaden har man ett bestånd som uppgår till över 5 000 hyresrätter. Hos hyresvärden kan du hitta bostäder i olika områden och storlekar. Ansökan om en bostad kan göras på egna hemsidan.

Arbetarebostadsfonden
Landets äldsta bostadsstiftelse Arbetarebostadsfonden har sin hemvist och fastighetsbestånd i Stockholm. Antalet hyreslägenheter uppgår till strax över 1 400 stycken, samtliga belägna i och strax utanför huvudstaden. Vakanser hanteras via Bostadsförmedlingen.

SHIS Bostäder
SHIS Bostäder vänder sig till dig som står utanför den vanliga bostadsmarknaden på grund av ekonomiska eller sociala anledningar. Förvaltar runt 40 fastigheter i staden med en total av 4 100 lägenheter. Bostäderna fås som korttidskontrakt via stadens socialtjänst eller Bostadsförmedlingen.

Wåhlin Fastigheter
En av stadens större privata hyresvärdar, förvaltar fastigheter runt om i staden. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm men ett fåtal publiceras och ansöks direkt via Wåhlins hemsida. Inget kösystem gäller utan lottning sker av de som visat intresse på en bostad.

Adress: Anderstorpsvägen 4, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Bo Bra
Familjeföretag i fastighetsbranschen som i södra Stockholm förvaltar fastigheter i Årsta, Hammarbyhöjden och Bagarmossen. Beståndet består av lägenheter i storlek från 1-4 rum och kök. Om du söker boende är du välkommen att skicka ett mail till hyresvärden.

Adress: Läckövägen 3, Johanneshov
Telefon: 0707-64 02 90
E-post: info@bobraab.com
Hemsida: www.bobraab.com


Franklin Fastigheter
Förvaltar tre fastigheter i Stockholm, belägna i stadsdelen Hägersten. Lägenheterna ligger nära kommunikationsmedel, butiker och natur. Du är välkommen att göra en allmän intresseanmälan på Franklins hemsida eller på en specifik vakant bostad.

Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Harry Berglund Förvaltning
Privat hyresvärd med flera fastigheter i Västerås men även 160 hyresrätter i Stockholm. Bostäderna är belägna på Lilla Essingen och är tillgängliga i storlek från 1-3 rum och kök. Registrering och ansökan för bostäder görs via hyresvärdens hemsida, för tillfället är dock kön full.

Telefon: 021-475 07 20
E-post: info@harryberglund.se
Hemsida: www.harryberglund.se


MOFAB
Äger och förvaltar flera äldre sekelskifteshus byggda på mitten/slutet av 1800-talet men även nyare fastigheter. Man har lägenheter från ettor upp till femmor med hög standard. En del bostäder har öppen spis och balkong.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
Telefon: 08-441 19 90
E-post: elisabeth.hallin@mofab.se
Hemsida: www.mofab.se


Nordemo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av fastighetsägares lägenheter i Stockholm. Bostäderna återfinns i Vällingby, Bandhagen, Hässelby, Hägersten och Johanneshov. En allmän intresseanmälan kan fyllas i och skickas in elektroniskt via hyresvärdens hemsida.

Adress: Götgatan 96, Stockholm
Telefon: 08-644 04 95
E-post: kontakt@nordemo.com
Hemsida: www.nordemo.com


Drottninghuset
Stiftelse som bildades redan på 1600-talet. Idag erbjuder man boende till män och kvinnor som fyllt 60 år och önskar ett exklusivt samt centralt boende. För att ansöka om en bostad behöver du ladda ner och posta ett dokument från Drottninghusets webbplats.

Telefon: 08-33 12 10
E-post: marie.bergman@drottninghuset.com
Hemsida: www.drottninghuset.com


Holmström Gruppen
Privat hyresvärd som förvaltar fastigheter i Stockholmsområdet. Man har flera äldre, vackra fastigheter belägna på attraktiva områden som Vasastan, Södermalm och i Skarpnäck. Du kan direkt på hyresvärdens hemsida skicka in en allmän intresseanmälan.

Adress: Sturegatan 6, Stockholm
Telefon: 08-660 94 00
E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


Botrygg
Botrygg bygger och förvaltar både hyresrätter och bostadsrätter i Stockholm. I nuvarande bestånd erbjuds ett stort utbud av lägenheter i flera delar, bland annat i Horsbergs Strand och Henriksdalshamnen. Fastighetsägaren har planer på att bygga flera nya fastigheter.

Adress: Arenavägen 41, Johanneshov
Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


HSB Stockholm
HSB Stockholm förvaltar över 3 000 hyreslägenheter i Stockholms innerstad och ytterområden. Beståndet innefattar vanliga hyresrätter, seniorbostäder, ungdomslägenheter gruppboenden och kooperativa hyresrätter. Bosparare och medlemmar i HSB har förtur till vakanser.

Adress: Fleminggatan 41, Stockholm
Telefon: 010-442 10 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden


Sigillet Fastighet
På Östermalm och i Vasastan förvaltar Sigillet fastigheter med hyreslägenheter. Utöver dessa förvaltas även fastigheter i några av Stockholms ytterområden. Som hyresgäst hos Sigillet har du möjlighet att höja standarden i bostaden genom koncept framtagna av Sigillet.

Adress: Östermalmsgatan 58, Stockholm
Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Stockholms Studentbostäder
Landets största hyresvärd gällande studentbostäder. Förvaltar 8 000 boenden för studenter i Stockholm city, söder och norr. Boenden erbjuds i följande former: studentrum, Studentetta och studentlägenhet. För att söka bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Körsbärsvägen 2, Stockholm
Telefon: 08-458 10 10
Hemsida: www.sssb.se


Tornet
I Enskededalen i södra Stockholm hyr Tornet ut 59 hyreslägenheter till privatpersoner. Förvaltar även bostäder i närliggande kommuner. Lediga lägenheter hanteras av Bostadsförmedlingen i Stockholm där du som bostadssökande behöver registrera dig.

Adress: Kungsbron 21, Stockholm
Telefon: 070-007 99 89
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se


Hörnstenen
Privata hyresvärden Hörnstenen förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Kungsholmen, Östermalm och Johanneshov. Totala beståndet i de områdena uppgår till cirka 430 lägenheter.

Telefon: 08 - 667 03 75
E-post: info@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


Kopparhus
Familjeägt fastighetsbolag som hyr ut lägenheter till privatpersoner på Södermalm och lilla Essingeön i Stockholm. Fastigheterna erbjuder närhet till staden och naturplatser med lekområden för barn. Uthyrning sker via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-630 10 66
E-post: info@kopparhus.se
Hemsida: www.kopparhus.se


Rins Fastighets
Familjebolag som äger och förvaltar fastigheter i Stockholm. Fastigheterna består huvudsakligen av hyreslägenheter. Rins har ingen egen bostadskö utan du som bostadssökande hänvisas till Stockholm Bostad som hanterar vakanser.

Adress: Skönviksvägen 242, Enskede
Telefon: 08-722 02 05
E-post: info@rinsfastigheter.se
Hemsida: www.rinsfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Stockholm utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Stockholm att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Stockholm. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Stockholm?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Stockholm. Hos oss kan du se listor med alla Stockholms hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.